Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lunasa, svaka čast...
ali ja sam se drugim povodom oglasila, da se pohvalim povodom onog kolača. Jest da definitivno nije za ovu temu, ali pošto nemam čime drugim da se pohvalim....
Ja sam pravila taj kolač, ali kao mafine, u onim malim kalupima. Nije težak za pravljenje, samo mora da se prekine pečenje u tačno određenom momentu da se ne ispeče sva ta čokolada.
Doručkovala hleba i džema :rumenko: Pa išlo mi uz čaj, kako uz čaj da jedem zrnevlje sa jabukom!!?!?

....xexeexe...Bi ja obozavam takav dorucak...pa kad je jos uz to solja toplog mleka....al naravno izbegavam, nemam meru kad je bilo sta slatko,
tako da je bolje da ne pocinjem...
....meni ona rece da se dobiju i te kao casice u kojima se peku kolaci..sve ima samo da nas navuku da kupimo i debljamo se...:(

Nemoj Semi prestajati.
Ok što nisi otišla jednom na aerobik.
Ok i što si prekršila dijetu, jednom.
Al' nemoj odustajati samo zato što ti je šit period u životu.
Gledaj da razgraničiš te stvari.
Ok, sve oko tebe je trenutno sranje, ali onda barem ti u tome budi zanosna i ćao! :D

Samanta, napravila si pauzu jedan dan, posle 47 dana... eeeeej 47 dana. Pa seti se koliko je to discipline, odricanja, ali i uzivanja u sopstvenom karakteru. Dakle, napravila si pauzu jedan dan, napravi i drugi ako ti je potrebno i onda nastavljaš kao da tih dana nije ni bilo.

...evo i ja da se pridruzim podrsci....ne daj da te slome Samanta:zag:

ja cu da prestanem sa dijetom...jer nemam volje vise nista...
juce sam je prekrsila posle 47 dana...

nemam volje, nisam isla ni na aerobik... :(

Ma odustani Samantha... sta ce ti i dijeta i sve!
Najlakse je utopiti se u hrani i tuzi i onda ce te i dalje zvati buca i dalje neces sebe voleti...
Ako nista, prava tj fiktivna Samantha Jones je BORAC! Jesi li i ti borac ili ces samo da odustanes, jer ti sudbina stavlja kamenje na put da te iskusa?! :think:

Ma odustani Samantha... sta ce ti i dijeta i sve!
Najlakse je utopiti se u hrani i tuzi i onda ce te i dalje zvati buca i dalje neces sebe voleti...
Ako nista, prava tj fiktivna Samantha Jones je BORAC! Jesi li i ti borac ili ces samo da odustanes, jer ti sudbina stavlja kamenje na put da te iskusa?! :think:

ovo je izazov,..izazivas me da nastavim..iako znam da si u pravu.... idem sad kod Dr za mladez pa se vracam...

ovo je izazov,..izazivas me da nastavim..iako znam da si u pravu.... idem sad kod Dr za mladez pa se vracam...

Ja?! Nikako!!!!
Ja ti samo govorim kako sam ja dogurala do 160kg... mali uspeh, pa stres, pa tuga, pa jedenje, pa se ugojim duplo vise kolko sam imala...
I ni kao ti jedno vreme nisam volela sebe,... i sta mi je to donelo? Nista!
Ako si tolko slaba onda prestani... tacka! :mrgreen:

Pa nikako Bi, ne ide definitivno :lol:

Ja za doručak još uvek jedem hleb i nešto slano, domaću paštetu i sir ili tunu ili tako nešto. I obavezno jogurt.
Baš zato što ne večeram ujutro sam vrlo gladna i nije mi dosta musli.
Njega pojedem oko podne a ručam oko četiri.
Između umetnem možda neku voćku i to je to.

