Pohvalite se III

Deca dobila vizu za ameriku :)idu za 16 dana.mnogo se radujem

Mnogo sam uzbudjena! Moj zet dobio stipendiju preko 100k eura od austrijske akademije nauka.
:worth:

....srecno i klincima i zetu....bas lepo kad se ispunjavaju snovi....:ok:

- - - - - - - - - -

šta si napravila?

...heklam nesto videcemo sta ce ispasti, a nisam u zivotu mislila da cu heklicu uzeti u ruke zbog majke koja je celog zivota svo slobodno vreme
to radila i jako me je to iritiralo....a ustvari je jako zanimljivo :)

Deca dobila vizu za ameriku :)idu za 16 dana.mnogo se radujem

Mnogo sam uzbudjena! Moj zet dobio stipendiju preko 100k eura od austrijske akademije nauka.
:worth:

lepo

imam i ja u planu nešto
nije heklanje, pošto mene to ne zanima

...nije ni mene nikad u zivotu zanimalo, niti sam ikad mislila da cu to uzeti u ruke pa eto.....malo se igram zanimljivo mi je trenutno i to je to....
...ako radi sve sto te interesuje, to i jeste prava stvar...

Čestitam zetu, znam koliko je to važna satisfakcija, moj dragi je godinu dana po doktoratu lebdeo, nisam sigurna ni da se sada u potpunosti stišao...ali on nema priliku da se bavi naukom, što je stvarno pomalo tužno i znam da se zbog toga oseća praznjikavo...

Hvalim dete koje je noćas prvi put spavalo u svom kreveticu...hvalim ga a nedostaje mi, kao da je preko sveta a ne na 30 cm od mene:(...

Čestitam zetu, znam koliko je to važna satisfakcija, moj dragi je godinu dana po doktoratu lebdeo, nisam sigurna ni da se sada u potpunosti stišao...ali on nema priliku da se bavi naukom, što je stvarno pomalo tužno i znam da se zbog toga oseća praznjikavo...

Hvalim dete koje je noćas prvi put spavalo u svom kreveticu...hvalim ga a nedostaje mi, kao da je preko sveta a ne na 30 cm od mene:(...

ja sam suze ronila kao fontana kad sam svoje dete prvi put stavila samu na vozic u luna parku sa godinu i po dana i kad je sama napravila krug
kao da ide na drugi kraj sveta :lol:

Odusevio me sin,kupio devojci prelepe sandale za rodjendan bez njenog znanja po svom ukusu.prelepe.uzeo dobar broj,ali je kalup veci.ona otisla da zameni,pa zamenila za neke skroz zlatne estradne :lol:
Meni ni jedan momak nije kupio cipele

Двоумим се да ли је за Рупу или за овде?

Дете је већ шести дан у школи у природи, послала је укупно 5 порука и то следеће садржине:

1. Где си ми спаковала фен?

2. Ок, нашла.

3. Имамо пиџама парти, не зови, добро сам.

4. Добро сам.

5. Крећемо у 2.

Али све некако мислим да је више за овде, одрастамо у самосталну девојчицу :heart:

Дете је већ шести дан у школи у природи, послала је укупно 5 порука и то следеће садржине:

2. Ок, нашла.

4. Добро сам.

5. Крећемо у 2.

Али све некако мислим да је више за овде, одрастамо у самосталну девојчицу :heart:

Jesi ti videla pre desetak dana da je moje dete otislo za bec na ekskurziju? Decko iz njegovog razreda se svojima javio u 3 popodne da je stigao u hotel,nama se nas javio u ponoc,upravo smo stigli.a isli su istim busom:confused:
A svaki dan oko ponoci,e nisam mogao da se javim,nesto pomazem razrednoj.sta pomazes zaboga...

Jesi ti videla pre desetak dana da je moje dete otislo za bec na ekskurziju? Decko iz njegovog razreda se svojima javio u 3 popodne da je stigao u hotel,nama se nas javio u ponoc,upravo smo stigli.a isli su istim busom:confused:
A svaki dan oko ponoci,e nisam mogao da se javim,nesto pomazem razrednoj.sta pomazes zaboga...

:zcepanje:

Смокво, нисам видела, али моје дете има 10 година тек.

Тако да има времена, напредујемо ка твојем "управо смо стигли " :lol:

Ја волим кад су тако самостални, уосталом нисам се ни ја јављала мојима.

Али је чињеница да сам мобилни носила и у тоалет, све надајући се да ће позвати, вештица.

Супруг је у једном тренутку рекао: Е, сад ћу да изађем напоље и да јој кажем да те позове, залепи ти се телефон за руку, жено...

2. Ок, нашла.

4. Добро сам.

5. Крећемо у 2.

Za ovde :zag:

Mene zabrinjava kada nemaju svoj život i vezani su za roditelje. Odmah se setim "Davitelj protov davitelja" :lol:
To što nama teško pada je drugo... Ali važnije je njihovo dobro od našeg osećaja...

Meni svi moraju da se javljaju, stari i mladi kad negde odu i stignu, prosto moram da znam.... :hahaha:

Samo da znam da su dobro, pa posle nek rade šta hoće...

Nemam ništa novo za pohvalu. Čestitam svima koji su se pohvalili skorije što sobom što svojim najbližima :D

Za ovde :zag:

Mene zabrinjava kada nemaju svoj život i vezani su za roditelje. Odmah se setim "Davitelj protov davitelja" :lol:
To što nama teško pada je drugo... Ali važnije je njihovo dobro od našeg osećaja...

ali bogi,moraju ,tj trebali bi i da imaju dovoljno ljubavi za nas da shvate koliko se brinemo i da otkinu od svoje celodnevne zabave pet sekundi u toku dana da kazu,sve je ok

nego meni je za rupu,ali posto si ovde...krenem na pijacu i ajde da se malo doteram,da ne idem u trenerici(izlasci su mi do pijace:lol:) parkiram se kod tebe,stalno se vrtim,sad cu te sresti,naravno ,nema ljubljenja,sve sam zapamtila sto si pisala :malav: prvo odem da kupim zezalice za bobija,pa ono protiv buva,pa hranu za mamu golubicu,stavicu posle sliku bebe:heart: i kao ajd da promenim pare,a pare ostale u trenercici.i tako ja doterana,al bez para nisam imala pare ni za rucak.sad vadim nesto iz zamrzivaca:roll:

- - - - - - - - - -

Meni svi moraju da se javljaju, stari i mladi kad negde odu i stignu, prosto moram da znam.... :hahaha:

Samo da znam da su dobro, pa posle nek rade šta hoće...

Nemam ništa novo za pohvalu. Čestitam svima koji su se pohvalili skorije što sobom što svojim najbližima :D

e munjo,hocu da te pohvalim,citam te i svaka ti je poruka za repku,stalno me nasmejes.znaci od mene :heart:

evo da vidite nasu bebu.prilicno je ruzno pace,al bice i od ovog goluba jednom labud

18379650_10209090076869770_734008603_o.jpg

Back