andeli apokalipse
Aktivan član
- Poruka
- 1.926
Novi trend u SAD,Žene muče i prcaju muškarce sa didlom u dupe http://www.meninpain.com/site/shoots.jsp?count=7&c=1&skip=7
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(ne smem da gledam ne ne neee.
vishe se ne zna ko koga ebee(
ne, to znachi da si latentni gayja sam to probo ali prstom si mi prodirale kroz anus
jel to znači da sam i ja amerikanac ?

nemam ja nishta protiv mushkih robova, al ne na takav nachinUpravo je u tom poanta muškarci u americi su postali robovi ženama a žene bolesne i perverzne sadiskinje.

citala sam u jednom casopisu da muskarci uzivaju u tome...
To im je kao predigra...
Kao jaci je orgazam![]()
To je sadistička propaganda da se ta nastranost prenese u Europu i svijet,sa ciljem stvaranja globalne sodome i gomore u kojoj se nece znati tko sa kim i zasto.Bit ce narusena sva društvena i moralna pravila a ljudi ce se ponasati kao zivotinje.Nakon homoseksualzma,pedofilije,nekrofilije dolazi nam sadizam a to je kap koja ce preliti čašu i izazvati anarhiju.
Imas li ti jednu normalnu temu?Hahaha.
Bravo za njih.
ja svog decka ni po lebac ne mogu da oteram a da ne kuka a ove im guraju dildo u anus <3
Girl power!
)U redu je brate,sad popi tablete!Imas li ti jednu normalnu temu?

Prvo izvadite balvan iz svog oka pa drugome gledajte trun u Srbiji ima i gorih stvar koje se desavaju

Uzmimo za primer u listu pravda bila je tema sex sa trudnicama koji je sada hit u Bg , dali su interviju sa jednom koja kaze da se to trazi i dobro placa , izopacenost jos veca a sve se desava kod nas
ustvari ja sam citala da to rade prstima, a ne ovakvim alatima![]()
![]()

Uzmimo za primer u listu pravda bila je tema sex sa trudnicama koji je sada hit u Bg , dali su interviju sa jednom koja kaze da se to trazi i dobro placa , izopacenost jos veca a sve se desava kod nas
nije normalno, to stoji...ali nemojte zaboraviti da i trudnice imaju sex i da im je sex potreban sve do porodjaja, osim ako nije rizichna trudnoca..Uzmimo za primer u listu pravda bila je tema sex sa trudnicama koji je sada hit u Bg , dali su interviju sa jednom koja kaze da se to trazi i dobro placa , izopacenost jos veca a sve se desava kod nas
Seks sa trudnicom po meni nije izopačenost ako se misli na dvoje ljudi u braku...Opet to ne može da se poredi sa pedofilijom, zoofilijom, nekrofilijom i ostalim nastranostima...