Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Opa,znaci da je on super!
Jeste, ovim je dobio sve sto zeli u zivotu- da zivi u normalnoj drzavi i bavi se naukom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa,znaci da je on super!
Jeste, ovim je dobio sve sto zeli u zivotu- da zivi u normalnoj drzavi i bavi se naukom.
Deca dobila vizu za amerikuidu za 16 dana.mnogo se radujem
Mnogo sam uzbudjena! Moj zet dobio stipendiju preko 100k eura od austrijske akademije nauka.
![]()

šta si napravila?

Deca dobila vizu za amerikuidu za 16 dana.mnogo se radujem
Mnogo sam uzbudjena! Moj zet dobio stipendiju preko 100k eura od austrijske akademije nauka.
![]()
lepo
imam i ja u planu nešto
nije heklanje, pošto mene to ne zanima
...Čestitam zetu, znam koliko je to važna satisfakcija, moj dragi je godinu dana po doktoratu lebdeo, nisam sigurna ni da se sada u potpunosti stišao...ali on nema priliku da se bavi naukom, što je stvarno pomalo tužno i znam da se zbog toga oseća praznjikavo...
Hvalim dete koje je noćas prvi put spavalo u svom kreveticu...hvalim ga a nedostaje mi, kao da je preko sveta a ne na 30 cm od mene...

Idem na Novi Zeland,na odmor.

JaoIdem na Novi Zeland,na odmor.

nemoj u vodu, ima grcova
http://www.telegraf.rs/vesti/568195-ajkula-pojela-coveka-na-novom-zelandu-foto
Jao
Tu pise da je prosle godine samo sedam ljudi na svetu izgubilo zivot od napada ajkule.to je bas malo,a toliko se bojimo.meni je to apsolutno najveci strah
ja sam suze ronila kao fontana kad sam svoje dete prvi put stavila samu na vozic u luna parku sa godinu i po dana i kad je sama napravila krug
kao da ide na drugi kraj sveta![]()

Двоумим се да ли је за Рупу или за овде?
Дете је већ шести дан у школи у природи, послала је укупно 5 порука и то следеће садржине:
1. Где си ми спаковала фен?
2. Ок, нашла.
3. Имамо пиџама парти, не зови, добро сам.
4. Добро сам.
5. Крећемо у 2.
Али све некако мислим да је више за овде, одрастамо у самосталну девојчицу![]()
Jesi ti videla pre desetak dana da je moje dete otislo za bec na ekskurziju? Decko iz njegovog razreda se svojima javio u 3 popodne da je stigao u hotel,nama se nas javio u ponoc,upravo smo stigli.a isli su istim busom
A svaki dan oko ponoci,e nisam mogao da se javim,nesto pomazem razrednoj.sta pomazes zaboga...

Двоумим се да ли је за Рупу или за овде?
Дете је већ шести дан у школи у природи, послала је укупно 5 порука и то следеће садржине:
1. Где си ми спаковала фен?
2. Ок, нашла.
3. Имамо пиџама парти, не зови, добро сам.
4. Добро сам.
5. Крећемо у 2.
Али све некако мислим да је више за овде, одрастамо у самосталну девојчицу![]()

Za ovde
Mene zabrinjava kada nemaju svoj život i vezani su za roditelje. Odmah se setim "Davitelj protov davitelja"
To što nama teško pada je drugo... Ali važnije je njihovo dobro od našeg osećaja...
) parkiram se kod tebe,stalno se vrtim,sad cu te sresti,naravno ,nema ljubljenja,sve sam zapamtila sto si pisala
prvo odem da kupim zezalice za bobija,pa ono protiv buva,pa hranu za mamu golubicu,stavicu posle sliku bebe
i kao ajd da promenim pare,a pare ostale u trenercici.i tako ja doterana,al bez para nisam imala pare ni za rucak.sad vadim nesto iz zamrzivacaMeni svi moraju da se javljaju, stari i mladi kad negde odu i stignu, prosto moram da znam....
Samo da znam da su dobro, pa posle nek rade šta hoće...
Nemam ništa novo za pohvalu. Čestitam svima koji su se pohvalili skorije što sobom što svojim najbližima![]()