Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa što je onda previše? Svašta!

Ljudi, vi ste stvarno ludi, gde Tose za sveca, svaka mu cast na njegovom vaspitanju i svemu, uostalom, meni je najvise krivo sto je poginuo,upravo slusam njegov CD, ali ovo su notorne gluposti. Ajde da svakog od nas proglasimo za sveca! Znate li vi sta je svetac?! Mnogi isposnici, i te kakvi, nisu jos ni proglaseni za svece, i to su se ceo zivot uzdrzavali od svega, zena, ****, hrane...??!!

tachno,ali ako vec osudjuje,samim tim je greshan,nema pravo da ispravlja za druge grehe ;p

Ako cemo vec hriscanoskom logikom... zar nisu ovi svi ljudi na svetu gresni... koji su ovde da okaju svoje grehe da bi bili u raju... jer da nisu gresni... ne bi bili ovde vec u raju?

Tako da... ima tu puno prica... ali da se ne petljamo sada po religiji i filozofiji...

pa nije,zato pusti decu da im toshe bude idol ako jeste..a ovo za astrologiju....popricacemo mi jednom o tome,buhuhuhuhuhu ;p

:shock: Још горе него Нептун у осмој кући :lol: :lol:

Наравно, свако је грешан, само неко има мање неко више грехова. Свеци су чак за себе говорили да су најгрешнији људи на свету... :lol:

Ovo sam pokupio sa nekog foruma:

ТОШЕ И БРОЈОТ 26 ∙ Роден е на 25.01 » 25 + 1 = 26 ∙ (Т) (О) (Ш) (Е) - (23-та буква) (19-та буква) (31-ва буква) (7-ма буква) » 2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26 ∙ Кариерата ја започна 1997 година » 1 + 9 + 9 + 7 = 26 ∙ Загина на 16.10 » 16 + 10 = 26 ∙ Загина во 06:20 » 6 + 20 = 26 ∙ Загина на 26 години ∙ Тоше (26 години), менаџерката Љиљана (49), возачот Ѓорѓи (32) » 2 + 6 + 4 + 9 + 3 + 2 = 26 ∙ Според нумерологијата на старо-еврејскиот јазик (Gematria), 26 значи Господ

Greshka- zagina vo 06.25h...

mislim da je malo sve bez ikakve osnove receno,ako je vec tako ja bih izabrala da umrem nego da nosim nekoga na dusi cijeli zivot.znas kako kazu da nista ljepse nemas nego kad ti je mirna savjest kad odes na spavanje svavis"mozak na otavu"
tesko je nositi nekoga na dusi,tesko je opisati da ti je tesko ,jer taj momak koji je vizio oprostaj nikad nece dobiti,nije zatvorska kazna mjerilo,mjerilo je da zna da je ubio necijeg brata,sina...namjerno ili ne nije bitno,cinjenica je cinjenica akt je akt...sud ce donijeti presudu,odrediti kaznu ali on je taj koji ce se ako ima imalo savjesti svake noci pitati ZASTO!?al mislim da je kasno za odgovor
svi kazu;SUDBINA!?sto je to,to ne postoji bla bla bla
svi smo rodjeni sa nekim zadatkom,umrijecemo svi jednog dana ZNAM...ali ako smo bas odredenji da budemo to sto jesmo postoji razlog i zasto ce mo napustiti ovaj svijet
ima pjesma koja kaze"kazu nam da smo svi rodjeni jednaki,jednaki pred Bogom i pod zvezdama"mislim da lazu....nismo svi jednaki nekome da nekome uzme ali eto sve ce ovo nekad biti juce....kao i sami mi
Razumem te, i ja bih pre umrla nego da drugog oteram u smrt, ali ima i ljudi koji drugachije razmishljaju...

Toshe...

Vishe nishta nije kao pre,
jer tebe nema,
nema te...
Jednog si jutra ranog
ochi sklopio ti.
Bash u trenu kad sunce izadje...,
sunce, koje ceo svet veseli,
ti si, andjele zemaljski,
zaspao za zivot celi.
Nebo plavo pozvalo te
da napustish nas u godine mlade,
da ne vratish se nikada vishe,
a sliku tvoju na grobu tvome
da jesenje miju kishe...

Trava ce u prolece da ozeleni
i prekrice zemlju crnu.
Slavuji ce zapevati
pesme svoje pune srece.
Samo tvoja usta medna
zapevati vishe nikad nece...

