la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Danas sam jela pomfrit + hleb
, ali sam preko dodala supenu kašiku ovsenih mekinja, one pokupe 30 % masnoće.
, ali sam preko dodala supenu kašiku ovsenih mekinja, one pokupe 30 % masnoće.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, ali sam preko dodala supenu kašiku ovsenih mekinja, one pokupe 30 % masnoće.Dijetalke, ala ste se raspisale o hlebovima.
Ja kupim baget (kukuruzni ili pšenični sa lanom), podelim na 4 dela i strpam u zamrzivač, pa mi traje 4 dana, a ima 350 gr. Dakle, dnevno oko 60 gr.

Danas sam jela pomfrit + hleb, ali sam preko dodala supenu kašiku ovsenih mekinja, one pokupe 30 % masnoće.

Овај долчевиткин приступ математици је тако заковао тему да је умрла на 27 сати, па да је мало оживим(тему наравно)!Jaoooooooo, tako me sramota, ja računala na 250 gr, umesto 350. Dakle, oko 85 gr.

Па настави да једеш салату, ту или неку другу, све док се не заситиш.Ja sam se upropastila. Prošle nedelja i za vikend pravila (i jela, iako ne mnogo) torte i razne specijalitete. Sad opet pokušavam da postim. Ne radim ja to ni iz kakvih religioznih ni običajnih, pa ni zdravstvenih razloga, nego sam mislila da ću tako jesti manje kalorične stvari. Ali vaga ne pokazuje da sam u tome uspela. Danas jedem čorbu od povrća i ječma i vitaminsku salatu od rendanog celera, šargarepe, crne rotkve i meksičkog krastavca sa parčetom crnog hleba. I stalno sam gladna.
Овај долчевиткин приступ математици је тако заковао тему да је умрла на 27 сати, па да је мало оживим(тему наравно)!
![]()

Јок, морИ!nemam više, na poslu sam, toliko sam ponela. Misliš da ću se zasititi samo od toga? Ako pojedem 1-2 kg?![]()
Наравно, то годи мојој пакосној души!Čim vidim tvoj nick, znam da ćeš me nagaditi. Užas, kakav si zloćko.![]()

Poznavalac,el si i ti na nekoj dijeti?![]()

Јок морИ.Poznavalac,el si i ti na nekoj dijeti?![]()
Госпођице, моја пакос' чили у сенци ваше.Izgleda da jeste čim je tako nakrivo nasađen.![]()
Јок морИ.
Моја жена већ 8 година каже да кроз мене може читати новине, а кад је боље воље сматра да сам као тачка за парадајз!
А ако ћемо озбиљно...
Једем пресно почев од 96. на овамо, а доцније и сви остали у породици, сем недељом када иде бачки ручак обичан.

Па чуј то је природно стање.Eh i ja bi da opet budem providna.![]()

А и згодно је као оправдање?Ma sve ja to znam i genetski imam predispozicije da budem vitka osoba(nisam ja ni sad drugima debela),ali to nije ono na šta sam navikla,promenio se način života i nije to više to.![]()

Једи све нискокалорично што волиш, а да није кисело.

Добро, знам ја да је наше тело претежно базно, али је кисело овде споменуто у смислу да потстиче глад.Jesam li ja to neki cas propustila ??
ili ... ovo-ono , ph vrednosti , kombinacije....
Moze li ponovo ... nesto kao dopunski cas ?![]()

@PS
e sad mi je lakse jer kod mene ne , .... brdo salate mi je sasvim ok makar i zakiseljena
@Cru
zatrpavanje hranom ima pozadinu u necem drugom.... lakse je onda to resiti i onda ide sve ok
a ja opet zvacem i non i stop
ali znam za jadac
pa je oko mene uglavnom hrana koja nije tako strasna
juce sam imala nesto dugo da radim na miru , u prostoriji u kojoj se ne pusi
ali..... kako sam znala unapred , nabavila sam veliku kesicu belih semenki i celu stukla
jos me vilice bole od zvakanja
problem su mi bile slave na koje sam morala da odem i tu vratila 2 kg ali opet je to neznam kako otislo jer i dalje tvrdim da sad jedem vise nego ranije ali drugaciju hranu , cak sam uvela i dorucak sto mi je bilo jako teskooooo
izgleda da je cela koncepcija u promeni nacina ishrane i vrste hrane![]()