pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Ja sam smrsao sad 4 kile , sad sam na 101 , pre pocetka dijete sam bio 105 , znaci jos 15 kila dole i cilj dostignut
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

misticlady:i evo za 5 dana izgubila 2 kg
Ja se ne razumem baš mnogo, ali kada bih mršavila kg nedeljno, ja bih bila presrećna. Danas sam odšetala svoje + jutros sam išla još 1km neplanirano, ali na vagu još ne stajem. Bojim se da je prerano, pa da se ne demorališem. Jer znam sebe, a i ovako su mi iskušenja na svakom koraku. 
Туршија онако, кисели коопоос 100%.koselo povrće iz turšije i kiseli kupus
koliko je to "živo"
...dobar dan drugarice dijetalke..
...nije me bilo jedno vreme, ali sem juce sam bila bas dobra...pentrala se po nekoliko puta dnevno sa bebom i bez nje gore dole...onda sam se juce
dotukla njenom rodjendanskom tortom, i nije mi zao..nije njen rodjendancic mala stvar pa da se femkam..a nisam ni htela da odolevam toj lepoti, jeste
se krkalo poprilicno, ali se i djuskalo, plus povratak kuci i opet stepenice
..sve u svemu farmerice koje sam letos uz onoliku radost kupila su mi siroke oko butina..sto ce reci da sam ipak dosta dobrog uradila sa ovim stepenicama,
jedino mi je krivo sto sad malo izgledaju kao tudje..a ustvari sam zadovoljna
...malo sam vas citala, vidim ima lepih rezultata...i drago mi je zbog toga..samo napred...
Srećan rodjendan tom tvom slatkišu, koja je rodjena istog dana kad i mm. Posle slave vidim da treba tu nesto uraditi,odnosno reći sebi da je slava prosla i prestati sa ozderavanjem.Naravno da sam to i uradila(ne bas lako) i evo za 5 dana izgubila 2 kg.Sve sto sam spremala bilo je bez kapi ulja i bez testa i bez namirnica zivotinjskog porekla.Zadovoljna sam rezultatom.Idemo dalje!!!!!
Pa gde si ti, Afro, baš si nam nedostajalaSrećan rodjendan tom tvom slatkišu, koja je rodjena istog dana kad i mm.
Bravo za tvoje uspehe, a jedan dan i to tako važan, neće ništa pokvariti.
.

Posle slave vidim da treba tu nesto uraditi,odnosno reći sebi da je slava prosla i prestati sa ozderavanjem.Naravno da sam to i uradila(ne bas lako) i evo za 5 dana izgubila 2 kg.Sve sto sam spremala bilo je bez kapi ulja i bez testa i bez namirnica zivotinjskog porekla.Zadovoljna sam rezultatom.Idemo dalje!!!!!
...dobar dan drugarice dijetalke..
...nije me bilo jedno vreme, ali sem juce sam bila bas dobra...pentrala se po nekoliko puta dnevno sa bebom i bez nje gore dole...onda sam se juce
dotukla njenom rodjendanskom tortom, i nije mi zao..nije njen rodjendancic mala stvar pa da se femkam..a nisam ni htela da odolevam toj lepoti, jeste
se krkalo poprilicno, ali se i djuskalo, plus povratak kuci i opet stepenice
..sve u svemu farmerice koje sam letos uz onoliku radost kupila su mi siroke oko butina..sto ce reci da sam ipak dosta dobrog uradila sa ovim stepenicama,
jedino mi je krivo sto sad malo izgledaju kao tudje..a ustvari sam zadovoljna
...malo sam vas citala, vidim ima lepih rezultata...i drago mi je zbog toga..samo napred...
Туршија онако, кисели коопоос 100%.
...prilicno![]()
neka su široke farmerke
svaka čast

znači, navalimo na kisele salate
nema više ništa sirovo....skoro

)Воће(јабуке, дуње, крушке, јужно воће)?znači, navalimo na kisele salate
nema više ništa sirovo....skoro
Па добро, ја сам дао оно што је сирово за широке народне масе.pa dobro, jeste
ali nemaš krastavce sirove nego samo kisele krastavčiČe
nema sirovi kafriol, nego kiseli
jel tako?
al naročito mi je sladak kiseli karstavac
msm nije sladak, al ajde sad

Па да.da
posle ko bi bio kriv za stomačne tegobe, a?
hm, hm
koselo povrće iz turšije i kiseli kupus
koliko je to "živo"

Ih bre pa mora da ima voca i povrca..nesto bareno..riba

Ja sam sada stopirala dijetu ..i spala sam na 58kg!!!
*** jos kad bi 3 kg tamo na brodu skinula bilo bi vrh
ali moja borba tek predstoji...sa Americkom kaloricnom hranom![]()
Ima samo to je sve presno i ne zrelo...joj da znas kako im je krompir poluskivan i sargarepa,
a voce lepo na izgled a unutra ne zrelo
ali ima zelene salate i piletine tako da cu to da jedem ako
mi vreme dozvoljava....