- Poruka
- 21.194
Mislim da imaju kalorija kao i običan stiropor. Ništa.
al kupih neki koji nema takav ukus,bas je mljac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da imaju kalorija kao i običan stiropor. Ništa.
Mora da si bas gladna kad uzivas u njima![]()

....zar i ti dodje do salca na stomaku.......aaauuuu.....skinuces ti to kad opet krenes na plivanje...![]()
nadam se,al u bazen vise od guzve ne moze da se udje
sad mi nije frka za koliko cu skinuti,vec sto mi je telo naviklo na slatko i masno i na obilno,a volje bas i nemam,a ni ideje

@ smoki
nadji neki termin gde ih nema ko ajkula u moru , kreni da skaces naglavacke medju njih , oma napravis prostor i svi se razbeze
pi uvece vodurinu i grickaj sargarepe i neke povrcke
de ces na ugljene hidrate ?? bas si nasla
bud si gladna garant imaju kalorija ko shashe a ko da nista nisi jela
pijuckaj toplo mleko , zavaravaj se , pravi lepe cajeve
a za volju
pa zaljubi se , sta da ti kazem ... to najbolje pomaze :super:

samo bi mi jos jedan muskarac u zivotu trebao![]()

samo bi mi jos jedan muskarac u zivotu trebao![]()
magicna brojka je 2![]()

nego,...ja sve da pitam,
ujutru kad se probudite jel imate mali slatki ukus pobedej er ste npr preskočile večeru?

doduse nije to bila obilna vecera jer ne mogu da jedem mnogo bez hleba,i glad prodje brze
nego,...ja sve da pitam,
ujutru kad se probudite jel imate mali slatki ukus pobedej er ste npr preskočile večeru?

nego,...ja sve da pitam,
nego,...ja sve da pitam,
nikad ne uspem da je preskočim.kako ostati na dijeti u srbiji

nemamonikad ne uspem da je preskočim.
A sinoć je pogotovo bila bogata. Jagnjetina. Ali sam se držala plana, jela sam samo meso, krompir sam probala, hleb sam potpuno ignorisala. I puno salate od kupusa i bele rotkve. A meso ispečeno u onom pekaču, pa mekano, mirisno, kao ispod sača.
E, nisam mogla da odolim kolačima. Bundevara, ali napravljena kao baklava, sa seckanim orasima, pa prelivena onim šerbetom. Ups!!! ja se malo zanela na pogrešnoj temi. Izvinite
Dala mi drugarica dobar komad bundeve, pa sam već za doručak jela rendanu bundevu sa mojim već uobičajenim ovsom, uz seckani badem i cimet, ali sam stavila i pola kašičice meda, jer je bundeva (uz svo moje poštovanje) bezukusna.
Ponekad se pitam ima li ikakvog smisla što sam tako disciplinovana za doručak kad sve upropastim večerom, ali - ima. Ako jedem jači doručak, ono što je u najvećem broju kuća uobičajeno - suhomesnato, hleb, sir, jaja... posle toga odmah imam i potrebu da pojedem nešto slatko, a ovako kad je neutralno, ne traži ništa posle.
sad sam je jela svežu. Ranije nisam nikad. Meni to ne smeta. I naš drug Poznavalac stvari zagovara presnu hranu, pratila sam malo onu Maju Volk koja je zagovornik iste... pa probala i ja.