Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
док не видиш резултат, 1-2 месеца.I koliko dugo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
док не видиш резултат, 1-2 месеца.I koliko dugo?
Па једеш свакодневно док се не среди стање, а доцније по 1-2 недељно, а има га (б-комплекс са свим енцимима који дају синергично дејство)и у куваном интегралном пиринчу, кољиву итд.
Али све то кад клице из пшенице одраде посао.
Коме се не допада укус клица нек их једе уз неко воће(банане, јабуке, крушке...)
Може, али укупна количина клица не може бити испод неке минималне количине....aha znaci moze se dodavati po malo klica u neke salate, vocne ili ove obice da ih tako nazovem....
Може, али укупна количина клица не може бити испод неке минималне количине.
Дакле ако је 50г онда је 50г.
И то одједном да би било делотворно, а не разбацати у 2-3 оброка.

e, znaš kako, Afro, ova prijateljica je to pokušala da uvede, ali meni, pravo da ti kažem to ne odgovara. To je naravno logičnije jer onda ne jedemo uveče i ne mora svako kod svoje kuće da pravi ručak. Ali mi nekako onda ceo dan ode na taj ručak. A znaš da mi zaposlene žene vikend koristimo za sve ono što ne stignemo preko nedelje. Osim toga, napijem se i najedem za taj obrok, pa onda samo mogu da legnem i hukćem posle toga. Onda bolje da je ponoć nego da je 6-7 uveče, jer svakako posle toga ništa ne mogu da radim. A da treba ti obroci da budu manji i lakši - treba! A mi smo sad uhvatili neki ritam, nas tri para se sastajemo i svako izmišlja nešto novo što sprema da se pokaže pred drugima, da to meni sad već počinje da liči na onu emisiju Dođite na večeru, ili kako se već zove.... Nekad smo se sa prijateljima češće posećivali i sedeli samo uz kafu i sok i ništa nam nije falilo. Ne znam kad se, kako i zašto to pretvorilo u obilne večere. Ali, da znaš da ću sad stvarno, ozbiljno da uzmem u obzir tvoju sugestiju. Pa, ili da uvedemo ručkove ili da te večere budu više kao neka zakuska, čisto da se ne sedi samo uz piće. Neki kanapei, korpice, projice. Ono što sad napravimo kao predjelo, da u stvari bude sve.
)Znas kako Mrs. Bi, vec neko vreme se mislim dal da te pitam ili ne, ali posto si vec sama dala uvertiru, pitacu te. Skoro svi na ovoj temi su na nekim rezimim ishrane, dijetalnim, i trude se svako na svoj nacin da u tome istraju, bodre se mdjusobno, slave uspehe i tese kod neuspeha. Koliko mogu da vidim ti na ovoj temi stalno pises sta si sve jela a da pri tome to nema blage veze sa dijetom. Retrospektiva tvojih postova na ovoj temi je cini mi se kako ne biti na dijeti. Ja iskreno nema utisak da ti bilo kakvu dijetu drzis, pa mi nije bas jasno o cemu ti ovde pises. Da me ne razumes pogresno, svako moze da pise na kojoj god temi hoce, ali cudno mi kao npr. ovo poslednje kad na temi o dijeti ti pises o ruckovima, vecerama posle kojih ceo dan propadne jer vareci tu hranu ne mozes vise nista da radis. Ne znam kako to moze da obodri nekoga da istraje u svom dijetalnom nacinu ishrane.Šta ste navalili s tim savetima i pitanjima zašto ovo, zašto ono... kao da se mi sastajemo svaki dan i svako od nas tom prilikom pojedene celo pečeno prase.

Sto, zasto je prognana Bokica sa teme?

.
pa nije da necuA to si ti?
A sto neces da budes podrska?
Mada, kad vidim sta i kako kuvas, da sam ti za trpezom ni ja semu sebe podrzala ne bih.
)))pa nije da necu
nego ne znam kako)))
msm, trudim se ja, i trudila sam se, ali uvek mi se omakne nesto, da napisem, uradim, pa se uvek neko naljuti...
nije mi bas islo od ruke, ta podrska, mada cituckam redovno i navijam za sve vas, stvarno...
i uvek mi je drago kada neko uspe
zBokica je dobronamerna i mnooooogo pozitivna osoba, ali je mršava, pa nekako po prirodi stvari nema taj problem kao mi.
Pošto ne mogu da ti dam repku, evo ovako javno jedan veliikiz
hehe