Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napravila sam tabelu merenja na svakih 7 dana, da ne bih histerično trčakala do vagice i bedačila se kad pokaže 0 pomeranja.Malopre sa drugaricama u omiljenoj nam poslastičarnici i pila sam mineralnu vodu i kafu. Ništa kolači, ništa sladoled. A za ručak musaka od tikvica minijaturno parče (brat me gledao ko sumanutu u fazonu "tooolicko ćeš samo da pojedeš?") i supa sa malo rezanaca a puno čorbice. Ako ogladnim (a ogladneću garant) imam bademe, grejPfrut i jabuke (to mi je nutricionista svojevremeno savetovao da imam pri ruci kada i ako ogladnim tokom dijete).

Dođe mi da ucmekam samu sebe što sam dozvolila da se ugojim. Kreten:dash: Sad gladuj glupačo, kad nisi umela da kažeš ne pecivu i čipsevima.

ponosna sam na sebe
i drugi dan sam do sitnice ispostovala dijetu
a pri tom kupila brdo slatkisa i sokova za kuci....

ne mogu samu sebe da prepoynam

Bravo Milesa!!!:klap:

Moram da prijavim da i moja dijeta fino napreduje. Nisam se merila (i neću dok ne prođe 7 dana) ali se jutros probudih ravnog stomaka. Što mi se nije dogodilo poodavno.
Za doručak standardica: kafa sa malo mleka i suvo grožđe.
Ručak će verovatno biti Cezar salata ili grilovano meso i povrće.

Jedino što me nervira je kada odem u goste i odbijem tortu ili kiflice jer sam na dijeti, domaćica zakoluta očima uz komentar "Bože ženo, ti si luda, šta će ti dijeta?". Mislim, šta se koga tiču moji razlozi za mršavljenje? Pfff. I valjda sam ja jedina merodavna da procenim treba li da mršam ili ne.

Bravo Milesa!!!:klap:

Moram da prijavim da i moja dijeta fino napreduje. Nisam se merila (i neću dok ne prođe 7 dana) ali se jutros probudih ravnog stomaka. Što mi se nije dogodilo poodavno.
Za doručak standardica: kafa sa malo mleka i suvo grožđe.
Ručak će verovatno biti Cezar salata ili grilovano meso i povrće.

Jedino što me nervira je kada odem u goste i odbijem tortu ili kiflice jer sam na dijeti, domaćica zakoluta očima uz komentar "Bože ženo, ti si luda, šta će ti dijeta?". Mislim, šta se koga tiču moji razlozi za mršavljenje? Pfff. I valjda sam ja jedina merodavna da procenim treba li da mršam ili ne.

Ma realno ne zanima nikoga, al ljudi jednostavno obozavaju da komentarisu tudje odluke ,i da si jako debela verovatno bi ti rekli isto, sta ce ti dijeta samo malo smanji obroke..kada smrsas reci ce ti, jao bas si oslabila puno nemoj vise ne valja ti, a da nisi na dijeti rekli bi smani malo ubucila si se, ne moras bas i kiflice i totu sta si se razjela....tako da kuliraj i teraj svoje, sama najbolje znas.

Ma realno ne zanima nikoga, al ljudi jednostavno obozavaju da komentarisu tudje odluke ,i da si jako debela verovatno bi ti rekli isto, sta ce ti dijeta samo malo smanji obroke..kada smrsas reci ce ti, jao bas si oslabila puno nemoj vise ne valja ti, a da nisi na dijeti rekli bi smani malo ubucila si se, ne moras bas i kiflice i totu sta si se razjela....tako da kuliraj i teraj svoje, sama najbolje znas.

...e ovo je istina ziva, kako god da okrenes komentara ce biti svakakvih, zato treba cutati i ne pricati da si na dijeti, vec jednostavno reci da to i to ne volis, ili ti se bas
tad ne jede...i kraj price....

