mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da secerac ima oko 90 kcal, ako ga jedete umesto hleba koji ima 350 smrsacete. Al ne toliko bas. Za jaja, jedite belanca samo. Sta nema kcal, caj i kafa bez secera, i prosto se gubi glad, apetit. Moja najnovija uspesna dijeta je 1 obrok uvece (da mogu da zaspim) i moze nesto niskokalircno, moze i meso, ako ima, ili malo slatkog, al samo uvece jedem, ceo dan ne jedem i onda se castim, i stvarno sam smrsala, a nista ne radim od vezbi, necega. I to je protivno onome sto pricaju nutricionisti, svi kazu i jedite ujutru i jedite sto vise manjih obroka. Meni to jednostavno za moju psihu, u moj dan, ne uklapa se. Volim da trpim recimo (mada se navinkete nestane osecaj trpljenja), ali i na kraju nagradu za trud. Ne obrnuto, tako je meni lakse. A ne da sam doruckovala, pa posle mi dodje da sam gladna?? Ovako izdrzacu, pa znam jescu sigurno. Kazem svako ima sta njemu odgovora, ne slusajte puno lekare. Ni za preporucenu tezinu, devojke, ne slusajte lekare, idite ispod toga, do estetski u kupacem dok ne postignete sta hocete, ne slusajte sta vam kazu da je zdravo (Mnoge i tada imaju i viska)

Mislim da secerac ima oko 90 kcal, ako ga jedete umesto hleba koji ima 350 smrsacete. Al ne toliko bas. Za jaja, jedite belanca samo. Sta nema kcal, caj i kafa bez secera, i prosto se gubi glad, apetit. Moja najnovija uspesna dijeta je 1 obrok uvece (da mogu da zaspim) i moze nesto niskokalircno, moze i meso, ako ima, ili malo slatkog, al samo uvece jedem, ceo dan ne jedem i onda se castim, i stvarno sam smrsala, a nista ne radim od vezbi, necega. I to je protivno onome sto pricaju nutricionisti, svi kazu i jedite ujutru i jedite sto vise manjih obroka. Meni to jednostavno za moju psihu, u moj dan, ne uklapa se. Volim da trpim recimo (mada se navinkete nestane osecaj trpljenja), ali i na kraju nagradu za trud. Ne obrnuto, tako je meni lakse. A ne da sam doruckovala, pa posle mi dodje da sam gladna?? Ovako izdrzacu, pa znam jescu sigurno. Kazem svako ima sta njemu odgovora, ne slusajte puno lekare. Ni za preporucenu tezinu, devojke, ne slusajte lekare, idite ispod toga, do estetski u kupacem dok ne postignete sta hocete, ne slusajte sta vam kazu da je zdravo (Mnoge i tada imaju i viska)

Ne...ali u celoj prici "ja volim da trpim gladna, al znam da cu uvece sigurno da jedem"
o dzizs krajst
pa trpela bih gladna jedino u nekoj extremnoj situaciji tipa, da sam zatrpana lavinom negde u Andima...![]()

Dugo vec pratim ovu i slicne teme jer i ja kao i vi kuburim sa odredjenim viskom, koji bogami i nije mali,nikako da se pomerim sa one postporodjajne tezine,isla sam kod nutricioniste,ali cini mi se da na oci vise ne smam ni da joj izadjem a i na ulici mi postaje neprijatno kad naletim na nju
Naime uspem ja da skinem nekih tri kg a onda mi nesto kvrcne u glavi i vratim se na staro,mozda bi mi malo podrske trebalo,a nesto mi govori da sam na pravom mestu...jeste problem treba priznati,pa eto mene javno
Imali neko predloge neka uspesna dijeta,molim, ne saljite me kod nutricioniste...

