Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
As promised.
I dosta je bilo slogana.
I dosta je bilo slogana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:wow...koliko strana o cveti
jel mogu i ja da se prikljucim fan clubu?
But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now.
Elvin:Hajde idi uči,a ja ću da se igram sa photoshopom,pa idemo večeras...

au....pa ovde i strane postoje :shock:.pissbottleman:Narafski da zesmo...uvek su pozeljni novi clanovi...samo moras da odlucis na ciju ces stranu da stanes...a repu ces da zasluzis vremenom...
Sad cu da joj zatrpam mail! :razz:
"
A da, jedna je jednom, na temu Borba protiv narkomanije, donela rad koji su predstavljale samo isecene umrlice iz nekih novina! (Otprilike na njima nije bio niko mladji od 70
, ali nema veze, penzici su se predozirali!) Nikada necu zaboraviti likovnjarinu facu dok je to gledala: "Ju... Verice... pa ovo je... grozno..."
) Ja na njenim casovima nikad nisam mogla da se suzdrzavam od smeha, i jednom ("u jednom trenutku"
), kad smo radili onaj neki upitnik za profesionalnu orjentaciju, pa kad je tacno 9 puta ponovila jedno isto (nesto za prepariranje i stavljenje koze!), ja sam pocela da se tresem od smeha i ona je skontala! E, kad je histerija provalila iz nje! :shock: "XXXXXX (ovo je moje ime
), STA JE SMESNO???!!! JESAM JA SMESNA???!!! JE L' MOJA KOSA SMESNA???!!!" Kad je rekla to za kosu (a onaj repic joj je skakutao sve vreme dok je urlala), ja nisam mogla da se obuzdam i smejala sam se na sav glas, a onda je poceo i ceo razred...
Ona je valjda tako malo istraumirama sto se tice dodira sa muskarcima i covek joj je pruzio ruku i hteo da je privuce da je poljubi, a ona je vrisnula i krenula da bezi po zbornici uz uzvike: "Kolega, sta to radite?!" , k'o da bi je napastvovao tamo pred zilion ljudi! A koraci su joj toliki da ucionicu predje u nepuna tri!
Joj, i ta zena je prica za sebe, ali ne mogu sad, smoricu sve!
)

Elvin:Nas je ova toliko vređala kad smo odgovarali,da je ceo društveni smer 2 godine,potpisao peticiju za njenu smenu(),pa su je poslali na razgovor sa psihologom ili čak psihijatrom zaboravio sam.
Naravno posle se vratila i...možeš da zamisliš šta nam je radila.![]()
kada se na nekoga okomi,jadan on!Nisam joj videla muza,ali oni koji su videli kazu da je nizi od nje za glavu 
(Ja sam bas k'o postar!)Elvin:Ko hoće može da koristi originalni Nikodim fan-avatar i tako iskaže poštovanje prema velikanu objektivne,neutralne,nepristrasne...kritike
![]()
PopTrash:Jos jedan pozdrav i izrazi odusevljenja za Elvina zbog slogana.(Ja sam bas k'o postar!)

nikodim:Nemam reci... savrseno...![]()
Nego... jel moze neka veca slika, tek da vidim kako to izgleda... XXL - recimo.
Pozitivno brojenje za Elvina.![]()

Pa da, svidja joj se.Elvin:Ček' malo,sviđa se i Cveti?
Jee,sačuvaću stranu na kojoj je tvoj post i neću je obrisati nikad,nikad,nikad!
Čak i ako budem formatirao hard!
Šta da kažem crvenim ispred monitora usplahiren kao mlada šiparica!
Sad moram da smislim još nešto,mada ne znam da li mogu da prevaziđem minuli rad,biće napeto.
Pozdravi Cvetu,tek sada ne mogu da dočekam te šampite,krempite i repu,brojim dane.![]()
Ja predlazem da istampas tu stranu u nekoliko stotina primeraka, a kad budemo isli na te krempite i repu, mozes da poneses da dobijes autogram.