Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tose je svojim radom zasluzio da mu se pokloni ovolika paznja, njemu hvala za pop, jer je on jedini koji nije skretao sa puto sto se tice muzike, i hvala mu zato sto je tu vrstu muzike odrzao u zivotu. koliko samo dece mu se zahvaljuje na dobrotvoru i na poklonima i na onim medvedicima. njegov mlad zivot se naglo prekinuo i zato je to tragedija i zato se poklanja paznja. pavaroti i monogi drugi su umrli u poznim godinama jeste tuzno ali nije tragedija. VECNA IM SLAVA

:cry:
Poginuo Toše Proeski
Jutros oko 6 sati i 30 minuta, dva kilometra od petlje u Novoj Gradiški, u sudaru VW Tuarega srebrne boje i kamiona, poginuo je poznati makedonski pjevač Toše Proeski.

U vozilu su bili, osim pjevača koji je spavao na prednjem sjedalu, i Ljiljana Petrović (1958.) iz Skopja te Đorđe Đorđevski (1975.) također iz Skopja koji je i upravljao vozilom.
Do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog nedovoljnog razmaka između vozila tijekom vožnje.
VW Tuareg udario je u kamionsku prikolicu, nakon čega je završio na travnatoj površini.

Dnevnik.hr

Na ovaj dan pre tacno 31-nu godinu je na autoputu BG-NIS poginula i pevacica Silvana Armenulic sa svojom sestrom Mirjanom Barjaktarevic vracajuci se sa nastupa u Nisu.Sleteli su sa puta u pola noci.
Ovaj dan je stvarno baksuzan, sad i Tose.Strasno!Neka mu je laka crna zemlja!:cry:

Tacno se vidi na forumu klasican prostakluk karakteristican za nas Srbe!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako nemate nesto pametno da kazete ne lupetajte gluposti, zna se na koga mislim, pogotovo ne u ovakvom trenutku!
TOSE BIO SI I OSTACES ANDJEO! NEKA TI JE VECNA SLAVA I HVALA! ZAUVEK CU PATITI ZA TOBOM,OSTACES ZAUVEK U MOM SRCU!

Evo sta pisu makedonci :cry:

Мozda narod izmisljava ali pak je cudno
rodenden mu јe na 25 01 to јe =26 zagina na 16.10 ravno na 26 umre vo 6 i 20 ravno na 26 i imase 26 godini

• (Т) (О) (Ш) (Е) - (23-та буква) (19-та буква) (31-ва буква) (7-ма буква)? »

2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26

• Кариерата ја започна 1997 година »

1 + 9 + 9 + 7 = 26
Sto znaci da mu je baksuzni broj 2+6=8
kojestarije....
Cula sam za neki film-zove se ''23''--lik dobija knjigu u kojoj pise o zlu broja 23,on pocinje da razmislja i otkriva kako se ceo njegov zivot vrti oko tog broja i na kraju gubi razum...
Neki na ovoj temi su vec na putu da ga izgube...

Evo sta pisu makedonci :cry:

Мozda narod izmisljava ali pak je cudno
rodenden mu јe na 25 01 to јe =26 zagina na 16.10 ravno na 26 umre vo 6 i 20 ravno na 26 i imase 26 godini

• (Т) (О) (Ш) (Е) - (23-та буква) (19-та буква) (31-ва буква) (7-ма буква)? »

2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26

• Кариерата ја започна 1997 година »

1 + 9 + 9 + 7 = 26

znaci ja sam trebao umreti pre 5 godina :lol:

:cry:

Na ovaj dan pre tacno 31-nu godinu je na autoputu BG-NIS poginula i pevacica Silvana Armenulic sa svojom sestrom Mirjanom Barjaktarevic vracajuci se sa nastupa u Nisu.Sleteli su sa puta u pola noci.
Ovaj dan je stvarno baksuzan, sad i Tose.Strasno!Neka mu je laka crna zemlja!:cry:

Nisam znala. Jezivo... Zasto samo najbolji umiru tj. ginu????? A sljam ostaje da hvata sitne "poene", ne toliko sad, oko svega ovoga, vec uopste, u zivotu i karijeri. Ne peva im se, a hoce da budu pevaci?! Pa to ne ide. Sve se to, ipak vidi. Zato ljudi ovoliko i cene Toseta, jer je bio pravi(a i Silvanine pesme se i do dan danas pevaju).

Sto znaci da mu je baksuzni broj 2+6=8
kojestarije....
Cula sam za neki film-zove se ''23''--lik dobija knjigu u kojoj pise o zlu broja 23,on pocinje da razmislja i otkriva kako se ceo njegov zivot vrti oko tog broja i na kraju gubi razum...
Neki na ovoj temi su vec na putu da ga izgube...

Признање је први корак ка оздрављењу. Драго ми је због тебе.