Jedna je ptica tog dana odletela,
jedan glas utihnuo...
Jedna je dusha poslednju bitku sa sudbinom izgubila...
Jer Bog nekad ne zeli da slusha
nashe zelje, nashe nade tajne.
On uzima shto mu drago,
makar to bilo i najvece zemaljsko blago.
Neko bezgreshan rano mora da ode,
kako bi Raj mogao da traje.
Zato Bog ne gleda nashe suze
i ne chuje bolne jecaje.

Sutra ce neko drugi isto tako otici...

Ti si zeleo svet novi...
Tamo gde si sada zelim ti najbolje sve.
Tamo je sve lepo- ne znam, ali nadam se...
Kad ne mozesh biti medju svojima,
bar budi srecan gore...
Za dobre ljude uvek dana ima,
makar i u tom beskraju plavom.
Dole, medju ljudima,
ime je tvoje ovenchano slavom.
Ti cesh u srcima nashim vechno da zivish
kao cvet ljubavi,
jer ljubav zeleo si ti,
k'o izvor zivota,
jer da zivish voleo si...

Naci ce se jednom glas jedan
shto ce stopama tvojim da krene.
Ali, veruj mi, nece uspeti da zameni tebe.

Ima neshto u zivotu,
okrutno, nemilo.
Sudbina neka, il' ko zna shta...
I to shto s tobom se zbilo
u srcima nashim dubok ostavlja trag...

Tebi se ovo ne svidja, znam-
da tuzimo i velichamo ime tvoje,
ali ti si chovek svima nam drag
i zbog toga plache srce moje.

Nishta drugo reci ne znam.
Suze prekrivaju lica nasha
jer je tebe sudbina takva snashla.
Chuvacemo svi lepu uspomenu na te.
Pevaj, pevaj svima shto vishe nisu medju nama,
chije dushe tela svoja tako rano da napuste nisu htele.
Budi srecan, al' pomisli nekad na nas
i pochivaj u miru, Andjele...

Tacno, a svakim danom uvidjam da ce se ovo pretvori u nesto sto ne bi trebalo, i sto nije vazno. Bolje da se iz postovanja prema Tosetu i njegovoj smrti zatvori ova tema.

Ili bar da se pishu normalne stvari, ono shto je stvarno on i shto je vredno njega, a ne neke tamo gluposti o brojevima... Bez uvrede, ali ovde se astrologija ne prikazuje u pravom svetlu... A tema o Toshetu nije postojala dok nije poginuo... Tuzno... :(

Danas sam potvrdila ono shto mi se josh u sredu uchinilo kad sam kupila Blic i pogledala naslovnu stranu- reporteri Blica su na naslovnoj strani od 17. oktobra objavili sliku na kojoj je Toshe josh uvek u kolima, nakon shto se nesreca dogodila!!! Vide mu se obrisi chela i kose, a jasno se vidi ruka!!! Kurir je objavio istu fotografiju, a ostale novine su objavile fotografije uradjene nakon shto je Toshe iznesen iz automobila. Ovo je takvo neposhtovanje nechije smrti da ne umem to da objasnim- ja bih ih lichno odrala na sudu!!!
Pogledajte:

udarna_0.jpg

Danas sam potvrdila ono shto mi se josh u sredu uchinilo kad sam kupila Blic i pogledala naslovnu stranu- reporteri Blica su na naslovnoj strani od 17. oktobra objavili sliku na kojoj je Toshe josh uvek u kolima, nakon shto se nesreca dogodila!!! Vide mu se obrisi chela i kose, a jasno se vidi ruka!!! Kurir je objavio istu fotografiju, a ostale novine su objavile fotografije uradjene nakon shto je Toshe iznesen iz automobila. Ovo je takvo neposhtovanje nechije smrti da ne umem to da objasnim- ja bih ih lichno odrala na sudu!!!
UPRAVU SI!!!! Stvarno su...Ufff...
Mislim...Koliko sam se isplakala kad sam vidjela sliku...Kao da nam nije dovoljno tesko...
A njega stvarno treba proglasiti za sveca... Ako postoji neko ko je to zasluzio, Tose je taj...NIKAD NIJE POSTOJAO BOLJI PJEVAC, A MISLIM DA NIKADA NECE NI POSTOJATI...:cry::cry::cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back