....mnogo ste slatki....ali mi i dalje nije jasno gde su tebi stali oni onoliki kg, kad se ni tad nisu bas
nesto videli...ili imas "teske kosti"..:lol:

....samo istraj u nameri, a i kad dostignes zeljeno pazi da odrzis, nije poenta samo skinuti mislim cak
da je veca odrzati steceno mukom...

znam, znam...
ali ako promenim celokupnu ishranu
ne bi trebalo kasnije nista da mi bude problem
no, videcemo

sledece godine jos jedno zgepce pa jovo nanovo :) :)

e da, i sad imam 75kg, slika 2, pa ti vidi gde je to stalo, u goozicu verovatno :lol:

...a pa dobro ja onda na tvom mestu ne bih ni drzala dijete vec bih cekala da izrodim koliko sam
planirala pa onda:rumenko:

...mada je mozda bolje tako, uci ces u trudnocu sa manjom kilazom sto je ustvari dobro za tebe...

Jexy, stvarno si zmaj-žena! I baaaš se vidi da si smršala. Samo nastavi tako. Sigurna sam da ćeš stići do zacrtane kilaže. A kako stojiš sa fizičkom aktivnošću? Znam da ti je jurcanje za klincem najbolja vežba ali ne bi bilo loše da ubaciš neki fitness, aerobik ili makar brzo hodanje dva puta nedeljno. Dobronamerni savet da ne ispadnem i ja ko ove što dele savete treba li da smršamo ili ne.:zcepanje:

Bravo, jexy....samo napred, dok ne budeš zadovoljna. Možda se sa drugim detetom i ne ugojiš, pa ćeš odmah biti fit. Nije to obavezno. Ja sam oba puta iz porodilišta izlazila sa isto kila koliko sam imala kad sam ostala u drugom stanju. Malo drugačije rasporedjenim. Drugi put sam imala isto kila kao sad. Pa nije to tako loše, ali može i manje...

Fizicka aktivnost- dr mi je i rekla na pregledu da imam ocuvanu misicnu masu pa bi bilo mnogo korisnije da idem na neki vid rekreacije
ali to ne mogu da postignem, dok ne zavrsim sa ovim jednim nesrecnim ispitom sto mi ostao
ovako, samo za klincem i setnje sa njim pa opet, bolje ista nego nista :)

Affro, sto se trudnoce tice, verovatno(sta verovatno-sigurno) cu se ugojiti opet, mada sam sad imala 16 trudnickih viska, od kojih mi deset ostalo u porodilistu,
al dok ne zatrudnim treba otici na posao i tako to, a ja bih da izgledam pristojno, tj.da mogu da udjem u stvari svoje :)
a i pre trudnoce sam bila krupnija, valja to doterati malo :lol:

Fizicka aktivnost- dr mi je i rekla na pregledu da imam ocuvanu misicnu masu pa bi bilo mnogo korisnije da idem na neki vid rekreacije
ali to ne mogu da postignem, dok ne zavrsim sa ovim jednim nesrecnim ispitom sto mi ostao
ovako, samo za klincem i setnje sa njim pa opet, bolje ista nego nista :)

Affro, sto se trudnoce tice, verovatno(sta verovatno-sigurno) cu se ugojiti opet, mada sam sad imala 16 trudnickih viska, od kojih mi deset ostalo u porodilistu,
al dok ne zatrudnim treba otici na posao i tako to, a ja bih da izgledam pristojno, tj.da mogu da udjem u stvari svoje :)
a i pre trudnoce sam bila krupnija, valja to doterati malo :lol:

...samo napred Jexy ja mnogo volim kad mlade zene vode racuna o svom izgledu, i uopste u bilo kojim godinama,
lepo mi je to, nije zivot samo deca, muz i kuca...:think:

Imam ja koleginicu, isto smo godiste, ona ima dva sina
i jako se ugojila, ruzno ce zvucati da kazem zapustila, ali jeste tako
dolazi na posao apa drapa, nikad nije ocesljana, samo veze kosu gumicom za tegle
garderoba neispeglana.. i kad joj kazem "Srce, pa ajde malo povedi racuna" ona kaze "Ne mogu da stignem od dece, videces ti kad budes majka da neces moci..."
e to mi je malo bzv, moze se uvek
kad postoji volja postoji i nacin
a mnogo je dobra dusa i mnogo dobar drug i volim je, i stalno joj pricam, i sad cu na licnom primeru da joj pokazem da moze
al mislim da ce slaba vajda biti od toga...jednostavno je takva :)

