Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10662057_10203886735623266_3982234683206404706_o.jpg

Stavila medu u krevetac,
bebu u kolevku I
legla na bracni krevet.
Medo je drecao, beba gleda slusa...
nakon ravno 3 minuta, medo je legao I zaspao,
I beba se samo okrenula I zaspala.

Ovo odsad radim svako vece. :)

- - - - - - - - - -

Danas mm rodjus...
kupila sam mu super poklon, upakovali... cestitku... baloni... torta I svecice... medo je pevao Divan dan I duvao svecice... :)

Večeras mi klinac posle treninga plivanja u krcatoj svlačionici prepunoj klinaca i roditelja kaže: "Mama, Matija mi je rekao da si ti jako lepa". A ja :eek:
Istog momenta se svi roditelji mahinalno okrenuše i pogledaše u mene, a ja :rumenka: :pljus:
Odavno nisam dobila lepši kompliment, :heart: Matija ima 8 godina. I odavno me nije toliko bio blam. :rumenka:

Ja kažem: "Reci Matiji da sam se zahvalila", a moj klinac se prodere: "Matija, mama se zahvalila što si rekao da je lepa". Tek će Matija na to:"Ja se ne sećam da sam to rekao". :eek:
:zcepanje:

i sad afterparti za muža :per:

Cuti kako sam danas pobesnela...
Sredim kucu I bebu nahranim, presvucem, podojim... isplaniram rucak itd... starije dete u vrticu... bebu zabavljam dok se tusiram... sredim se... uzmem da je uspavam... da imam vremena za nas... I taman da je spustim u kolica uspavanu mm - u zazvoni mobilni... ona se probudi... I sve do k!... a ja sve onako sa sexy vesom u ogrtacu...
Htela sam nekog da ujedem!!! :roll:

ahaha
popiša te matija samo tako :)))
al nema veze i ti si se ispišala ostalim majkama u usta :))

- - - - - - - - - -

Cuti kako sam danas pobesnela...
Sredim kucu I bebu nahranim, presvucem, podojim... isplaniram rucak itd... starije dete u vrticu... bebu zabavljam dok se tusiram... sredim se... uzmem da je uspavam... da imam vremena za nas... I taman da je spustim u kolica uspavanu mm - u zazvoni mobilni... ona se probudi... I sve do k!... a ja sve onako sa sexy vesom u ogrtacu...
Htela sam nekog da ujedem!!! :roll:

ahahah... bitno da je bio spreman veš i ogrtač

ahaha
popiša te matija samo tako :)))
al nema veze i ti si se ispišala ostalim majkama u usta :))
- - - - - - - - - -
ahahah... bitno da je bio spreman veš i ogrtač
Kako si ti Nedjo miki odvratan kad se zezas... to je jezivo :lol: I ja imam bolesan smisao za humor ali ti me sisas samo tako... :aha:

Bitno kako nije bitno... jel se ti ne sredjujes za sex?
Mm danas rodjus... htela da pocastim coveka kako valja... a ono prc...
deca su nam studiozno urusila sexualni zivot... :(

Večeras mi klinac posle treninga plivanja u krcatoj svlačionici prepunoj klinaca i roditelja kaže: "Mama, Matija mi je rekao da si ti jako lepa". A ja :eek:
Istog momenta se svi roditelji mahinalno okrenuše i pogledaše u mene, a ja :rumenka: :pljus:
Odavno nisam dobila lepši kompliment, :heart: Matija ima 8 godina. I odavno me nije toliko bio blam. :rumenka:

Ja kažem: "Reci Matiji da sam se zahvalila", a moj klinac se prodere: "Matija, mama se zahvalila što si rekao da je lepa". Tek će Matija na to:"Ja se ne sećam da sam to rekao". :eek:
:zcepanje:

jao divni su:lol:
ma rekao je matija sigurno,samo ga sad sramota od ostalih ;)

- - - - - - - - - -

mene izjede znatizelja sta je ovo ispod na stapice?

Poslednja izmena:
jao divni su:lol:
ma rekao je matija sigurno,samo ga sad sramota od ostalih ;)

- - - - - - - - - -

mene izjede znatizelja sta je ovo ispod na stapice?

...jel znas ti da ja tebe obozavam, m? e ako nisi znala sad znas:zag:
...ja sve htela da pitam al me bilo blam, i tacno sam znala da ces ti pitati:rotf:

- - - - - - - - - -

A mene izjede glad. :rumenka:
Pomalo i znatiželja da li je to Moca sam sačinjeo?

..neki kinez jesu, al sta je tu sve strpao nesto neverujem da ce nam reci :(

...jel znas ti da ja tebe obozavam, m? e ako nisi znala sad znas:zag:
...ja sve htela da pitam al me bilo blam, i tacno sam znala da ces ti pitati:rotf:

- - - - - - - - - -

..neki kinez jesu, al sta je tu sve strpao nesto neverujem da ce nam reci :(

pa kad mene sve interesuje,a nisam bas pametna da sve od rodjenja znam:rumenko:
meni to lici na stapice od celera,al mi nesto sumnjivo,ko jede toliki celer...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back