"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

Elvine kad si vec pomenu dres...ja pored tih standardnih majca ...i mam i jedan dres skole ....

bio neki turnir i oni nam ladno dali dreseve(MAJICE) KUCIk da NosIMo da operemo.... naravno nikada je vise nisu videli....broj 2

a POPe iz djubreta ne brini se imam i za Elvina...spremna,ceka...malo se uhvatila budj al' dobro...

@Elvin
Cveta se menja prilicno cesto, jednom sam je i ja jedva prepoznala (nije mi rekla da se ofarbala, pa sam se :shock: kad sam slucajno naletela na nju u gradu :lol: ), tako da je bolje da se uniformisete. Moze i u te majice sa Nikodimovim likom, a naravno da i mi zelimo po jednu (ili mozda po dve, ako se onoj prvoj, ne daj Boze, pu, pu, pu, nesto desi)!

@.piss
Pa operi je, skloni tu budj. Samo pazi da ti se ne ispere Isidorin lik na rukavu, meni jeste, sad ima samo pola face. :lol: Sta ces, kvalitet, firma "Gajtan" iz Indjije. :lol: Eto, besplatna reklama. :lol:

@Sve je laz
"Koji si ti manijak, sta ti pamtis!!!" :shock: :lol: :-P Bezi, bre, pticji grip, kak'i crni golubovi!

nikodim:
@Nadya
Vidis... nikodim je neko ko cesto odlazi na kojekakve jazz & blues festivale, cita dosta o muzici, posecuje koncerte razlicitih izvodjaca i jako puno vodi racuna o svemu sto cuje (uz to poseduje sasvim pristojnu kolekciju izdanja raznoraznih muzicara i razlicitih zanrova muzike). Verujem... da ako bismo sabrali moje sate prevodene na koncertima i kojekakvim festivalima da bi bila u debelom minusu. ;) To me svakako ne cini svemogucim... ali pokusavajuci da dam sud o nekom, prvo ga preslusam, cujem sta taj neko radi i tek se tada upustim u kritiku (bila ona pozitivna ili negativna).
Ono sto se deilo ovde je bila pomama odredjenih ljudi koji su natrcali sa razlicitim licemerskim komentarima (o kojima sam pisao vec ko zna koliko puta), pa i tvoj koji je donet po sudu tvoje sestre. Od tebe sam trazio jedan odgovor na pitanje koje si tako vesto izbegla (nebitno zaista, jer znam da i nije bilo sanse da odgovoris... posto bi se moglo reci da sam citao tvoja dela)... iz nekih kojekakvih razloga.
I tako...
Ako si spremna da me prosvetis i nadogradis to sto znam ili ne znam... spreman sam da budem tvoj ucenik...
Pa ti u to ime mogu osaviti i broj telefona kako bi smo se dogovorili oko casova.

Kada budes naucio da komuniciras i to bez vredjanja, onda cemo razgovarati i mozda se nesto dogovarati.

PopTrash:
Cveta se menja prilicno cesto, jednom sam je i ja jedva prepoznala (nije mi rekla da se ofarbala, pa sam se kad sam slucajno naletela na nju u gradu ), tako da je bolje da se uniformisete. Moze i u te majice sa Nikodimovim likom, a naravno da i mi zelimo po jednu (ili mozda po dve, ako se onoj prvoj, ne daj Boze, pu, pu, pu, nesto desi)!
Cveta kameleon!:shock::D:
Sad baš nešto razmišljam,helanke bih obukao,a ne neku NS majicu,samo da već jednom odemo na krempite i repu.:D

Sve_je_laz:
uh,ja sam drustveni smer pa 2 godine imam Latinski (ne znam da li da se smejem ili da plachem )
I ja sam bio društveni,pregrmeli smo latinski nekako,al' baš jedva...
A,jesi videla muža joj,gos'n Pericu?:lol:

nikodim:
Ma... di je ta Cveta kad vas pitam lepoooo?
Tema propada... vlada haos, lece se kompleksi a nje nema. :(
E, lepa vest, Cvetana se oseca mnogo bolje (bas mi je laknulo, bila sam se malo uplasila).
I sam kazes, lece se komplexi, pa samo im jos fali Cveta da im nabija komplexe svojim nedostatkom bilo kakve iskomplexiranosti. Pa da se komplexiraju jos i zato sto su iskomplexirani. :lol:

@Elvin
E, helanke! Sam si predlozio, sad moras tako da dodjes! Imas mesec i 20 dana da sredis noge, a onda idemo na krempite i repu. Nemoj da nas obrukas.

