Pohvalite se III

Pri povratku iz grcke, u makedoniji na pumpi vidim kako je eksplodirao hladnjak na jednom hjundaiju. Covek, zena, dva deteta.. Sam mu pridjem, i ponudim da ga odslepam preko granice, da bude na nasoj teritoriji. Covek je iz leskovca. I slepao sam ga nekih 20-tak kilometara, zajedno smo presli granicu, s tim da smo auta razvezivali na samoj granici jer nije dozvoljeno da se slepa preko granice. Covek vecno zahvalan. Ponudio mi pare, ali sam ga jasno odbio, jer to nisam radio da bih mu uzeo novac. Sad me zove da dodjem kod njega u leskovac.

Pusti coveka da pokaze zahvalnost kad vec zeli.
Mleveno meso dole je jedinstveno,najukusnije u Srbiji.
Milina jedna.

nije,
aj da proslavimo povratak uz npr palacinke s dzemom od sljiva :D

palacinke.jpg

Ево, има довољно пачалинкица за све :)

idi i pozdravi mi leskovac :heart:
sad ce rostiljijada, idi najedi se bre, smazi jednu turu i za mene

- - - - - - - - - -

:cool: :zper:
deda ti je bio mnogo mudar covek :malav:

Deda je bio ekspert, drzao je ceo juzni banat a ujedno ostavio svoj opus po celoj staroj jugoslaviji:p

Pusti coveka da pokaze zahvalnost kad vec zeli.
Mleveno meso dole je jedinstveno,najukusnije u Srbiji.
Milina jedna.

Bio sam na rostiljadi pre tri godine. Ludilo koliko dobra hrana:heart:
Aj mleveno meso tipa cevapi, ali sto imaju jagnjetinu:eek:

Ne diraj mi Pančevce. Pre 8 godina smo upoznali ekipu na moru, postali su nam najbolji prijatelji. :heart:

Mi pancevci smo ozraceni od rafinerije, azotare, petrohemije, pa zato umemo da iznenadimo:lol:

Bio sam na rostiljadi pre tri godine. Ludilo koliko dobra hrana:heart:
Aj mleveno meso tipa cevapi, ali sto imaju jagnjetinu:eek:

Mi pancevci smo ozraceni od rafinerije, azotare, petrohemije, pa zato umemo da iznenadimo:lol:

Obicnim danom u Leskovcu kupis pljeskavicu i sjajan ukus ima.Mogu misliti kakva je kad prave proslavu,kome ne smeta masa ljudi i guzva.Za jagnjetinu bolje je ici u Mackat,oni je suse.To kazu treba probati.Nepisano pravilo - u Leskovac za mesano mleveno,u Mackat za dimljeno i suseno meso.

Zato ima dosta viceva o vama.Koliko je lose stanje danas za zivot?Dosta ljudi videh da prodaju imovinu,zar toliko bas ne valja?

ma jok, imas klasicne stanove, bez ikakvih luksuza, to ugl studenti uzimaju, pa dvoje troje njih se nabiju i dele troskove...pa ne ispadne onda strasno skupo
no stos je u tome sto moze da se uzme i stan na periiferiji da se dele troskovi sa cimerima pa imas manji trosak
zavisi kome je sta primat u zivotu

najbolje prodju oni sto imaju rodjake da ih prime...mada je to u danasnje vreme tesko izvodljivo

Back