"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

Lucky girl:
kao prvo mislim da nema potrebe da me nazivas glupom,a moj nik je moja stvar......tvoj nik verovatno predstavlja to da si uzbudjen jer je cveta nas idol i izlazi joj album.jeeeeeejjjjj

Sto si tako ogranicena? :rolleyes: Ja sam samo konstatovao da mora da si glupa, nisam rekao i da jesi glupa. Ali ovaj tvoj odgovor me na svasta navodi.
Vidis, moj nik ne predstavlja to. Da si bila mudrija, videla bi da sam se uclanio u novembru. You better think!

nikodim:
Da, zamisli tu cast... oni klanjaju... ja ih vodim... daleko do te glupe licemerstine od koje ce i sami pocrkati jednog dana. Nego... tesko je to...
Nadam se da si pazljivo procitao argumente kojima se sluze kako bi objasnili necije znanje ili neznanje. Ali staces... deca su to, dobar deo njih i ne vidi daje od nosa... pod uslovom da su izvadili prst. ;)

U, jesam. Najcool su mi komentari Nadye i Lucky girl. Trebalo bi napraviti neka sabrana dela u tvrdom povezu i nekoliko tomova.

I'm so excited:
U, jesam. Najcool su mi komentari Nadye i Lucky girl. Trebalo bi napraviti neka sabrana dela u tvrdom povezu i nekoliko tomova.

Odlicni su... Lucky chatuje i glumi nekog "otporasa", a nadobudna se bacaka sa nekim usko-muzickim terminima posto je profesionalac... tako da je nista ne razumem... ali i ne trudim se, dovoljno mi je sto sam citao njene postove (ne samo ove koje je ovde ostavila vec i dosta drugih) tek da vidim sta se krije iz takve "personstine".

nikodim:
Odlicni su... Lucky chatuje i glumi nekog "otporasa", a nadobudna se bacaka sa nekim usko-muzickim terminima posto je profesionalac... tako da je nista ne razumem... ali i ne trudim se, dovoljno mi je sto sam citao njene postove (ne samo ove koje je ovde ostavila vec i dosta drugih) tek da vidim sta se krije iz takve "personstine".
aha....dobro nikodime,hvala.....vazno je da se ti u sve razumes...ali dobro,ostacu uzdrzana,iako bih ti imala svasta da kazem....

nikodim:
"Skloni se rugobo, ja i moj pas zauzimamo ovo igraliste."
Mozda bi mogla da iscedis i nesto pametnije... obzirom da pomenuta pre Idola nije uzimala casove pevanja, vec je pomocu stapa i kanapa otisla tamo i uradila sta je uradila. Dakle, niko se nije rodio sa svim tim stvarima sa kojima ti ovde patetises i licemerises.
Koliko je meni poznato... ona je radila, tj. opravila izvesne korekcije, tako da bi tvoj sud bio primeren tek posto preslusas malo bolje to sto je uradila. Obzirom da ti u glavi cuci jedan balkanski cuperak koji ne prasta uspeh, sta god da ona sada uradi, ti bi izvukla iz pete neku skramu da je zalepis... jer ne verujem da bi posle svega imala snage da ides protiv sebe (logicno zar ne?).
A osecam da umires za Madonom ili nekim skotom koji tek veze nema sa zivotom... Ali nema veze... dobro dosla, ovde je svima lepo. Ispovedaj se, kazi sta te boli, kazi da ti je zao sto pevas u kupatilu i to samo kada niko nije kod kuce, pa osecas potrebu da se ispraznis.
Ovde cuce tvrdoglavi ali fini ljudi, spremni da pomognu... Dakle, koji je tvoj problem?

Ne one gore stvaru ne zelim da komentarisem jer vredjas,ako krenem i ja tebe da vredjam nece bas dobro proci.A da se na taj nivo spustam necu.
Inace slusam gospel,jazz,funk i soul,ako te bas zanima.Ne pevam u toaletu,vec na sceni.Pritom sam muzicki obrazovana (teoretski odsek,jazz i solo pevanje),ako te i to zanima,pritom sviram dva instrumenta-violinu i klavir i imam prilicno godina iskustva na sceni sa -jazz pevanjem i dovoljno sam kompetenetna da iskomentarisem neciji glas kad je sjajan i kad nije.
Svoje sam rekla,dalje necu nastaviti jer ovo dalje odlazi u svadju,a na to mi ne pada na pamet da gubim vreme,zato pozdrav i uzivajte u zadatoj temi.

