pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Ja odustajem od dijete , znaci ni kilo ispod , pet dana nekad drzim dijetu onda jedan dan se opustim i sve se vrati , moracu da se pomirim sa tim da sam krme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja odustajem od dijete , znaci ni kilo ispod , pet dana nekad drzim dijetu onda jedan dan se opustim i sve se vrati , moracu da se pomirim sa tim da sam krme

)
(ne znam samo koliko se moze cuvati u frizideru, pa pravim dan ranije, koliko mi treba, tako da do sad nije prenocio....)Ne bi bilo loše da nam napišeš koje si to navike promenila. Nikad dosta potsećanja šta treba, a šta ne, šta se sa čime može zameniti itd. itt.

i bio cak i fajt

jer c. luk izvanredno zasićuje...Nemoj bre da se pomiriš s tim! Jel se sećate (koji su duže na temi) kako je Sofy sebe nazivala krme pa smo je grdili. I uspela ta Sofy da oslabi nekih 13-14 kg, ako se ne varam. Išla na razne vežbe i sportove. Sad opet povremeno navraća na temu.
Znači, nema krmaka na temi!
Ovo sa šetnjom mi se svidja. Nekako ću da nadjem vreme. Bar ono da sidjem stanicu dve ranije. To stvarno vremenski nije mnogo duže. U mom slučaju možda 10 minuta, ali sam lenja i mislim da ću bogznašta propustiti ako dodjem 10-15 minuta kasnije kući. A kad ostanem toliko duže na poslu, onda se ne sekiram. Lenji smo. A ne hranim se ništa kako treba.
Isti slučaj kao Cru* (osim PMS), opustila se, nabacila 2 kg....![]()

Domaću šunku, baJsice, pršutu+salatu iz turšije, sve bez 'leba naravno, u ljusci obaren kompir+salata, od sinoć grašak sa povćem, samo ga podgreješ i eto doručka za 5 minuta, pripremiš uveče ribu za pečenje, staviš u frižider, za 10-12 sati se sigurno neće pokvariti i ujutro je ispečeš u rerni da se ne oseća stan na ribu, uvek od voća možeš bane, one ti ne smetaju, sutlijaš takođe. šaka vrućih čvaraka bez 'leba, a sa 'ladnim koopoosom ribancem, kada ne ideš na posao pre podne sve ono što ide sa salatom od crnog lukajer c. luk izvanredno zasićuje...
to mi smanjuje izbor. Mogu ja i slaninu bez leba 
Масно држи ситост, а не мора се много појести.Pa bre ja bih trebala da pazim da ne jedem masno i mnogo slanoto mi smanjuje izbor. Mogu ja i slaninu bez leba
E sad, krompir nije losa ideja...a stvarno moram da se organizujem da mi ostaje kuvana hrana od juce za dorucak.
na poslu jedem u menzi kuvano godinama, a kod kuce ne, nemam pojma zasto.
Масно држи ситост, а не мора се много појести.
Један од омиљених оброка на медитерану је парче хлеба преливено маслиновим уљем са црним или белим луком.
Врло је укусно, а нисам видео много дебелих Грка средњих генерација.
Ове Мекдоналдс генерације не рачунам, а то што су Грци ниски...па ко им је крив кад нису Словени.

Jutro
Onih 400g sto sam se zalila su otisli i spalo jos dodatnih 200g preko noci
Tako da sam happy
Doruckujem supu danas (160kcal), uzinacu voce (jabuku i mandarinu), poslepodne rucak: braon spagete sa sosom od paradajza i kockicama curetine, a vecere verovatno nece biti jer idemo na koncert Zdravka Colica![]()
Lepo se provedi na koncertu. 
Domaću šunku, baJsice, pršutu+salatu iz turšije, sve bez 'leba naravno, u ljusci obaren kompir+salata, od sinoć grašak sa povćem, samo ga podgreješ i eto doručka za 5 minuta, pripremiš uveče ribu za pečenje, staviš u frižider, za 10-12 sati se sigurno neće pokvariti i ujutro je ispečeš u rerni da se ne oseća stan na ribu, uvek od voća možeš bane, one ti ne smetaju, sutlijaš takođe. šaka vrućih čvaraka bez 'leba, a sa 'ladnim koopoosom ribancem, kada ne ideš na posao pre podne sve ono što ide sa salatom od crnog lukajer c. luk izvanredno zasićuje...

...još kad se izđuskaš, ima sutra da javiš da je -2 kga vecere verovatno nece biti jer idemo na koncert Zdravka Colica![]()

meni ujutru, (posle kafe bez šećera) prijaju sirovi bademi i lešnici pojedem ih po 5 komada, ili kaša od 2 kašičice meda i mlevenih orahaJoj, ja stvarno ne znam sta vise da jedem za dorucak...
ako ne jedem hleb onda mogu samo sir i jaja...a od toga mi je zaista muka.
Voce ne mogu i sta mi preostaje?![]()
to mi dođe ko neki slatkiš
ja sebe vecinu vremena nazivam ili prasetom ili svinjom...kakve to ima veze?
zaista mogu da se poredim.
Evo moja majka je upravo doruckovala brdo slanine, suvih kobasica sira i hleba, a ja i dalje ne mgu da smislim sta bih jela.
a ako ne jedem izmedju 9 i 10, ujedam
Izvinjavam, se bas sam nadrndana od jutros...ovo je vise za Rupu.
za sebe da pričaš tako jel ti jasno 
Просо се мора дуго жвакати да би се осетио пријатан слаткаст укус, отприлике онда када ензим(заборавих како се зове) из пљувачке почне да разлаже сложене угљене хидрате у шеКере.kupujem proso u radnjama na merenje, očišćeno. Jer neočišćeno je za papagaje. Dobro ga operem iz nekoliko voda, jer onda manje peni kad se kuva. Kuva se u dosta vode, jer mnogo upije. Ili se kad prokuva samo ostavi da nabubri.(Ja nisam tako ostavljala, pa ne znam koliko mu treba i da li dovoljno omekša) I jeste bezukusno, šta da kažem, ali meni je i kačamak bezukusan i npr. kus-kus kome je vrlo sličan, ako mu se ne dodaju neki začini. Poslaću ti na PP par recepata, ako ti već nisam slala, jer znam da nekom jesam.
tonu recepisa , varijacije su zaista velike