tek sad vidim sta se desilo sa curvy,nisam ovde dolazila od sramote
mada ni danas ne bi trebalo da dodjem
moja mama je lezala u bolnici zbog tromboze,a ima ona isto visak kg,ne znam da l je povezano,mada sad joj ni srce nije kako treba,pritisak ma svasta
uglavnom obavezno nosi te grozne carape,moras sta ces
ja bila kod mezoterapeuta
ja ne znam kakav sam ja maler al meni sve ludaci doktori pripadnu
prvo ginekolog,nisam vama pricala izgleda ko moj deda ,znaci zamislite da vas neciji deda pregleda,jezivo (a otisla na preporuku) i prosto ne znam da l da nastavim kd njega,jer sve sto mi je rekao je ok,i zene ga preporucuju na jednom fr forumu ali njegov izgled mi je

a glupo je suditi nekog na osnovu izgleda,je l
sad ova zena
zvonim ja,pise zvonite i cekajte na vratima ordinacije
ok zvonim i cekam,nema nikoga ali se vrata otvaraju
virnem a ono neko skladiste,reko sta je ovo mon dieu,kad izadje zena,znaci zamislite film o porodici adams i neki lik koji savrseno moze da se uklopi,ona ima 5 dlaka na glavi,ali ih je namestila u neku palmu,ja sam sve vreme gledala i nisam mogla da provalim odakle koji talas dolazi,to recim ne moze da se opise
uglavnom radi mezoterapiju,njen racun mog viska se poklapa s mojim racunom (5-6) sve ok,radi i neko lasersko razbijanje masnog tkiva
i dade mi dijetu uz to,pa da je podelim s vama
mislim da vise necu ici kod nje jer ako uspem tu dijetu ne treba mi mezo,je l tako
dijeta je nesto sto svi znamo,al nece da skodi da je stavim
dorucak:kafa bez secera + cetvrt bageta ili bilo kog hleba,to je oko 60gr sa bilo kojim sirom,moze i najmasniji nije problem
ako dosadi sir onda parce kuvane sunke
rucak

oceti s cinijom zelene salate,ovde ima mnogo vise vrsta nego u srbiji tako da je ona zakljucila da moze da se menja svaki dan,mada se to sve svede na isto,naravno bez ulja(ni maslinovog,mnog se ovde tripuju da je maslinovo dijetalno,kao i pirinac)
posle toga meso+povrce
meso moze i svinjetina,moze 100,200,500gr koliko mozes ali jedino grilovano sme,i da se izvadi iz onog sosa sto pusti,znaci ne moze ni na vodi,ni na pari,samo gril meso u kolicini koja nam je dosta
uz to povrce kuvano ili na pari,uglavnom bez kapi ulja,sa zacinima,kolicina neogranicena
vecera isto tako
umesto mesa naravno riba ili jaja,riba je preporucljiva dva puta nedeljno
za uzinu voce (u 10 i u 16h uzine obavezne) ali ne smeju da se pojedu tri narandze dnevno -pune su secera,i ne smeju tri banane-kaloricne,moze jedna banana i dve jabuke npr u toku dana ili slicno
do podne da se pije 1l vode i od podne jos 1l
obicna voda,negazirana
ovom dijetom se skidam 500gr nedeljno
ja joj kazem kad bih ja tako jela skinula bih 2kg nedeljno,i lepo joj objasnim da ne mogu bez hleba da cu da gladujem jer ne podnosim hranu bez hleba
kaze i drugi nisu mogli
ja joj kazem da mi je to navika od 30 godina,ne moze to tek tako jer mi je ona rekla,jok ona ne slusa
tako da nista od toga
videcu sta cu,bas sam se iznervirala i rastuzila posebno jer sam sve to ispircala muzu i on na to odgovara "sta su ti ovi papiri na stolu" reko aj sto me ova nije slusala nego me ni ti ne slusas