Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo sam gledala prenos sahrane, na FOKSu. i uzasno sam se potresla.... Jadni njegovi roditelji... ako se mi, koji mu nismo nista, ovako potresemo, kako li je tek njima.... TOSE, NEKA TE ANDJELI CUVAJU. POCIVAJ U MIRU....

U celoj situaciji,najjadniji su njegovi roditelji...Ja nisam gledala,bas iz razloga da se ne bih potresla,jer juce sam se potresla kad sam videla njegov spot,a ne smem ni da pomislim sta bi bilo da sam gledala sahranu...Sigurno je bilo strasno..

A razumeš već dugi niz godina ga vozi, Toše je veći deo života provodio u autu nego u krevetu, verovatno su žurili. Kad bi vozač mogao da promeni prošlost, promenio bi. Kad on ne bi bio dobar vozač, ne bi bio zapošljen kod jednog od najpopularnijih ljudi koji je živeo na destinaciji Skoplje - Kruševo - Beograd - Kruševo - Zagreb - Kruševo - Sarajevo - Kruševo - Podgorica - Kruševo - Ljubljana - Kruševo.

Slava jednom od najvecih! Znao je, umeo je... Kao sto rece: Life is the song... Njemu je i bio... Toliko ljubavi prema muzici je dovelo do toga da je sa 26 postigao mnogo, na zalost, mogao je i vise. Otisao je prerano, ali srescemo se jednog dana, mi i on, tamo negde... Do tada, ostaje nam da cuvamo kult jednog od najboljih.

Nisam zeleo u prethodnoj poruci da komentarisem nista u vezi vozaca, pa cu to u ovoj. Iskreno, meni ga je zao, sigurno nije zeleo da se ovo dogodi, verovatno je vise vremena provodio sa Tosetom u tim kolima nego sa bilo kim drugim. Tesko je breme kada znas da si kriv sto nekoga vise nema, a pogotovo kad ti je taj neko drag, poznat.
Cinjenica je vozaci voze nepazljivo, brzo, ludo, ovo treba da bude jos jedna opomena svima i sada stvarno svima treba, kada sednemo za volan, da nam u glavi odzvanja : NE BRZE OD ZIVOTA, NE, AKO MISLIS BILO GDJE, MORAS SPORIJE!

Gledala sam sunoć na TV-u jedan deo njegovog koncerta u znak sećanja... I na kraju je rekao da će zbog ove večeri živeti još 10 godina duže... :(
Tad više nisam mogla da se suzdržim i tako sam počela da plačem... :cry: Jako mi ga je žao... :cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back