Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E,da ,jel zna neko od vas u čemu ima najviše vitamina B?
Moram uzimati zbog bilirubina...
Житарице.
Кољиво рецимо, али немој претерати са слађењем, дијета, па јел.
Пиринач, али само интегрални јер је б комплекс у опни зрна, просо, хељда.
Клице такође, али не куповне, јер су стерилизоване.
Због б-12 џигерица, живинска, свињска, говеђа.

Ja da se upisem jos -1kg sad 58kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jos 1 ili 2 kg mislim da cu jos 2kg i onda tamo oko 29.nov cu da proslavim moj odlazak
i to sa malim pudingom od cokolade :)

Samanta, tebi sve bolje ide. :super::zag:

dobro nisam, visa sam ali ne spadam u visoke,162 ali razlika se primeti,kod tebe je to jos zesce sigurno

Uuuu, Linda, ja sam mislila da si ti viša bar 15 cm. Na onim slikama koje si svojevremeno postavljala, ostavljaš takav utisak. :)

Ja sam zadovoljna što sam dobro pregurala vikend!

jutros sam za doručak mi se jelo nešto slatko
skuhala žitarice u mlijeku, dodala malo šećera, jednu bananu i cimeta
a u žitaricama ima 5 vrsta voća
tu kašu stavila da se ohladi... njjaaaam :)
preporučujem :)

za ručak sam pojela tanjir riže, piletine začinjene chillijem, slatkom mljevenom paprikom i biberom (da, ljuuuuto :P) i kisele paprike
kupila mandarine, to ću večeras :)

Kome da pišem, koga da kontaktiram, hoću da počnu sa pakovanjem mleka u pakovanja od 0.25l!
Po litre mi je previše, proteraće me tolika količina a ne mogu da jedem onu ptičju hranu sa jogurtom, to mi je tek ultra gadno.
A ne mogu ni svaki dan da žderinjam nešto iz pekare, a ni ne volim :neutral:

Šta zdravo da nosim na posao, da ćopnem, a da mi bude doručak?
Radim od 8 do 15h, znači ne mogu ni ništa prejako pošto ručam oko 17h da ne bih večerala..

Doduše, nisam probala musli sa voćnim sokom, je l' jeo to neko pa da mi kaže kakav je ukus..

Kome da pišem, koga da kontaktiram, hoću da počnu sa pakovanjem mleka u pakovanja od 0.25l!
Po litre mi je previše, proteraće me tolika količina a ne mogu da jedem onu ptičju hranu sa jogurtom, to mi je tek ultra gadno.
A ne mogu ni svaki dan da žderinjam nešto iz pekare, a ni ne volim :neutral:

Šta zdravo da nosim na posao, da ćopnem, a da mi bude doručak?
Radim od 8 do 15h, znači ne mogu ni ništa prejako pošto ručam oko 17h da ne bih večerala..

Doduše, nisam probala musli sa voćnim sokom, je l' jeo to neko pa da mi kaže kakav je ukus..

...ima mleko od 0,25 ono AB Imlek....a probala sam ja sa vocnim jogurtom i bilo je bas fino, sa obicnim
mi je grozno....probala sam sa sokom isto je ok, ono moze da se jede...mada je meni sa mlekom najbolje...

jutrod soručak musli, ručak tikivce punjne int. pirinčem i suncokretom, večera čorbica od brokolija

sinoć sam ručala samo tu čorbu, nisam večerala, pojlea samo parčence belog sira, al bukvalno parčence, videćemo danas

...ima mleko od 0,25 ono AB Imlek....a probala sam ja sa vocnim jogurtom i bilo je bas fino, sa obicnim
mi je grozno....probala sam sa sokom isto je ok, ono moze da se jede...mada je meni sa mlekom najbolje...

Nisam znala da ima.
Iako iz principa nekog ličnog ne kupujem imlekove proizvode - možda se u ovom slučaju predomislim.
Moram probati i to mlekce a i varijantu sa sokom.
Ne mogu nikakav kiselomlečni proizvod s muslijem, mnogo mi je bljuckavo nekako, probala sam sve varijante.

Mada, dobra ideja je i da nosim u maloj flašici, samo je tu bzvz što je ne mogu više puta upotrebljavati, ne mogu je dobro oprati.
Jedino da kupim neku bebeću pa da je sterilišem, fuj :lol:

Ne znam, smisliću.
No, pade mi na pamet da dva puta nedeljno mogu i projicu moju bezuljnu sa jogurtom, a nekad mogu i voćnu salatu.
Možda čak i redovnu neku cezar salatu da napravim, bez dresinga doduše.
Bah, kakav smor.

Edit: mleko ne mogu da držim na poslu pošto nemam frižider :S

opere se flašica fino sapunicom za sudove, budi bez brige
izmućkaj lepo i isperi i ok
možeš slobodno jednu plastičnu flašicu koristiti bar 3-4 puta za mleko

takođe, mleko 24h može da stoji van frižidera da se ne ukvari
dakle, lepo sipaj ujutru u flašicu i to je to, kući kad se vratiš, flašicu operi...

Ved, kod tebe već Nova godina?

Danas sve po PS: doručak ovas sa bundevom i crvenim voćem, posle u nastupu gladi 2 kašike ovsa, ručak I deo, čorba od bundeve, ručak II deo pečena riba (malecko parče), salata od pirinča, kukuruza i praziluka.

e.... ja sam danas pobrkala loncice ...... nisam stigla ceo dan da jedem i veceras kad sam dosla u tren oka napravila corbu od tikvica
koja je te brza brzina bila :rotf:

nije uopste pametno preskakati obroke

ali sam zgresila pre neko vece sa bokicinom pitom i sad danima iskajavam greh

...samo da se upisem ovde....dorucak kafa i mandarine...rucak malo pileceg krompir paprikasa sa jednim parcetom razanog hleba....uzina opet mandarine,
vecera nista....samo nes kafa..ali posto je to cisto mleko onda mi je nekako ok....
...danas sam sisla i popela se tacno 4x, s' tim sto sam jednom ponela bebu do gore i sisla sa njom....:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back