- Poruka
- 29.534
na zalost jeste..
nema dinje kad si na dijeti..
a sta nije kaloricno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na zalost jeste..
nema dinje kad si na dijeti..

jabuke..kiselije..a sta nije kaloricno?
[/B][/COLOR]
...jel moze malo objasnjenje ovoga, kakvu flasu, kakvi rezultati, ko je doktor?
Doca propagira biljnu 'ranu, kaze, jedna njegova pacijentkinja uspela sama da otvori teglu posle XY godina posto je par meseci jela samo biljke a kad je njegova mama posle 7 nedelja ishrane po njegovim savetima otisla kod svog lekara opste prakse, covek je mislio da se pokvario analajzer, nije mogao da veruje da joj je toliko opao los holesterol.
Па зато сам и рекао да јој набије у очи калоричне кукурузе шећерце и два пута их окрене!pa i ti bi halucinirao da si izgubio 12 kila za mesec dana![]()

jel dinja kaloricna![]()
ima onaj hleb tonus ali cini mi se lako se ubudja, ako ostane otvoren? verovatno ako padne kapljica na njega
jedan se ceo ubudjao a setila sam bilo malo vlazno... i ovaj sad znaci mora da se pazi
kao da je sve po malo pa cu da stavim na ringlu
Шака ораха/лешника/бадема ће то боље обавити, а неће те угојити.E ljudi moji, slatko se ismejah
ulepsali ste mi dan
inace, ja u mojoj dijeti za uzine imam voce, cak i suvo voce, i otkako sam pocela da radim, uvela mi je i bonzitu za uzinu da me drzi na poslubitno je da kolicina bude 150gr, a vrsta voca jok
tako da jedem sta mi padne pod ruku, a i ne vodim bas uvek racuna o kolicini
narocito ako je lubenica u pitanju![]()
Шака ораха/лешника/бадема ће то боље обавити, а неће те угојити.
Чрас ми!
Aj' da te vidim na poslu i sa tempom bilo koje mame ovde sa teme da izguras sa jednim obrokom i sa manjkom kg.
A kamoli da te vidim na mom poslu (koji podrazumeva laksi deo sa nosenjem dzakova i tezi-rad sa ljudima) i sa jednim detetom i jos tri ljubimca i sa trcanjem po gradu kao svakodnevna rutina pa jos na sve to sistemska autoimuna bolest, bas bi se lepo provela na tom ramazanskom rezimu. (Bez uvrede Muslimanima!)