...hocu, hocu...mislim da rece da ce uskoro opet tu, pa ce se javiti da se vidite ko bude raspolozen...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobro, Afro, nemoj baš da se znojim, ne volim, mada sam i to večeras uradila.
Naime, sišla sam još jednu stanicu ranije, znači 3, ali to i nije bila neka vajde, jer sam hodala duže samo 3 minuta 46 sekundi. Zamislite, da se samo toliko ide peške od jedne do druge autobuske stanice. Dobro, neke su bliže jedna drugoj, neke su udaljenije... i to je sve ukupno, do kuće, bilo nepunih 20 minuta. Sutra silazim 4 stanice ranije. Samo što stu 4. i 3. baš udaljene. I tu sam se prepirala s mužem koliko treba peške. I baš ću da sidjem pa makar posle na 2. ili 3. opet ušla u bus. Ali da izmerim.
Posle sam opet večerala i jela slatkiše. ebiga...
Kamenicvete, nema nam Jace koja je oslabila isto koliko i tvoja komšinica UN dijetom. Možda i ta dijeta ima nedostatke, ali bar je jela normalne namirnice i ne verujem da je to koštalo više od uobučajene ishrane. Doduše i to je uobičajena ishrana, samo se ne jede sve svakog dana.
Mora da se smanji količina. Ja sam držala tu dijetu i za 3 meseca oslabila 3 kg. Prilično sam se pridržavala rasporeda, ali očigledno nisam redukovala količinu.

meni se bas u novom sadu desavalo da zaustavim nekoga na ulici da ga pitam gde je ovo ili ono i kako da stignem do toga peske, i onda mi se ljudi cudei kao jao znas koliko ima da se pesaci do tamohehe
moram da vam ispricam nesto
ja ovde u bus jako retko udjem, bas ako je neki kijamet
i sad gde god sam isla, i na drugi kraj grada, ja peske
i svi se cude, i smeju mi se i krste (msm, beogradjani)
i onda mi objasne, da tako mi novosadjani ovde, valjda smo tamo navikli da nam je sve tu i blizu i navikli smo svuda peske
pa onda i ovde u beogradu idemo
ne znam
ali stvarno cak ni ovde nije nista daleko
vise steknes utisak da je daleko kada se vozikas pa guzve na svako malo, a kad si pesak, bas te briga za sve i te guzve i cuda...
ali je meni cudnije sto se svi izbece kada cuju da sam dosla peske
kao da sam krenula peske od ns do beograda...
obicno me onda ubedjuju da uzmem autobus jer je mnoooogo daleko i tako to a uglavnom se na kraju ispostavi da je to daleko 15 minuta sporim hodom
valjda zavisi na koga naletis, ja u beogradu uvek puno pesacim i gde god mogu idem peske, prvo sto ne volim autobuse,a i sto mi se ne da da placam karte...isti slucaj je i ovde, svi se nesto bune i komentarisu kako je ovo daleko od onoga, kao jao gde ces peske ovo ono, a na kraju se ispostavi da je to opet 15-20 minuta mojim hodom, sto je prakticno nista za nekog ko voli da pesaci. ljudi u velikim gradovima su postali previse zavisni od prevoza pa valjda izgube osecaj da neke stvari stvarno nisu tako daleko kao sto izgleda...Momentalno prestani da mislis .
Znam i jednog koji je umro .... znaci zaboravi
nesmes sebi dozvoliti da budes gladna .................. 5 obroka dnevno ali malih , na svakih par sati
da sam samu sebe slusala , ne bi zabrljala

Nek se beče, ko ih šiša. Neki ljudi ne mogu ni do obližnje prodavnice bez auta.
Ja od ponedeljka krećem ponovo na aerobik (bila je neka pauza zbog praznika).

e, znaš kako, Afro, ova prijateljica je to pokušala da uvede, ali meni, pravo da ti kažem to ne odgovara. To je naravno logičnije jer onda ne jedemo uveče i ne mora svako kod svoje kuće da pravi ručak. Ali mi nekako onda ceo dan ode na taj ručak. A znaš da mi zaposlene žene vikend koristimo za sve ono što ne stignemo preko nedelje. Osim toga, napijem se i najedem za taj obrok, pa onda samo mogu da legnem i hukćem posle toga. Onda bolje da je ponoć nego da je 6-7 uveče, jer svakako posle toga ništa ne mogu da radim. A da treba ti obroci da budu manji i lakši - treba! A mi smo sad uhvatili neki ritam, nas tri para se sastajemo i svako izmišlja nešto novo što sprema da se pokaže pred drugima, da to meni sad već počinje da liči na onu emisiju Dođite na večeru, ili kako se već zove.... Nekad smo se sa prijateljima češće posećivali i sedeli samo uz kafu i sok i ništa nam nije falilo. Ne znam kad se, kako i zašto to pretvorilo u obilne večere. Ali, da znaš da ću sad stvarno, ozbiljno da uzmem u obzir tvoju sugestiju. Pa, ili da uvedemo ručkove ili da te večere budu više kao neka zakuska, čisto da se ne sedi samo uz piće. Neki kanapei, korpice, projice. Ono što sad napravimo kao predjelo, da u stvari bude sve.

Педесетак грама сувог пшеничног зрна, дакле пре наклијавања.eto.... ima različitih uglova gledanja. Sve je istina....
Ja juče opet puno šetala, ali i puno jela. Ali da sam samo jela, a nisam šetala, to bi bilo još gore. Bili sinoć na večeri kod prijatelja, a ja volim tako uz iće i piće i da zapalim po neku cigaretu, iako sebe smatram nepušačem, jer je to samo u ponekim prilikama. E, sinoć nisam pušila, pa se hvalim društvu: Eto, kako sinoć nisam pušila! Još samo da prestanem da pijem i da jedem i biću idealna!
Stavljam sad da mi se prave pšenične klice, da probam konačno da popravim situaciju s noktima. Izlomiše mi se potpuno. A kad ikad mi je Poznavalac to preporučio.
Poznavaoče, koliko toga treba da se jede da bi uticalo na nokte?

Па једеш свакодневно док се не среди стање, а доцније по 1-2 недељно, а има га (б-комплекс са свим енцимима који дају синергично дејство)и у куваном интегралном пиринчу, кољиву итд....mene sad zanima jel se dnevno jede tih 50 grama klica ili kako??![]()