Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti bi Afro mogla da napravis tegice za noge sa peskom
i to lepo zalepis iznad clanka ( pola kg ti je dosta za pocetak , pa povecavas )
i kad se penjes da gazis sa pola stopala na svaki sledeci stepenik , ne vuces , nego bas dizes noge ... ima da ti budu kao kod Naomi Kembel :D

Inace sam bila u vezbaonici pre neki dan i jakooooo mi se dopada
3500 mesecno ........... ali ako se uplati 3 meseca onda je 8500 za sve ............. neograniceno kad se meni cefne i koju god grupu hocu, koje naravno imaju svoje termine ali nije problem uklopiti se

Cim prodje virus ... eto mene :D

...ma da samo sto nisam vezivala pesak na noge...neka hvala..:D
...a da mogu da idem po dva stepenika to bi mogla bar da probam...
...i ko da mi je stala da imam noge ko neka tamo samo da mi se ne lepi ovo malo
sto pojedem i da ne vratim kilograme ja sam prezadovoljna..nista vise mi od toga
ne treba....

ja kad idem uz stepenice uvek idem po dva stepenika i polutrčim nekako (na 5. sam spratu), al najviše volim kad udje u zgradu u isto vreme neko ko ide liftom, ja se onda živa polomim da ga stignem, pa kad dodjem to ciljanog sprata ja kao usporim, kreten, al to mnogo volim : )

..ja jos nemam sa kim da se trkam, lift i dalje nije ukljucen...:)
..koristim ove stepenice dok ne nadjem drugi stan, a onda cu uzbrdo ili pored mora kako kad budem raspolozena,
mada vec znam da necu biti savesna kao sad, jer ovde MORAM da se popnem...a to drugo ce zavisiti od mog
raspolozenja i volje....i vec znam kako se moze zavrsiti....

Meni vaga vec par dana pokazuje jos -1, sto znaci da je sada ukupno -13 kg

Sad nesto racunam...ako nastavi ovim tempom, do maja ce biti -25...zvuci sa jedne strane jako sporo, a sa druge suvise optimisticno
Bice sjano i ako ne vratim ovih 13 :confused:

Ja sam, kao, rešila da se malo ozbiljnije pozabavim sobom. Srećna i presrećna što celih godinu dana imam istu kilažu, a deset manje od prvog trzaja, konačno hoću da nastavim gde sam stala. Cilj je još - 10, ali svaki minus će me obradovati. Jer možda bih sa celih deset u minusu izgledala premršavo u faci, tu mi se najpre vidi gubitak. U to ime, krećem. :D

11tltgl.jpg

Meni vaga vec par dana pokazuje jos -1, sto znaci da je sada ukupno -13 kg

Sad nesto racunam...ako nastavi ovim tempom, do maja ce biti -25...zvuci sa jedne strane jako sporo, a sa druge suvise optimisticno
Bice sjano i ako ne vratim ovih 13 :confused:

Cru* pa to je sjajno, 13 kg, je baš dosta. Nećeš ti to moći tako lako da vratiš! Još ćeš usput izgubiti nešto.

Ja sam, kao, rešila da se malo ozbiljnije pozabavim sobom. Srećna i presrećna što celih godinu dana imam istu kilažu, a deset manje od prvog trzaja, konačno hoću da nastavim gde sam stala. Cilj je još - 10, ali svaki minus će me obradovati. Jer možda bih sa celih deset u minusu izgledala premršavo u faci, tu mi se najpre vidi gubitak. U to ime, krećem. :D

Da, i meni tako. Uvek krene od lica, a do gooze nekad i ne stigne.
A ima i ona jedna izreka za žene u najboljim godinama da mora da se bira ili lice ili gooza, ne može i jedno i drugo. Da bi lice izgledalo lepo, pozadina mora da bude malo veća. Ako je gooza kako treba, lice izgleda propalo.

