Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.601
Odlicna podrska

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali icu ice ica umanjuje na znacaju![]()
samo da kažem kakav sam kakarter
održala sam sve što sam rekla, pojela samo jednu malecku kockičicu čokoladičice i 1 malecko parčence onih pužićića
a mm (hihihih, mnogo mi smešno ovo da napišem) sedi pored mene, cepa čokoladu, belu, crnu, jede pužiće sa kajmakom, krekere i čips, a ja odoljevam!
ako u subotu ne vidim rezulata roknuću se
Pa posle predjela, suvih punjenih paprika, pečenja i gomile salata (sve bez hleba, ali to me u ovom slučaju neće izvući) ja sam krenula redom s desna na levo i sa kolačima: rozen torta, bajadere, kuglice s kokosom, štangle sa smokvama, kuglice sa čokoladom i rumom, torta. ![]()
![]()
ja nekad i sad.....
nekad se sve lomilo pada mnom. sad još moram da vežbam i držim dijete, ali nije toooliko strašno

ništa se ne pomjera, a stvarno paziiiiiiim... oooooooooooooo u depresiji saaaaaam
jutros žitarice sa mlijekom
sad jabuku
ručak još ne znam

ovako i kod mne od jutrso, izmerila sam se i ni 100 gr nisam smršala : Iništa se ne pomjera, a stvarno paziiiiiiim... oooooooooooooo u depresiji saaaaaam
jutros žitarice sa mlijekom
sad jabuku
ručak još ne znam
pa ne znam, ima 10ak dana...
i samo 1 kg mi manje pokazuje
ma alava sam, ne može brže... a ja bih da ide brže.

.Mene su produzeni vikend, jedna proslava i jedna slava castili sa +1,8. I odem tri dana na put itamo se narafski pocastim raznoraznim djakonijama, ko ce odoleti, i vratim se sa -1! To je od jurcanja, besomucnog sopinga i vukljanja torbi, kesa i kofera, noge i ruke su mi odpale.

to mora vezbe, kretanje, a ja po ovoj zimi postajem jedna smrzotina kojoj je sve tesko