Oliji

Oliji:
Ne one gore stvaru ne zelim da komentarisem jer vredjas,ako krenem i ja tebe da vredjam nece bas dobro proci.A da se na taj nivo spustam necu.
Inace slusam gospel,jazz,funk i soul,ako te bas zanima.Ne pevam u toaletu,vec na sceni.Pritom sam muzicki obrazovana (teoretski odsek,jazz i solo pevanje),ako te i to zanima,pritom sviram dva instrumenta-violinu i klavir i imam prilicno godina iskustva na sceni sa -jazz pevanjem i dovoljno sam kompetenetna da iskomentarisem neciji glas kad je sjajan i kad nije.
Svoje sam rekla,dalje necu nastaviti jer ovo dalje odlazi u svadju,a na to mi ne pada na pamet da gubim vreme,zato pozdrav i uzivajte u zadatoj temi.

Oliji

OK... dakle imamo ista muzicka intersovanja...
Nego... posto si kompetentna, kao sto rece, budi ljubazna pa mi objasni, posto vidim da svi to koriste, a nisam sa imao prilike da se sretnem sa tim, citajuci kojesta. Sta zapravo znaci to "dranje", koje si upotrebila kao opis toga sto ona radi. Nikada do sada nisam to imao prilike da cujem od nekog ili da procitam kao zrelu muzicku kritiku... o bilo kom vokalu.
I... vidis... ja pojma nemam ko si ti... iako bih mogao reci da poznajem domacu jazz scenu... ali znam ko je Cveta...
Nadam se da razumes sta hocu da ti kazem.

Elvin:
Nikodime,vidim prešao si tri hiljade postova,ne znam da li ti je neko rekao,ali posle 4.000 tvoja duša zauvek ostaje zarobljena na forumu,a tvoje telo postaje prazna ljuštura,govorim ti iz iskustva.:lol:

Hvala na upozorenju... ali trebalo je to da uradis cim sam se pojavio na foprumu... sada je gotovo... nema mi spasa. MOgao bih po ceo dan da lutam i citam kojesta... ponekada se cak i dobro nasmejem, bas kao sto se ponakd i zgrozim. Ali... sve je to sastavno deo u zivotu jednog forumasa... ;)

nikodim:
OK... samo ti navali, ali me obraduj.... pa neka post bude sto duzi. :razz:
Nadam se da ne trazim previse...
nemam pojma sta izigravas,ali ne zelim da se spustam na tvoj nivo.....uostalom mnogi su te provalili,tako da bi moje reci bile suvisne...a ti nastavi da se *******,to ti ionako jedino dobro i ide...pozz i necu se ni truditi niiti da ti citam niti da ti pisem na postove,ni na mailove ni na sta....

e nikodime, kada bi malo izasao iz te tvoje sobice i naucio nesto o muzici, bilo sta sem sedenja i slusanja iste, (ne zelim da pominjem amatersko "mlataranje" (citiram) po gitari)...znao bi sta znaci mozda jos koji termin pored ovih koje su ovde koristeni ... od strane Oliji i mene... a pominjem taj jer se podudara, a ti i dalje ne kapiras o cemu je rec...

a da ne pominjem to koliko si nevaspitan... i zivis od vredjanja drugih koji evidentno imaju malo vise iskustva i znanja (ovde ne mislim na sebe, jer ima vise primera) od tebe...

spusti se malo i nauci jos pokoju stvar, pa onda probaj da pametujes... pa da vidimo sta ce da bude, jer ovako... zaista ... nema nekog smisla.

p.s. stvarno nema smisla da me iskulirate za kolace :p :D
s ozbirom kakvu gibanicu pravim :cool:

