Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se upropastila. Prošle nedelja i za vikend pravila (i jela, iako ne mnogo) torte i razne specijalitete. Sad opet pokušavam da postim. Ne radim ja to ni iz kakvih religioznih ni običajnih, pa ni zdravstvenih razloga, nego sam mislila da ću tako jesti manje kalorične stvari. Ali vaga ne pokazuje da sam u tome uspela. Danas jedem čorbu od povrća i ječma i vitaminsku salatu od rendanog celera, šargarepe, crne rotkve i meksičkog krastavca sa parčetom crnog hleba. I stalno sam gladna.

Ja sam se upropastila. Prošle nedelja i za vikend pravila (i jela, iako ne mnogo) torte i razne specijalitete. Sad opet pokušavam da postim. Ne radim ja to ni iz kakvih religioznih ni običajnih, pa ni zdravstvenih razloga, nego sam mislila da ću tako jesti manje kalorične stvari. Ali vaga ne pokazuje da sam u tome uspela. Danas jedem čorbu od povrća i ječma i vitaminsku salatu od rendanog celera, šargarepe, crne rotkve i meksičkog krastavca sa parčetom crnog hleba. I stalno sam gladna.
Па настави да једеш салату, ту или неку другу, све док се не заситиш.

Poznavalac,el si i ti na nekoj dijeti?;)
Јок морИ.
Моја жена већ 8 година каже да кроз мене може читати новине, а кад је боље воље сматра да сам као тачка за парадајз!
А ако ћемо озбиљно...
Једем пресно почев од 96. на овамо, а доцније и сви остали у породици, сем недељом када иде бачки ручак обичан.

Јок морИ.
Моја жена већ 8 година каже да кроз мене може читати новине, а кад је боље воље сматра да сам као тачка за парадајз!
А ако ћемо озбиљно...
Једем пресно почев од 96. на овамо, а доцније и сви остали у породици, сем недељом када иде бачки ручак обичан.

Eh i ja bi da opet budem providna. :aha:

Eh i ja bi da opet budem providna. :aha:
Па чуј то је природно стање.
Сем ако због хладноће или зимског сна не морају да имају дебели слој сала сви наши животињски рођаци су вита јела, зелен бор, при чему наравно не рачунам прегојене домаће животиње и кућне љубимце.
Еволуција не трпи гојазне јединке, или ако ћеш једноставније, природа не расипа.

Ma sve ja to znam i genetski imam predispozicije da budem vitka osoba(nisam ja ni sad drugima debela),ali to nije ono na šta sam navikla,promenio se način života i nije to više to.:(
А и згодно је као оправдање?
:think:
Ајд да кажем овако, данас имаш свежу храну и током зиме за разлику од пре само пола века, а имаш и прилике да после посла мало ухватиш даха напољу/на фитнесу/у шетњи/на базену...
И то се рачуна.

@PS
e sad mi je lakse jer kod mene ne , .... brdo salate mi je sasvim ok makar i zakiseljena

@Cru
zatrpavanje hranom ima pozadinu u necem drugom ;).... lakse je onda to resiti i onda ide sve ok

a ja opet zvacem i non i stop :rumenko:
ali znam za jadac
pa je oko mene uglavnom hrana koja nije tako strasna
juce sam imala nesto dugo da radim na miru , u prostoriji u kojoj se ne pusi :evil:
ali..... kako sam znala unapred , nabavila sam veliku kesicu belih semenki i celu stukla
jos me vilice bole od zvakanja :(

problem su mi bile slave na koje sam morala da odem i tu vratila 2 kg ali opet je to neznam kako otislo jer i dalje tvrdim da sad jedem vise nego ranije ali drugaciju hranu , cak sam uvela i dorucak sto mi je bilo jako teskooooo
izgleda da je cela koncepcija u promeni nacina ishrane i vrste hrane :think:

@PS
e sad mi je lakse jer kod mene ne , .... brdo salate mi je sasvim ok makar i zakiseljena

@Cru
zatrpavanje hranom ima pozadinu u necem drugom ;).... lakse je onda to resiti i onda ide sve ok

a ja opet zvacem i non i stop :rumenko:
ali znam za jadac
pa je oko mene uglavnom hrana koja nije tako strasna
juce sam imala nesto dugo da radim na miru , u prostoriji u kojoj se ne pusi :evil:
ali..... kako sam znala unapred , nabavila sam veliku kesicu belih semenki i celu stukla
jos me vilice bole od zvakanja :(

problem su mi bile slave na koje sam morala da odem i tu vratila 2 kg ali opet je to neznam kako otislo jer i dalje tvrdim da sad jedem vise nego ranije ali drugaciju hranu , cak sam uvela i dorucak sto mi je bilo jako teskooooo
izgleda da je cela koncepcija u promeni nacina ishrane i vrste hrane :think:

Ja to znam, samo ko kaze da je to lakse?
Da mogu to da resim, nikada i ne bih imala potrebe da dolazim na ovu temu

Ti Cru izgledas odlicno i neznam sto se zalis
Videla sam ti slikicu
Ali .... imas gradju takvu da nikada neces izgledati anoreksicno
i nema potrebe da tome tezis

priupitaj one muskarce tamo dali vise vole koske ili koske sa mesom :p

bez sale ...... zadovoljstvo dolazi iznutra ... ali ti to i sama znas :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back