Miki ja ne vidim razlog zbog cega se ti bunis i busas..Postoje ljudi koji su ga voleli slusati i volece i dalje bez obzira sto nije vise sa nama.Ako neko ima potrebu da napise par reci o nekome ciji je fan bio,zasto se ti trudis da ispravljas krive drine ?
Imati idole nije lose,oni te teraju da postanes i postignes mnogo vise nego sto bi inace.Je li moja majka luda ako voli da slusa Dzo Kokera svih ovih godina ? Ja sam obozavateljka Toseta Proeskog i ostacu ...bez obzira sta drugi mislili...briga me...Nisam siparica i ne palim se na javne licnosti vec smatram da je Tose zasluzio svojim ponasanjem,skromnoscu i glasovnim kvalitetima bar malo postovanja.Ako ti to ne osecas ok.Svako ima pravo na svoje misljenje.Toma Zdravkovic je umro pre 15 ak godina pa ga ljudi i dalje slusaju i vole kao da je tu.Silvanu Armenulic takodje...
Zalosno je sto je otisao mlad,necu da budem gruba ali vecina ne dobije ono sto zasluzuje i uglavnom dobri ljudi odu pre nego sto treba.Bio je posle Cole po meni (Mada ja ne volim Colu ali priznajem kvalitet) najbolji pevac na nasim prostorima...i kao sto niko nije uspeo da nadmasi Tomu Zdravkovica isti ce slucaj biti i sa Tosetom.Za sva vremena!

Miki ja ne vidim razlog zbog cega se ti bunis i busas..Postoje ljudi koji su ga voleli slusati i volece i dalje bez obzira sto nije vise sa nama.Ako neko ima potrebu da napise par reci o nekome ciji je fan bio,zasto se ti trudis da ispravljas krive drine ?
Imati idole nije lose,oni te teraju da postanes i postignes mnogo vise nego sto bi inace.

Фан? Вентилатор? Фен? Шта ли је то... Криве Дрине? То је само моје мишљење, које имам право да искажем јел да? Или не смем да дирам у Идола фенова...

Тоше је био верник, јел тако? Он би вам сам рекао не правите себи лажнога идола поред Господа Бога, као што је и записано...

mozda im je bio uzor....razlika je izmedju imati IDOLA i imati UZORA..........i uostalom nemojmo osudjivati...pa sta ako je nekome bio idol?kao da svi ovde postujemo pravila koja su zacrtana u Bibliji....ajde da ispostujemo sva pa onda cemo i to.....pod dva verovatno je on i znao da je mnogima bio ili uzor ili idol i pretpostavljam da se u tom slucaju ne bi zgrazavao,vec bi mu bilo drago jer je uspeo da izvrshi neku vrstu poziitivnog uticaja....

inache ne znam koliko vi svi verujete u astrologiju...ja verujem,.......toshi je odavno radjena natalna karta u kojoj je vidjeno da ce se baviti javnim poslom(pevanje),da ce mu devojka biti iz inostranstva(buduca zena je srpkinja) i ono najjezivije NEPTUN je mu je u osmoj kuci....a to znaci smrt u snu.....kada su mu radili natalnu kartu tachno se u momentu smrti videlo da su se tako poklopile zvezde da je to moralo da se desi.....nazalost nesto neizbezno...sad ko hoce moze i ne mora da veruje u to,ali ja na osnovu mogu a i tudjeg iskustva znam da astrologija ne greshi.....tako da zanemarite gluposti sa 16.10. 25.01. 6:20 1997. skrnavite numerologiju koja na taj nachin ne radi

inache ne znam koliko vi svi verujete u astrologiju...ja verujem,.......toshi je odavno radjena natalna karta u kojoj je vidjeno da ce se baviti javnim poslom(pevanje),da ce mu devojka biti iz inostranstva(buduca zena je srpkinja) i ono najjezivije NEPTUN je mu je u osmoj kuci....a to znaci smrt u snu.....kada su mu radili natalnu kartu tachno se u momentu smrti videlo da su se tako poklopile zvezde da je to moralo da se desi.....nazalost nesto neizbezno...sad ko hoce moze i ne mora da veruje u to,ali ja na osnovu mogu a i tudjeg iskustva znam da astrologija ne greshi.....tako da zanemarite gluposti sa 16.10. 25.01. 6:20 1997. skrnavite numerologiju koja na taj nachin ne radi

i ja verujem u astrologiju ali i sto se tice brojeva mozda je slucajnost ali........ uvek postoji onaj mali deo sumnje

Jadan Tose, iz dana u dan sam sve svesnija da ga nema iako ne zelim da verujem da je to istina :(
Juce sam preslusala dosta njegovih pesama i odusevljena sam!!!Greota je (kao sto je neko rekao) sto fantastican glas nikada vise nece pevati uzivo, i sto je jos jedan mladi zivot prekinut na stravican nacin...:cry:
Ranije ga uopste nisam slusala, i bila sam ravnodusna prema njemu...ali, kad se ovo desilo zesce sam se potresla i nije mi bilo sve jedno...Jadan Tose, radost nasa :cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back