Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Језиво :shock: :shock: :shock: Ни мање ни више него у ОСМОЈ кући :shock:
ne lupetaj mali,mnogo se pravish pametan...prvo saznaj neke stvari pa komentarishi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Језиво :shock: :shock: :shock: Ни мање ни више него у ОСМОЈ кући :shock:
Узор је сасвим ОК, али више га гледају као идола...
ne lupetaj mali,mnogo se pravish pametan...prvo saznaj neke stvari pa komentarishi

kad budes postovao sve zapovesti onda imas pravo da prigovaras

То је због Марса у 13 кући
Откуде Ви знате да их ја не поштујем![]()
osudjujes one kojima je toshe idol......... a osudjivanje je BIG NO NO![]()
Pa što je onda previše? Svašta!
osudjujes one kojima je toshe idol......... a osudjivanje je BIG NO NO
a ovo za astrologiju,objasnicu ti kad poraastes
А у астрологију нећу веровати макар доживео 100-ту годину 
Isto vazi i za Idole...![]()
Тја, нико није савршенА у астрологију нећу веровати макар доживео 100-ту годину
![]()
tachno,ali ako vec osudjuje,samim tim je greshan,nema pravo da ispravlja za druge grehe ;p
pa nije,zato pusti decu da im toshe bude idol ako jeste..a ovo za astrologiju....popricacemo mi jednom o tome,buhuhuhuhuhu ;p

Ovo sam pokupio sa nekog foruma:
ТОШЕ И БРОЈОТ 26 ∙ Роден е на 25.01 » 25 + 1 = 26 ∙ (Т) (О) (Ш) (Е) - (23-та буква) (19-та буква) (31-ва буква) (7-ма буква) » 2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26 ∙ Кариерата ја започна 1997 година » 1 + 9 + 9 + 7 = 26 ∙ Загина на 16.10 » 16 + 10 = 26 ∙ Загина во 06:20 » 6 + 20 = 26 ∙ Загина на 26 години ∙ Тоше (26 години), менаџерката Љиљана (49), возачот Ѓорѓи (32) » 2 + 6 + 4 + 9 + 3 + 2 = 26 ∙ Според нумерологијата на старо-еврејскиот јазик (Gematria), 26 значи Господ
Razumem te, i ja bih pre umrla nego da drugog oteram u smrt, ali ima i ljudi koji drugachije razmishljaju...mislim da je malo sve bez ikakve osnove receno,ako je vec tako ja bih izabrala da umrem nego da nosim nekoga na dusi cijeli zivot.znas kako kazu da nista ljepse nemas nego kad ti je mirna savjest kad odes na spavanje svavis"mozak na otavu"
tesko je nositi nekoga na dusi,tesko je opisati da ti je tesko ,jer taj momak koji je vizio oprostaj nikad nece dobiti,nije zatvorska kazna mjerilo,mjerilo je da zna da je ubio necijeg brata,sina...namjerno ili ne nije bitno,cinjenica je cinjenica akt je akt...sud ce donijeti presudu,odrediti kaznu ali on je taj koji ce se ako ima imalo savjesti svake noci pitati ZASTO!?al mislim da je kasno za odgovor
svi kazu;SUDBINA!?sto je to,to ne postoji bla bla bla
svi smo rodjeni sa nekim zadatkom,umrijecemo svi jednog dana ZNAM...ali ako smo bas odredenji da budemo to sto jesmo postoji razlog i zasto ce mo napustiti ovaj svijet
ima pjesma koja kaze"kazu nam da smo svi rodjeni jednaki,jednaki pred Bogom i pod zvezdama"mislim da lazu....nismo svi jednaki nekome da nekome uzme ali eto sve ce ovo nekad biti juce....kao i sami mi
Shta reci...
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=16607
A chujem i da se trachari o porodici Proeski, ali, kako Toshe peva:
"Shta to ima u ljudima tuzno,
da ulaze u tudje zivote?
Ko to zivi u proshlosti mojoj,
a josh nije umro od sramote?"

Svaka chast na postu...
Shto vishe chitam o ovome, tezhe mi je... eh![]()
Tacno, a svakim danom uvidjam da ce se ovo pretvori u nesto sto ne bi trebalo, i sto nije vazno. Bolje da se iz postovanja prema Tosetu i njegovoj smrti zatvori ova tema.

Danas sam potvrdila ono shto mi se josh u sredu uchinilo kad sam kupila Blic i pogledala naslovnu stranu- reporteri Blica su na naslovnoj strani od 17. oktobra objavili sliku na kojoj je Toshe josh uvek u kolima, nakon shto se nesreca dogodila!!! Vide mu se obrisi chela i kose, a jasno se vidi ruka!!! Kurir je objavio istu fotografiju, a ostale novine su objavile fotografije uradjene nakon shto je Toshe iznesen iz automobila. Ovo je takvo neposhtovanje nechije smrti da ne umem to da objasnim- ja bih ih lichno odrala na sudu!!!
UPRAVU SI!!!! Stvarno su...Ufff...
Mislim...Koliko sam se isplakala kad sam vidjela sliku...Kao da nam nije dovoljno tesko...
A njega stvarno treba proglasiti za sveca... Ako postoji neko ko je to zasluzio, Tose je taj...NIKAD NIJE POSTOJAO BOLJI PJEVAC, A MISLIM DA NIKADA NECE NI POSTOJATI...![]()