Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Ja sam otvorena za sve varijante. Sve volim da probam. A gledam sinoć još jedna drugarica što je bila - ne jede jagnjetinu. I onda je uzela parče pohovanog mesa. Meni prosto bude žao kad ljudi tako loše čine za sebe. Razumem čak i da neko ne voli jagnjetinu, ali to samo oni koji nikad nisu jeli pravo, mlado planinsko jagnje, jer ono se ne oseća. A ovo je bilo sa Rtnja, jer je žena iz tih krajeva, pa tačno zna od kog ga je kupila i kako je hranjeno, pa spremljeno sa raznim začinima, ma samo je mirisalo. Ali ... bolje pohovano.
moja majka nije podnosila jagnjetinu do pre godinu dana...dok ja nisam resila da je sama pecem kod kuce...a ona nek gleda i zapusi nos.
Elem, pocela je da se vrti oko rerne cim je zamirisalo i na kraju sela za sto sa recima "ja moram ovo da probam" i pojele samo sve, pola ona pola ja.

Mislim da oni koji ne vole jagnjetinu su je obicno probali na nekim slavljima, svadbama, slavama....gde je obicno matora, nepecena dovoljno i hladna / od prekjuce.
Mislim, nije ni cudo...ni ja bas nisam ljubitelj takve jagnjetine.
jos ako je butkica i to onaj deo oko kosti u pitanju ahhh, slinavim! 
....a volim i tu jagnjetiju mladu, evo ja sam jedna
... i dalje ne mogu da verujem jer konstantno nesto zvacem , zakucana virusom nisam se nesto ni kretala a kamoli vezbala , a pravila i greske
...... ali ne bi bas da me posalju u lazu