Luno, ovo je super. Ako jedeš hljeb, doručak je pravo vrijeme. Možda jedino da potražiš neki dobar ražani, samo da nije onaj bijeli obojen kakaom. Njega ćeš prepoznati i po ukusu, dosta je sladak.
Čestitam na pomaku. Oštro si krenula:D

Lunasa, svaka čast...
ali ja sam se drugim povodom oglasila, da se pohvalim povodom onog kolača. Jest da definitivno nije za ovu temu, ali pošto nemam čime drugim da se pohvalim....
Ja sam pravila taj kolač, ali kao mafine, u onim malim kalupima. Nije težak za pravljenje, samo mora da se prekine pečenje u tačno određenom momentu da se ne ispeče sva ta čokolada.
Doručkovala hleba i džema :rumenko: Pa išlo mi uz čaj, kako uz čaj da jedem zrnevlje sa jabukom!!?!?
Једеш зрневље уз јабуку без чаја, па јел?
:think:
А чај направиш доцније као уживанцију, уместо кафе, рецимо.
:super:

Luno, ovo je super. Ako jedeš hljeb, doručak je pravo vrijeme. Možda jedino da potražiš neki dobar ražani, samo da nije onaj bijeli obojen kakaom. Njega ćeš prepoznati i po ukusu, dosta je sladak.
Čestitam na pomaku. Oštro si krenula:D

Hihihi, tako ja sve.
Razvlačim se, razvlačim, isprobavam, merim, gledam sa svih strana, pripremam se sto godina, rtošim energiju na gluposti i onda se samo smorim i sasečem sve u korenu :)))

A hleb inače kupujem u pekarici ovde nekoj u blizini, fini, sa mekinjama i semenkama, deluje mi vrlo fino i ono što je bitno jeste da mi traje nekoliko dana pre nego što počne da se dezintegriše.
Ne volim one gnjecave hlebove koji su prvi dan kao kolač a sutra kao prah :|

Ja sam juce kupio vagu i mogu reci da nisam smeo da veceram . Poceo sam danas sa dijetom . Imam 104 . Cilj je 85 . Racunam nekih 2-3 kg nedeljno u prvih par nedelja , a posle 1-2 kilograma nedeljno.
Nadam se da cu dovoljno biti disciplovan

ba bolje da pojede vise za dorucak, nego za veceru

Ne treba da citas blogove, vesti, itd. nego uzmi 8 dana prati svoju kilazu svaka 2 dana i uvek 2 dana jedi npr za dorucak 1 stvar 2 dana zaredom, pa drugu i tako redom i vidi na sta ti telo reaguje najbolje :aha: ja sam smrsala a jedem voce ujutru a uvece lazanje sa spanacem, salate, pilece belo, povrce, virsle, kajganu :aha: prosto mi voce uvece baaas tesko padne i ne bude mi dobro od njega, losije spavam i secer mi skoci lakse nego kad pojedem ujutru :aha:

Једеш зрневље уз јабуку без чаја, па јел?
:think:
А чај направиш доцније као уживанцију, уместо кафе, рецимо.
:super:

Čaj uglavnom popijem razvlačeći se još uvek po krevetu. Pošto radim uvek posle podne, mogu sebi da dozvolim takva sitna zadovoljstva. Ali danas sam sve to ubrzala, pa sastavila čaj s doručkom, jer sam imala puno nekih planova, Posle jedem zrnevlje i jabuku. A kafu i to neku razblaženu nes, pijem popodne na poslu, jer mi se uvek spava kad dodjem.

Curvy, šta kaže dr za nogu, sve ok?

Samanta, ako ti treba pauza napravi je naravno, nekoliko dana, neće biti strašno, ali je šteta da odustaneš sad kada si napokon došla do nekih rezultata. Ne znam šta je problem i ne ulazim, ali ti je Curvy lepo rekla u jednom od postova.

Ja sam prehlađena, muka mi je užasno, jedva sam izdržala na poslu danas, i preležala celo poslepodne. I pojela grisine umesto večere, ne prija mi ništa drugo.
I navukla sam se na bambi crnu čokoladu sa pomorandžom, ne preterujem, pojedem 2 kockice, onako polako ne alavo po običaju, pustim da se istopi u ustima...ali svako veče, vidim ja da će mi održavanje biti odloženo do daljnjeg ako ovako nastavim:rumenko:

Hej cure :)

Ja mogu reći da sam ponosna na sebe
Sinoć ništa nisam večerala, danas sam cijeli dan u pokretu, a išla sam i u šetnju večeras. :)

što se današnje klope tiče - žitarice sa jogurtom za ručak, mahune sa junećom šniclom i salata za ručak, za večeru gljive pečene na papiru i guess what - jogurt :)
pretvoriću se u jogurt... tako mi odgovara :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back