Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da,gravitacija je smrt za nas loptaste :roll: :lol:

ali je jos gore ono kad nastupoi staracko mrsavljenje da ne kazem nestajanje....
imam prijatelja koji je u pedesetim poludeo
ima 10 kg manje no u dvadesetim
i misli da je decko
a ustvari je ko manastirska macka u doba parenja
deda....sve visnuto.... i pricamo mu to
al ne vredi
on samo ponavlja kako nije stomaklija ko njegovi vrsnjaci
ok
nisi
ali delujes bolesno....

Hehehe, moj mlađi klinac obožava da me zagrli dok stojimo, digne mi majicu i ljubi me sočno u stomak odmah ispod pupka i kaže: "Jao što si buckasta!". :D Ja ga pitam: "Jel ti se sviđa to?", a on kaže: "Daaa, nisi jako buckasta, samo malo". :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro svima! Ja sam super raspoložena, napolju sija sunce, a radiću samo do 14h, biće vremena za uživanje u prirodi. :super:

ali je jos gore ono kad nastupoi staracko mrsavljenje da ne kazem nestajanje....
imam prijatelja koji je u pedesetim poludeo
ima 10 kg manje no u dvadesetim
i misli da je decko
a ustvari je ko manastirska macka u doba parenja
deda....sve visnuto.... i pricamo mu to
al ne vredi
on samo ponavlja kako nije stomaklija ko njegovi vrsnjaci
ok
nisi
ali delujes bolesno....

Jes...to su i lokalne babe rekle za mm kad je prosle godine oslabio 15 kg...da je sigurno bolestan od neke teske nedajboze neizlecive bolesti :lol:
i jos su se hvalile kako to pouzdano znaju,pa su nam drugari iz komsiluka dolazili na kafu zabrinuti za njegovo zdravlje :rotf:

Hehehe, moj mlađi klinac obožava da me zagrli dok stojimo, digne mi majicu i ljubi me sočno u stomak odmah ispod pupka i kaže: "Jao što si buckasta!". :D Ja ga pitam: "Jel ti se sviđa to?", a on kaže: "Daaa, nisi jako buckasta, samo malo". :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro svima! Ja sam super raspoložena, napolju sija sunce, a radiću samo do 14h, biće vremena za uživanje u prirodi. :super:

e delimo raspoloženje
sad smišljam šta će lepo da mi se desi danas :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back