0077
Elita
- Poruka
- 24.748
i kad bih ti kazao da ta omladina cekala u red da ide da radi za dz ne bi mi verovao..da su trazili veze da bi otisli i upali na taj spisak..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta da naucim da mi ti govoris kolika mi plata bila 82??
ili koji sam auto vozio i gde letovao zimovao..
da mi govoris da mi bilo lose tada???
a kako je tebi dobro sada..meni je i tada i sada dobro a bice i sutra i za deset godina..tebi ocito nije bilo lepo ni juce ni danas a ja ti zelim da ti makar sutra bude dobro..eto
Ovim je sve rečeno.

o kom komunizmu govoris????Niko i ne kaže da neki u komunizmu nisu živeli daleko bolje od proseka.
Niko i ne kaže da neki u komunizmu nisu živeli daleko bolje od proseka.
ko je hvali??? ja govorim o tome da ovaj olos nikada ne moze da dostigne razvoj zemlje koja je postojala ..a evropa nije ratovala jer je imala srbe budale koji ce uvek ratovati i uvek biti gubitnici...englezi su cudan narod jako proracunat i po sto godina unapred nam uvek spreme neku zvrcku ..i izvlace korist a srbi su tu da ginu...i gube i uvek krivi za sve i svasta..
U komunizmu (socijalizmu) su MALO bolje od proseka ziveli neki vrhunski politicari, vrhunski sportisti i vrhunski umetnici i glumci...
Sto bi se ukratko reklo ZASLUZNI LJUDI, a ne kojekakvi LOPOVI, RATNI PROFITERI, NARKOTRAFIKANTI i sl.
Па ако је рецесија владала и у Италији - како то да смо код њих ишли по кафу?
e sada pitanje zasto su ameri davali dolare?????
116 dolara..svasta..u kojoj sam ja to drzavi ziveo
da ti nesto obijasni stariji..KOMUNIZMA ovde nikada nije bilo..Југославија је од 1965. године до 1978. године узела десетине милијарди ОНДАШЊИХ долара кредита, бесповратне помоћи и одштета....(вероватно се ради од преко 100 милијарди долара данашњих долара).
13 ГОДИНА.
С тим да је НАРОД БИО ПРЕВАРЕН....Не само од друштвеног рада него су и милиони људи изгубили своју приватну имовину.
Ти свираш и игарш коло на туђем гробу. Усташе су поштеније од тебе....најискреније ти кажем. Води рачуна да саслушаш старије и да се добро распиташ о стварима о којим пишеш, јер као шта сам рекао свираш и играш на туђем гробу....а све зарад родитељских привилегија стечених у комунизму.
i kad bih ti kazao da ta omladina cekala u red da ide da radi za dz ne bi mi verovao..da su trazili veze da bi otisli i upali na taj spisak..
И данашња деца ће се сећати веселог детињства.
Ovim je sve rečeno.
Ta recesija sedamdesetih je bila macji kasalj u odnosu na recesije iz tridesetih godina i u odnosu na ovu recesiju danas.
Zasto je SFRJ uzimala kredite od MMF-a i pored sve silne bespovratne pomoci koju smo dobijali od ujka Sema, kada smo ziveli u tako dobrom sistemu kao sto tvrdis?
Niko i ne kaže da neki u komunizmu nisu živeli daleko bolje od proseka.
Secacemo se kako se onda GRADILO i STVARALO....
A od kako su nacionalisti stigli u Srbiji na vlast, pre 25 godina, jedino sto je znacajno izgradjeno je - Hram Svetog Save...
Vise NISTA!
Top je vasa NAJBOLJA SLIKA!
ameri i englezi su izmislili i osmislili nesvrstani pokret i trazili su pogodnu licnost za to Jugoslavija im bila idealnani klasicni istok gologuzi a ni blizu zapada a Tito kao provereni prevarant idealna licnost..i da nebi ti gologuzi afrikanci i latinoamerikanci i kosooki prisli Rujama napravili svetskog drzavnika i gurali lovu..pa sve se placa zar neZato da SFRJ ne bi usla u Varsavski pakt...
Asta je sa vise od 2 miliona Jugoslovena koji pobegose na Zapad da rade bilo sta samo da se izvuku odavde?
jedina stvar koju zameram brozu sto brantu nije uzeo pare, a mogao je.
U komunizmu (socijalizmu) su MALO bolje od proseka ziveli neki vrhunski politicari, vrhunski sportisti i vrhunski umetnici i glumci...
Sto bi se ukratko reklo ZASLUZNI LJUDI, a ne kojekakvi LOPOVI, RATNI PROFITERI, NARKOTRAFIKANTI i sl.
netacno ..jugosi su odlazili legalno 70tih godina preko biroa za zaposljavanje jer su zapadne zemlje trazile taj i takav profil radnikaAsta je sa vise od 2 miliona Jugoslovena koji pobegose na Zapad da rade bilo sta samo da se izvuku odavde?
А мост, а заобилазница, а уређење Кнез Михајлове, а тржни центри...уређење Аде....а виле у околини Београда...па ти тамо ниси био у последњих 25 година, зато ништа и не знаш.
У Београду је нашло смештај више људи од 1991. године до данас него од његовог постанка до 91.

Jako malo kosta kada te Amerikanci finansiraju i kada omladina na radnim akcijama radi za dzabe.