Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Што јес, јес!takođe i zimi ne ide dijeta![]()
Зато шетња док ти носић не порумени!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што јес, јес!takođe i zimi ne ide dijeta![]()
ovde skoro niko više ne navraća. Izgleda da smo svi krivi! Slave, 'ladnoća, mora jača hrana. 
da se iskupim.

znacu vise sutra 

lice mi izgleda mnogoooo uze nego pre
ili se to samo meni cini 
pa jel to dobro što ti lice izgleda uže?
Inače, ja sam u Mek išla baš to da probam. Pokleknem pred privlačnim reklamama. Šta ću kad sam slaba na to

njegova firma radi reklame za Mek 
Што јес, јес!
Зато шетња док ти носић не порумени!

u duhu teme 
A trebalo je da izmršavim. Nešto sam pobrkala. 

E vidis zato ja i kad idem u McSmor uvek uzmem vec oprobano
Sledeci put kad dodjem u Bg (najverovatnije u Feb.) idemo u McSmor
Inace evo me... oporavljam se i dizem iz mrtvih, a na poslu poslaaaaaaaaa... ihaaaaaaaaj...
E da imam i nove fotkice i pravo da ti kazem zgranula sam se kad sam ih videlalice mi izgleda mnogoooo uze nego pre
ili se to samo meni cini
![]()
, hoćemo li te moći prepoznati u Februaru? 

ali videcemo, nista strasno 

...ne bi trebalo da traje više od 7, zar ne'

opet Kockice, razlika je drastična, i svaka ti, ali svaka čast.
Ja ne smem da kažem da sam se od prošlog četvrtka do sada ugojila 1kg.A trebalo je da izmršavim. Nešto sam pobrkala.
I hoću da počnem da šetam. Ubi me sedenje u kući. Od mene, do kuće mojih roditelja ima 4km. Cenim da bih to mogla prepešačiti, popiti čaj, pa se vratiti, ali to mogu tek polovinom decembra da počnem. Najveći problem mi je to što veći deo puta idem putem, i onda mi samo staju da me povezu, jer me naravno poznaju i odavde i odande. I onda, svakih 5 minuta moram da objašnjavam da neću da se vozim.
I ne znam da li uopšte ta šetnja može da utiče na liniju?

Без бриге.E vidis zato ja i kad idem u McSmor uvek uzmem vec oprobano
Sledeci put kad dodjem u Bg (najverovatnije u Feb.) idemo u McSmor
Inace evo me... oporavljam se i dizem iz mrtvih, a na poslu poslaaaaaaaaa... ihaaaaaaaaj...
E da imam i nove fotkice i pravo da ti kazem zgranula sam se kad sam ih videlalice mi izgleda mnogoooo uze nego pre
ili se to samo meni cini
![]()

.tulumbe, 96 kiflica sa eurokremom, pogacice sa dzordzinom..ti si jos i super sa kg vise samo
8km svaki dan, ako imas tempo dobar, cak i sa pauzom na pola za caj je potrosenih negde oko 350 kal X 7 dana = 2450 kal...
na nedelju dana - kao da jedan dan gladujes i ne uneses ni jednu kaloriju..X 52 nedelje = kao da 52 dana godisnje gladujes..
ako jos iskontrolises malo unos - bices anoreksicna![]()

Malo mi je problem što ovo ne mogu početi da sprovodim sigurno još deset dana, a sada mi žao kada si mi sve ovako lepo objasnila.
I pošto si ti stručnjak, za koliko vremena bih trebalo da pređem ta 4km u jednom pravcu, da bih imala dobar tempo? Da ima efekta.
35-40 min u pocetku, posle gledaj da smanjis na 30 - 33 min
Kod brzog hoda, meni nikad nije uspelo da trasu od priblizno 4 km predjem za manje od 35 minuta.
Jednostavno brze nisam mogla.
Добра и то чак врло добра апроксимација за ход је 6 мк/сат, тј 1 км за 10 мин.Kod brzog hoda, meni nikad nije uspelo da trasu od priblizno 4 km predjem za manje od 35 minuta.
Jednostavno brze nisam mogla.