E, nemojte da .piss i ja pocnemo o Latinjari. :lol:

Elvin:
Nas je ova toliko vređala kad smo odgovarali,da je ceo društveni smer 2 godine,potpisao peticiju za njenu smenu( :lol: ),pa su je poslali na razgovor sa psihologom ili čak psihijatrom zaboravio sam.:lol:
Naravno posle se vratila i...možeš da zamisliš šta nam je radila.:lol:
Iha, nasa je bila luda (pozitivno), psovala je non-stop!
Neko: "Jao, mi u ovoj skoli imamo tako mnogo da ucimo!"
Ona: "Ma jebbesh skolu!"

Neko: "Dobar dan profesorice, kako ste danas?"
Ona: "Ma pusti me, dete, vidis da imam menstruaciju!" :shock: :shock: :lol:

Ovo inace ima veze sa temom, ta je i Cveti predavala.

E, pa, drago nam je da ti je slusljivo! :D

Cveta vas sve pozdravlja i zahvaljuje na zeljama za ozdravljenje i na molitvama i tako tome! Posebni pozdravi za kavaljere koji nas vode na krempite i repu (a za Elvina i zbog "Sve za Cvetu, Cvetu ni za sta!" :lol: )! I ima pitanje za .piss-a: u koje si odeljenje isao i kako se zoves? Moze privatna poruka, mislim, ako hoces da odgovoris.

Latinjaru? Pa ako .piss nema nista protiv, ali ona je vecito na nekim dijetama bila (efekat se nikada nije video!), pa bi pre jela repu.

Repu jedemo ili svi ili ja ili niko drugi !!! To da se odmah dogovorimo !!!

A kad je latinjara jednom dosla na cas, i kaze: "deco 'ocete da vam ispricam jedan vic?"
Iz nekog razloga citav razred poceo da se smeje ...i smeje...i smeje...i dokle vise..... i ona kao aj' ispricacu vam...i krene...
Kaze...bio muja i fato,onaj...kako se....haso ..i sad ode ti on...kod...oni odu...da za taj ti ... pregled i to sta ti ja znam...i sad se onaj mujo,ovaj suljo,ne nego onaj drugi ....on ti se tu nesto uplasio kao i kao aj' ti faso prvi.....i ovaj ode i oni ti ga tu nesto pitaju....i on izadje...i haso pita muju...sta je ,kad fato,sujo,...ovaj mujo boga ti.....i kaze ma samo to....i udje onda fato...i tako zena pocne da se smeje kao blesava,ne moze da stane...i smeje se....a u razredu prvi i jedini put - tisina!!!
Svi cutimo tako i gledamo je.... i ona se zaustavi....i gledamo se ...tisina...i samo ova jedna pocne da kaslje u pozadini,,,mi umrli...to smo godinama prepricavali.....kako zena nije normalna... a jos taj njen naglasak i kokosija boja glasa.....

@Pop Trash....ne znam bas...dosad =a sa m uspesno drzao svoj pravi identitet pod okriljem noci i velom tajne....ali ahjde evo...ja sam ... Molder..

.a sto?

P.S. Ovaj Extreme je neverovatno dobar.... E to je pevac !!! Covek nije normalan st radi...gitarista takodje...sa cu opet dignem temu o njima....

E, covece, isplakah se od smeha! K'o da sam je slusala dok sam ovo citala! :lol: :lol: :lol: A otisla ja pre dve godine na more u Hrvatsku i stigli mi tamo u 7 ujutro, uzmemo taxi i idemo do smestaja, i ja samo iz taxija nju ugledam... Posle sam je trazila po plazama (to bi bio prizor!), ali je ne nadjoh! A njen muz mi je geografiju predavao u osnovnoj, covek je bio strah i trepet, ali je na svakom odmoru zdrao kobasice i luk u ucionici, tako da je smrdelo samo tako!

Pa naravno da cemo svi jesti repu!!!

Pitam za ime jer hocemo da vidimo koj' si ti. :lol: Znas, almanah, bilten ili sta vec. Namere su nam casne. :lol:

Back