pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.965
gledajmo to s vedrije strane 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baš!Da se pohvalim:ulozio sam u ovaj drugi oldtajmer koji sredjujem onoliko novca koliko mi je bilo potrebno da otputujem na jamajjku i tamo provedem mesec dana kao lav
Ebali me oldtajmeri![]()

Da se pohvalim:ulozio sam u ovaj drugi oldtajmer koji sredjujem onoliko novca koliko mi je bilo potrebno da otputujem na jamajjku i tamo provedem mesec dana kao lav
Ebali me oldtajmeri![]()
.
.
.
.
.Da se pohvalim:ulozio sam u ovaj drugi oldtajmer koji sredjujem onoliko novca koliko mi je bilo potrebno da otputujem na jamajjku i tamo provedem mesec dana kao lav
Ebali me oldtajmeri![]()

Da se pohvalim:ulozio sam u ovaj drugi oldtajmer koji sredjujem onoliko novca koliko mi je bilo potrebno da otputujem na jamajjku i tamo provedem mesec dana kao lav
Ebali me oldtajmeri![]()

Ebali me oldtajmeri![]()

Skuvala sjajan rucak...
minus je sto smo sve pojeli pa sutra moram opet da kuvam![]()

Idioti me obilaze u sirokom luku.
Izgleda da je novi parfem totalni pogodak!
Ja se sisam u subotu. I idem na krstenje jedne male smizle... jedva cekam... kako cu da se u... provedem![]()
.
.