pozdrav svima!!Dugo vec pratim ovu i slicne teme jer i ja kao i vi kuburim sa odredjenim viskom, koji bogami i nije mali,nikako da se pomerim sa one postporodjajne tezine,isla sam kod nutricioniste,ali cini mi se da na oci vise ne smam ni da joj izadjem a i na ulici mi postaje neprijatno kad naletim na nju
Naime uspem ja da skinem nekih tri kg a onda mi nesto kvrcne u glavi i vratim se na staro,mozda bi mi malo podrske trebalo,a nesto mi govori da sam na pravom mestu...jeste problem treba priznati,pa eto mene javno
Imali neko predloge neka uspesna dijeta,molim, ne saljite me kod nutricioniste...
Inace ne bi zurila polako,zdravo,planiramo eventualno jos jednu prinovu pa bi sve sto je brzo mozda bilo previse u takvoj situaciji...![]()

ali da vredi,vredi,samo treba preusmeriti misli,staviti dobro na jednu i sve ono lose sto donosi losa ishrana na drugu stranu..
))pozdrav svima!!Dugo vec pratim ovu i slicne teme jer i ja kao i vi kuburim sa odredjenim viskom, koji bogami i nije mali,nikako da se pomerim sa one postporodjajne tezine,isla sam kod nutricioniste,ali cini mi se da na oci vise ne smam ni da joj izadjem a i na ulici mi postaje neprijatno kad naletim na nju
Inace ne bi zurila polako,zdravo,planiramo eventualno jos jednu prinovu pa bi sve sto je brzo mozda bilo previse u takvoj situaciji...![]()

Hvala na dobrodoslici..i jeste pomogao kada sam bila pre par godina prvi put kod njega,pardon nje i bila sam skinula nekih 12-ak kg za nepuna dva eseca recimo vise se i ne secam,ali vratila sam vecinu kg..onda sam pre nekih godinu nesto jace drzala Un- dijetu skinula nekih 9 kg za prvi mesec dijete onda je dosla zima,praznici i propade moja dijeta,druga dva meseca nisam drzala...skoro sam probala sa istom,ali kg ni priblozno ne idu dole brzinom kojom su isli onda i izgubim volju,tako da...verujem da razunete odkud ja onda ovde![]()

pa nisi na pravom mestu..pravo mesto je u prirodi na bajsu i vezbama..trcanje i znoj..dosta tecnosti i batalis to sto jedespozdrav svima!!Dugo vec pratim ovu i slicne teme jer i ja kao i vi kuburim sa odredjenim viskom, koji bogami i nije mali,nikako da se pomerim sa one postporodjajne tezine,isla sam kod nutricioniste,ali cini mi se da na oci vise ne smam ni da joj izadjem a i na ulici mi postaje neprijatno kad naletim na nju
pozdrav svima!!Dugo vec pratim ovu i slicne teme jer i ja kao i vi kuburim sa odredjenim viskom, koji bogami i nije mali,nikako da se pomerim sa one postporodjajne tezine,isla sam kod nutricioniste,ali cini mi se da na oci vise ne smam ni da joj izadjem a i na ulici mi postaje neprijatno kad naletim na nju

ali kad posle 8 meseci budeš, kao ja, bila slabija za 12kg bićeš mnogo srećna! 
Срећо немој данас...а и немој никада.Dorucak uglavnom kuvano jaje i salata parce crnog hleba,ili virsla,
Веруј ми да су немасни јогурти или млека скок у мрак.tunjevina i sl sa salatom nemasnim jogurtom
Иаоко је маса људи убеђена да је мусли здрав то је вероватно важило док се спремао пре много деценија у кућној радиности, данас препун је конзерванаса, вештачких боја, чудних арома којима се подилази светини и додатака сваке врстеi parcetom crnog ili integralnog hleba uglavnom,rucak kuvano uglavnom na vodi,sa malo soli,dve uzine obiccno vocke,vecera musli
ili parce sira sa vise se ne secam cim i tako nekakoZa UN dijetu si verovstno cula i ako sto sam napomenula i uz nju sam uyspela da skinem solidno kilazu za samo taj prvi mesec,dakle 9 kg,ali sto je brzo to je i kuso pa sam stoga brzo i vratila,mene zima ubija cim se malo opustim tu je kraj lako se vratim na staro..
![]()
Срећо немој данас...а и немој никада.
Веруј ми да су немасни јогурти или млека скок у мрак.
Млечне масти су важне за апсорбовање калцијума и неких витамина.
То са '% масти у млеку у и јогурту је халуцинација, па не попије нико литре млека да се од тога угоји!Иаоко је маса људи убеђена да је мусли здрав то је вероватно важило док се спремао пре много деценија у кућној радиности, данас препун је конзерванаса, вештачких боја, чудних арома којима се подилази светини и додатака сваке врсте