Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas mi je tesko da pomirim sa tim da ga vise nema. Gledam sada na pinku njegova gostovanja i kako je pevao uzivo i jednostavno ne mogu da poverujem da je sada pod zemljom i da je zavrsio svoje putovanje na ovakav nacin. :cry: Nisam ga nikada slusala, ali vec pocinjem da shvatam koliko mu je odlicna muzika!!Covek je pevao iz duse!!!!!!:cry: Najgore mi je sto je na onaj svet otisao tudjom greskom, ni kriv ni duzan. Nije ni stigao da oseti sta je zivot, nije uspeo da dozivi starost...Prekjuce je bio na zemlji, a danas pod njom. Zivot je krs...ne zelim da se ovakve stvari desavaju :cry: Volimo te Tose!!!!!!!!!!

Iskreno, nisam volio njegovu muziku... Nekako me je svojom pojavom blago odbijao, al je bio jako fin, talentovan, dobrodushan... Shteta shto nema vishe muzichara sa njegovim sposobnostima... Jako mi je teshko palo, i josh dok chitam postove:cry:
Takvi zive dovijeka! Slava mu...:cry:

Rekao mi je drug iz makedonije da se kod njih prica kako je Tose noc pred ..:cry:.. pricao sa prijateljem telefonom i da mu je rekao "idem gore" a ne "idem u Hrvatsku" :cry: a i pesme sa poslednjeg albuma bas imaju veze sa smrcu, mislim, mogu da se tako protumace...juce sam plakala kao luda, evo i sada :cry: :cry:

katy, "idem gore" je naravno znacilo "idem u Hrvatsku, posto je Hrvatska valjda otprilike iznad Makedonije. One pesme koje sam cuo ne tumacim da imaju veze sa smrcu

@ VisionofDisorder, postoji jedna grupica ljudi kojoj ti pripadas i koja komentarise ovaj dogadjaj na taj nacin. Tvoje pravo svakako, ali iz vise razloga takvi komentari su mi prosto odvratni. Ne samo zato sto je sad mrtav, ali i zbog toga.

Ne, nije poginuo!!! On je samo zaspao i sad o nebu sanja san.
Vratice se, ubedjujem sebe, u neki drugi, u neki bolji dan.
Ali ne budi se Toshe...
Jer da se moze probuditi
promenio bi nam ovaj dan,
nestalo bi tuge...
Jedna je mladost otishla zauvek...
Jedan chovek divan...
Jedan Orfej juche je odleteo od nas...
Njegov glas ostaje,
on ne moze da se vrati...

Rest in peace

Toliko je likom podsecao na mog pokojnog kuma da je to neshto neverovatno... I poginuli su u istom mesecu, samo ne u istoj godini... :cry:
Deset godina duze...Uh... Po drugi put chujem ovo i teshko mi je kad pomislim :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back