Nadya:
e nikodime, kada bi malo izasao iz te tvoje sobice i naucio nesto o muzici, bilo sta sem sedenja i slusanja iste, (ne zelim da pominjem amatersko "mlataranje" (citiram) po gitari)...znao bi sta znaci mozda jos koji termin pored ovih koje su ovde koristeni ... od strane Oliji i mene... a pominjem taj jer se podudara, a ti i dalje ne kapiras o cemu je rec...

a da ne pominjem to koliko si nevaspitan... i zivis od vredjanja drugih koji evidentno imaju malo vise iskustva i znanja (ovde ne mislim na sebe, jer ima vise primera) od tebe...

spusti se malo i nauci jos pokoju stvar, pa onda probaj da pametujes... pa da vidimo sta ce da bude, jer ovako... zaista ... nema nekog smisla.

p.s. stvarno nema smisla da me iskulirate za kolace :p :D
s ozbirom kakvu gibanicu pravim :cool:

slazem se sa tobom.....

Elvin:
Bilo bi dobro da sam samo Jagodica,ja sam bre i Gazdarica,kad se sve sabere imam 100.000 postova.:lol:

I da,Cveta je super,vodimo je na krempite,živela Cveta!:D
Drago mi je sto se bar neko drzi teme! :lol:

Usput, piss, kad budemo isli na tu repicu i krempite, znak prepoznavanja bice gimnazis majice. :lol: :lol: :lol: Nabavi jednu i Elvinu, nas dve imamo svoje. :lol:

I za one sto tvrde suprotno:Vrhovno Bozanstvo CVETA se ne dere! Zivela CVETA!

Hoćemo te majice da navučemo preko onih sa Nikodimovim likom?
I ne znam koliko gimnazija imate u NS-u,al ja ponosni,bivši džak Zemunske ne mogu da nosim dres drugog kluba:!:
A,da vam nabavim ja Nikodim majice,mislim za Cvetu i tebe,čuo sam da će biti modni hit ovog leta,evo nas desetoro forumaša smo već nabavili svoje primerke i veoma smo zadovoljni!:lol:
Raspoznavanje neće biti problem,znamo kako Cveta izgleda,a .piss uvek nosi tri flaše sa sobom,za svaki slučaj:lol:.Dakle ne možemo da se mimoiđemo.:D

Cveta je Idol,živela Cveta!:D

@Nadya
Vidis... nikodim je neko ko cesto odlazi na kojekakve jazz & blues festivale, cita dosta o muzici, posecuje koncerte razlicitih izvodjaca i jako puno vodi racuna o svemu sto cuje (uz to poseduje sasvim pristojnu kolekciju izdanja raznoraznih muzicara i razlicitih zanrova muzike). Verujem... da ako bismo sabrali moje sate prevodene na koncertima i kojekakvim festivalima da bi bila u debelom minusu. ;) To me svakako ne cini svemogucim... ali pokusavajuci da dam sud o nekom, prvo ga preslusam, cujem sta taj neko radi i tek se tada upustim u kritiku (bila ona pozitivna ili negativna).
Ono sto se deilo ovde je bila pomama odredjenih ljudi koji su natrcali sa razlicitim licemerskim komentarima (o kojima sam pisao vec ko zna koliko puta), pa i tvoj koji je donet po sudu tvoje sestre. Od tebe sam trazio jedan odgovor na pitanje koje si tako vesto izbegla (nebitno zaista, jer znam da i nije bilo sanse da odgovoris... posto bi se moglo reci da sam citao tvoja dela)... iz nekih kojekakvih razloga.
I tako...
Ako si spremna da me prosvetis i nadogradis to sto znam ili ne znam... spreman sam da budem tvoj ucenik...
Pa ti u to ime mogu osaviti i broj telefona kako bi smo se dogovorili oko casova.

Lucky girl:
nemam pojma sta izigravas,ali ne zelim da se spustam na tvoj nivo.....uostalom mnogi su te provalili,tako da bi moje reci bile suvisne...a ti nastavi da se *******,to ti ionako jedino dobro i ide...pozz i necu se ni truditi niiti da ti citam niti da ti pisem na postove,ni na mailove ni na sta....

Hvala na razumevanju... nemas pojma koliko sam ti zahvalan zbog ovoga. ;)

Back