гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necu, medeni je samo moj!![]()

A to je uspeh?izasla sam u "vecernjem listu", poslovnom dnevniku hrvatske, ima me na dva hrvatska linka, a nisam kriminalac, niti narodna pevacica![]()

pa, znas kako cicak..kad u zivotu postignes sve ono sto obican, prosecan svet smatra uspehom-znaci budes odlican djak, pa upises tezak fakultet i zavrsis ga bez icije pomoci, bez muvanja i placanja, pa s eonda sam zaposlis na dobrom mestu, pa onda dostignes najveci moguci stepen obrazovanja, uz to se "ostvaris" kao zena, majka i domacica, sam sebi stvoris nko materijlano dobro tipa stan, auto, etc, etc, pa jos ocuvas i fenomenalan izgled u nekim godinama, sacuvas prijatelje i drustveni zivot, e, onda pocinjes da uspeh meris i po nekim drugim stvarima-tipa slucaj kada o tebi pisu strane novine, zbog neceg sto si postigla i sto je pohvalno, sto nema veze sa kriminalom, ni sa estradom....ali, naravno da ti ne mozes da razumes o cemu ja pricam i zasto je ovo za "pohvalite se"A to je uspeh?
![]()

necu ti ga bre..samo da vidimo malo
makar da virnemo

ја сам веома заинтересована, моји су били по медијима, рођак је читао да је смењен нпр

ако није политички, јесте... мв, ниси ваљда соњаја сам веома заинтересована, моји су били по медијима, рођак је читао да је смењен нпр

i, sta -vise ti ne smeta sto lazem da sam dr mr, nego sto sad fantaziram da sam macketina?![]()
A to je uspeh?
![]()
tragikomedija, al dobro

tolika, da ti ne mozes da predjes preko nje jos od juce
kladim se da citave noci nisi spavao od muke, m?
brate slatki, ti da napises "izasao sam u novinama", zaboravila bih u roku od sekund
a, ne da te ne bih ganjala po temi
sta ti to treba, ta tolika neka negativna energija???mlad si bre za to...

tolika, da ti ne mozes da predjes preko nje jos od juce
kladim se da citave noci nisi spavao od muke, m?
brate slatki, ti da napises "izasao sam u novinama", zaboravila bih u roku od sekund
a, ne da te ne bih ganjala po temi
sta ti to treba, ta tolika neka negativna energija???mlad si bre za to...

Jesi pomerila neku granicu u nauci?pa, znas kako cicak..kad u zivotu postignes sve ono sto obican, prosecan svet smatra uspehom-znaci budes odlican djak, pa upises tezak fakultet i zavrsis ga bez icije pomoci, bez muvanja i placanja, pa s eonda sam zaposlis na dobrom mestu, pa onda dostignes najveci moguci stepen obrazovanja, uz to se "ostvaris" kao zena, majka i domacica, sam sebi stvoris nko materijlano dobro tipa stan, auto, etc, etc, pa jos ocuvas i fenomenalan izgled u nekim godinama, sacuvas prijatelje i drustveni zivot, e, onda pocinjes da uspeh meris i po nekim drugim stvarima-tipa slucaj kada o tebi pisu strane novine, zbog neceg sto si postigla i sto je pohvalno, sto nema veze sa kriminalom, ni sa estradom....ali, naravno da ti ne mozes da razumes o cemu ja pricam i zasto je ovo za "pohvalite se"![]()

Pa pohvala "izasla sam u novinama" ne znaci nista.Еј, бре, Чичак, па и ти се хвалиш својим положеним испитом, ја се хвалим успехом детета...
Како она да се не похвали овако важном ствари?
a ustvari joj zavidimooplodi me medeni, podsjeti me sta ti bjese ljubav![]()

Ne znam odakle ti ideja da mi to smeta, super, svaka čast.
Druga je stvar što zbunjuješ ljude sintaksičnim strukturama koje su nebulozno povezane i što pišeš hvalospeve o sebi.
izvinjavam se, moja greska
valjda sam se zahebala u proceni da ljudi ovde imaju dovoljno pameti da umeju da razlikuju ironiju i sarkazam od istine
Cuti dok te slikam profi aparatom!![]()

sto se izvinjavas?izvinjavam se, moja greska
valjda sam se zahebala u proceni da ljudi ovde imaju dovoljno pameti da umeju da razlikuju ironiju i sarkazam od istine

sto se izvinjavas?
nis ti kriva sto si lepa, pametna, ostvarena, obrazovana, situirana, i imas i mjuza i ljubavnika..![]()

Jesi pomerila neku granicu u nauci?
Zar dr mr ne mora da ima naucni rad objavljen u nekom svetski priznatom casopisu?
Ako je tako... onda je ovo ic za tebe... uspesnu I ostvarenu zenu
Pa pohvala "izasla sam u novinama" ne znaci nista.
Vidis da nam nije rekla sta je ta tako vazna stvar?
Pa svi zamisljamo da je neka striptizeta na 15oj strani kuriraa ustvari joj zavidimo

Mnogo ti vremena trošiš da se drugima dokazuješ i pokazuješ.

sto se izvinjavas?
nis ti kriva sto si lepa, pametna, ostvarena, obrazovana, situirana, i imas i mjuza i ljubavnika..![]()

ups, maj bedpa, kad sam u biti nesigurna djevojcica
- - - - - - - - - -
ao
nemam ljubavnika!
moja drugarica ima ljubavnika![]()