ja sam dodala cela dva kila
znači, obavezno i neodložno moram opet nešto da menjam
previše sam se opustila i eto

doduše, ima nedelju-dve dana kako svaki dan pešačim brzim hodom oko sat vremena
tako da će valjda to da da neke rezultate

ja sam sinoc imala kiks iako sam pre podne jela normalno i rucala kupus i sve je bilo fino
a onda uvece jedan telefonski poziv i ja padnem u bedak i prejedem se na nervnoj bazi
jutro kilo vise
ebem ti zivot i moj mozak
danas resila da sebe kaznim samo salatom i to je sve sto smem da jedem
i ceo dan na poslu
pa da sutra opet bude 66
ono sto me raduje je da iako vaga ne pokazuje veliki minus, telo pokazuje, jer mi se pantalone naborale i guzvaju se na butinama, a pre su zatezale

ja sam sinoc imala kiks iako sam pre podne jela normalno i rucala kupus i sve je bilo fino
a onda uvece jedan telefonski poziv i ja padnem u bedak i prejedem se na nervnoj bazi
jutro kilo vise
ebem ti zivot i moj mozak
danas resila da sebe kaznim samo salatom i to je sve sto smem da jedem
i ceo dan na poslu
pa da sutra opet bude 66
ono sto me raduje je da iako vaga ne pokazuje veliki minus, telo pokazuje, jer mi se pantalone naborale i guzvaju se na butinama, a pre su zatezale
Ха, ха, па нико се за вече није убуцио један кг.
То је еквивалент као да си појела 1,5 кг шећера онако лака срца и мирне душе за један оброк.
Тешко и за сумо рвача.
У питању је пре свега, вода, затим одлазак где цар иде пешке, прецизност ваге, системске грешке мерења...
Или од свега помало.
Тако да релакс.
Опуштенција све је ОК, без панике.

E našla sam ono mlekce, ima imlekovo malo, vitaminizirano, al' košta negde oko 30 din 0.25l :S
Nisam ja kontala da je to tako skupo, pa litra je 70!
Uzela sam staklenu flašicu od sokića za decu, ima i onaj dobar čepčić, super izdrži a kul se i opere, tako da sam rešila problem :D

Ma da, nema šanse da se čovek ugoji od jedne večere (obilnije ili ne, nebitno).
Samo je važno da se ne opustimo i ne dođemo do toga da svako veče vičemo sebi - ma nema šanse da se ugojim od samo jednog puta :lol:

jutros pola porcije muslija, za užinu kuvani djevrek, šetala sam 4 sata bukvalno, došla kući sada, za ručak ću one tikivce sa suncokretom i int pirinčem (pola jedna tikvice, onako po dužini, tako sam i juče), za večeru opet čorbica od krafiola, (ostala mi je još za danas)

super mi ide za sad

Ma da, nema šanse da se čovek ugoji od jedne večere (obilnije ili ne, nebitno).
Samo je važno da se ne opustimo i ne dođemo do toga da svako veče vičemo sebi - ma nema šanse da se ugojim od samo jednog puta :lol:

hahaha, da, da, ti putevi se ipak sabiraju
:rostilj:+:pivce:+:zjede:+:jede:+:kolac:=

jutros pola porcije muslija, za užinu kuvani djevrek, šetala sam 4 sata bukvalno, došla kući sada, za ručak ću one tikivce sa suncokretom i int pirinčem (pola jedna tikvice, onako po dužini, tako sam i juče), za večeru opet čorbica od krafiola, (ostala mi je još za danas)

super mi ide za sad

tara, baš i se dopada tvoj jelovnik.

...gde je Iva sad da cuje.....:)

...auuu, koja razlika danas sam se penjala po dva stepenika....i samo da izjavim
ono penjanje jedan po jedan nije nista, ali nista pri ovome....
...znaci od danas pa do daljnjeg idem po dva....

...hvala na korisnom savetu drugrice :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back