Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slazem se to sto se tice socijalizacije, slabo se djeca druze ali i takvi su bolji ljudi od nakaznih, osakacenih srba, hrvata i muslimana.

ne mozes u to pti da me ubedis nikako
ne mogu da budu bolji ljudi oni koji satiru ostatak sveta da bi svoju guzicu mazali lojem
nema ni opravdanja - nije to narod, to je vlada
kakav je narod, takva je i vlada
i ovde i tamo
govna su svuda
i ljudi su svuda
svako od nas bira sta ce da bude
gde god da je

deca tegle torbe samo ona u unutrašnjosti...u BG dobiju dva kompleta pa ne moraju da tegle...:aha:
a vaspitanje se dobija od kuće...škola može samo malo da pomogne,ali ako nema saradnje od strane roditelja ( a zahvaljujući svim nekim novim pravima koje su date i deci i roditeljima),piši propalo...

porodica je primarna celija i dete se tu prvenstveno vaspitava..ostalo je nadgradnja

Од 8 до 14 или од 14 до 20. У две смене. Све преко тога је чист терор.
Elektriku za preCednika na sledećim izborima.
Zato sto je tvoja mama radila pola radnog vremena napravila si scenario da svi ljudi u zemlji koja se raspada trebaju raditi nekoliko sati nakon cega lade jaja.
Nije suština kvantitet nego kvalitet. Na primer Švajcarci, koji su poznati po tome da rade kvalitetno i bez zabušavanja, apsolutno poštuju slobodno vreme. Nakon 6 uveče skoro NIKO ne radi nigde... ni prodavnice, ni firme, niti išta drugo... a ako zbog prirode posla neko ipak mora da radi prekovremeno, to mu je plaćeno 150-300% od normalne satnice... a kod nas privatnici siluju ljude da rade i danju i noću i za praznike, i to često za mizernu crkavicu. U mojoj struci znam, ono što sposoban programer uradi za 2 sata, nesposoban ne može ni za 2 dana, a niko, ali niko ne može da bude koncentrisan više od 5-6 sati u kontinuitetu. Dakle, kvalitetom se postiže veći napredak nego kvantitetom.
kako su krenuli, deca ce jos malo da nam budu ko oni americki modifikovani pilici bez i jednog misica i nogu, samo belo meso
Pa belo meso je mišić, bre domaćice... :mrgreen:

slazem se to sto se tice socijalizacije, slabo se djeca druze ali i takvi su bolji ljudi od nakaznih, osakacenih srba, hrvata i muslimana.

Elektriku za preCednika na sledećim izborima.

Nije suština kvantitet nego kvalitet. Na primer Švajcarci, koji su poznati po tome da rade kvalitetno i bez zabušavanja, apsolutno poštuju slobodno vreme. Nakon 6 uveče skoro NIKO ne radi nigde... ni prodavnice, ni firme, niti išta drugo... a ako zbog prirode posla neko ipak mora da radi prekovremeno, to mu je plaćeno 150-300% od normalne satnice... a kod nas privatnici siluju ljude da rade i danju i noću i za praznike, i to često za mizernu crkavicu. U mojoj struci znam, ono što sposoban programer uradi za 2 sata, nesposoban ne može ni za 2 dana, a niko, ali niko ne može da bude koncentrisan više od 5-6 sati u kontinuitetu. Dakle, kvalitetom se postiže veći napredak nego kvantitetom.

Pa belo meso je mišić, bre domaćice... :mrgreen:

znas sizife na sta mislim, nemoj da si plavusan :)

deca tegle torbe samo ona u unutrašnjosti...u BG dobiju dva kompleta pa ne moraju da tegle...:aha:
a vaspitanje se dobija od kuće...škola može samo malo da pomogne,ali ako nema saradnje od strane roditelja ( a zahvaljujući svim nekim novim pravima koje su date i deci i roditeljima),piši propalo...

to bi znacilo da oni silni osnovci koje ja vidjam svakodnevno, pardon vidjala svakodnevno :lol: su nosili vazduh u onim torbetinama?
ko te slago za te duple knjige
deca u bgu imaju fensi torbe na tockice ;) (karikiram, ima tih torbi svuda da se kupe nemam pojma posto)

a tema: napravismo belaj opet u laguni :fdlan: usli da usmekamo, potegla se prica oko sajma, na sajmu ce biti samo 15% popusta, ja vec imam taj popust sa karticom......ceo komplet h.hoseini je moj :zurka:
videcemo na sajmu dal me je slagao
dugacak mi spisak, bice belajala na sajmu :lol:

- - - - - - - - - -

di si bre metlo sta mi radi ajvar?
od ajvara nista
80 din paprika kg....tegla gotovog 180....mars u tri lepe ove god pravljenje

Poslednja izmena:
zato su na zapadu nesocijalizovanji i malo malo pa neko upadne u skolu i pobije pola odeljenja heklerom

nije uloa skole samo obrazivanje, nego i vaspitanje i socijalizacija
mrzim zapadne tekovine i sve ono lose sto nam namecu
sta fali i sto klinci tegle torbe
teglili smo ih i mi
kako su krenuli, deca ce jos malo da nam budu ko oni americki modifikovani pilici bez i jednog misica i nogu, samo belo meso
uzas, uzas..

Pa fali, Iskrivi im se kicma i osecaju bol. Ovde nema heklera ali se nozekaju.
Obrazovni sistem nam je jos socijalisticki, sporo se menjamo.

ja sam fasiniran kad vidim ove klinirane dečkiće ali klon do klona sve isto golobrado sa istim ćuba frizuricama sa istim praznim okicama sa istim dimije-trenerkama iz istih radnji sa tabletićima, da može da mi se presadi takav mozak pa da progledam...

- - - - - - - - - -

a nisam vam se glavno pohvalio: kaznili su me ni za manje ni za više nego - sexual harassment
:))))

sta bre pametno :evil: opet ostadoh bez ajvara

a da bog da pojeo gofna ja ako ne dobijem bar jednu teglu domaceg ajvara od prave domacice iz srbije :grrrrrrrrrrrrrr:

Što mora od domaćice? Meni ortak iz Leskovca obećao domaći ajvar ove godine. On pravi. Domaćin čovek. :zper:

A da se zamlaćujem tu po stanu sa zimnicom, ne pada mi na pamet. Em skupo, em smaranje. Nama ta jedna tegla dosta za celu zimu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back