...da neke zene su jednostavno takve..dzaba im je pricati...mada kad bi kao u onim emisijama neko mogao da ih
natera da se posvete sebi, pobacaju tu apa/trapa garderobu i upristoje se i same bi se sebi obradovale, videle da
mogu i drugacije da izgledaju...
...steta je za nju samu, i nije tacno da ne moze da nadje za sebe pola sata ili sat vremena nego je mrzi uletela je
u neku kolotecinu...

....sta znam ja sam uvek vise volela da se sredim nego da peglam, ili brisem prasinu...i uvek mi je bilo bitno kad
su deca bila mala da na ulci ne izgledam kao neko kome su platiti da proseta neciju decu..sta znam, bilo je
kritika tada na to moje "ponasanje" samo sto nisam davala pet para....

...svaka zena bi trebala bolje da se oseca kad se pogleda u ogledalo...:)

Nezahvalno je govoriti o nekome koga i čije životne prilike ne poznajemo. Ali znam da ima mnogo žena koje silno vreme i energiju potroše na sredjivanje kuće, kuvanje, pravljenje kolača, a onda nemaju ni snage ni volje da srede malo i sebe, neke čak misle da to nije važno. Ja isto kao jexy mislim da se može uvek. Sigurno ste upoznale i lepe, negovane žene sa viškom kilograma. Neke umeju tako da se našminkaju, da odaberu dobru frizuru i garderobu da sasvim skrenu pažnju sa krupnog tela. Treba koristiti sve mogućnosti koje nam se pružaju...

...Bi, nisam uopste mislila na kilazu kad sa napisala predhodni post, vec na to drugo, posvecivanje sebi bar malo....
...naravno da sam videla mnogo lepih, prelepih buca, koje tu svoju kilazu nose jako lepo, i da su mrsavije mislim
da ne bi bile iste...

...nadam se da se sad razumemo..:)

Afro, ja sam komentarisala jexyn post misleći da je nezahvalno da komentarišem tu njenu koleginicu koju ne poznajem niti znam u kakvim prilikama i s kim živi... a tvoj post se slučajno našao izmedju. Ti i ja se uvek razumemo. :zag:
A kad sam pisala o ovim doteranim bucama imala sam u vidu Curvy, forumašicu koje nema u poslednje vreme, ali je baš takva - lepo našminkana, sa dobro odabranom frizurom i odećoma, samouverena

Afro, ja sam komentarisala jexyn post misleći da je nezahvalno da komentarišem tu njenu koleginicu koju ne poznajem niti znam u kakvim prilikama i s kim živi... a tvoj post se slučajno našao izmedju. Ti i ja se uvek razumemo. :zag:
A kad sam pisala o ovim doteranim bucama imala sam u vidu Curvy, forumašicu koje nema u poslednje vreme, ali je baš takva - lepo našminkana, sa dobro odabranom frizurom i odećoma, samouverena

...ahaaa..upala sam izmedju:lol:

...inace poznajem zenu koja je bila svojevremeno dva puta mis cg, rodila troje dece i odgajala, posle ta tri porodjaja je izgledala predivno,
danas je gospodja u zavidnim godinama, malo buca, ali i dalje prelepa, uvek doterana sa stilom...nekako kad bih bila buca volela bih
da bar malo imam njenog sarma i stila....daleko sam ja od nje kao nebo od nas, al' eto tako kad razmisljam kako bih, sta bih da mogu
da biram...:)

...da normalno da ne mozemo i nije lepo komentarisati nekog koga ne poznajes, ali mi u sustini ovde malo znamo, sem onoga sto
procitamo...i u pravu si ko zna zasto je ta zena takva...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back