Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uh, pijem samo njihovo mlijeko
u onim flašama
sa plavim čepom

pošto BL mljekare nema, kupio je Imlek,a Latea tj Imlek mi i nije nešto, a Dukatovo ima savršen ukus

doduše, ja mrrrrrrrzim hladno mlijeko, a nekako mi nije lijepo kad se podgrije
zato ga uvijek ostavim vani, mama ludi, kaže pokvariće se :)

odoh sad spavati, izdržala sam junački 2. dan... idemo dalje :P

Poslednja izmena:
:****

dok je svetog jogurta i žitarica sa 5 vrsta voća ... NEVER :D

4519176908_e16de6cd0b_large.jpg

sta su rekli na kraju?

Imala tromb u nozi :lol:
Dr. se izdrao na mene sto nisam ranije tj odmah dosla :flert: ko da sam vidovita pa znam sta plava noga znaci, ja sam do kraja mislila da sam se udarila :lol:
Elem dobila sam lekove za krv neke i za bol (izgleda da je neko krvno zrnce iz gornjeg dela tela otislo na dole i zacepilo sud, tako sam ja razumela), na nogu neku specijalnu carapu i evo sedim na poslu sa dignutom nogom na kuciste kompa :manikir: hvala Bogu pa mi osiguranje placa prevoz do posla i do kuce u kolima hitne pomoci :manikir:
A zasto sam to dobila niko ne zna, jer sam se ipak dosta kretala u zadnje vreme, cak vise nego inace, tako da dok ne dodju analize krvi u petak ne zna se nista :roll: (holesterol i secer su vec proverili, to je ok :aha:)

Dr. se izdrao na mene sto nisam ranije tj odmah dosla :flert: ko da sam vidovita pa znam sta plava noga znaci, ja sam do kraja mislila da sam se udarila :lol:
Elem dobila sam lekove za krv neke i za bol (izgleda da je neko krvno zrnce iz gornjeg dela tela otislo na dole i zacepilo sud, tako sam ja razumela), na nogu neku specijalnu carapu i evo sedim na poslu sa dignutom nogom na kuciste kompa :manikir: hvala Bogu pa mi osiguranje placa prevoz do posla i do kuce u kolima hitne pomoci :manikir:
A zasto sam to dobila niko ne zna, jer sam se ipak dosta kretala u zadnje vreme, cak vise nego inace, tako da dok ne dodju analize krvi u petak ne zna se nista :roll: (holesterol i secer su vec proverili, to je ok :aha:)

kako su te uopste pustili?
sa trombom moras da mirujes..potpuno!
a kako su te tek pustili na posao?
pitanje kakvog je porekla, ako ga ne razbiju, a cak i ako ga razbiju moze komadic ponovo da se zaglavi na nekom drugom mestu..krvotok je kao petlja na autoputu..
nisam juce htela da te plasim, ali da znas da kad postoji modra boja koze, pa plus otok uvek prvo pomisli na najgore i pravac lekar! ne zezaj se!
uz to ti skidas velike kolicine kilograma..taj visak masnoca mora da se provice kroz cirkulaciju..vodi racuna o zdravlju!

kako su te uopste pustili?
sa trombom moras da mirujes..potpuno!
a kako su te tek pustili na posao?
pitanje kakvog je porekla, ako ga ne razbiju, a cak i ako ga razbiju moze komadic ponovo da se zaglavi na nekom drugom mestu..krvotok je kao petlja na autoputu..
nisam juce htela da te plasim, ali da znas da kad postoji modra boja koze, pa plus otok uvek prvo pomisli na najgore i pravac lekar! ne zezaj se!
uz to ti skidas velike kolicine kilograma..taj visak masnoca mora da se provice kroz cirkulaciju..vodi racuna o zdravlju!

Zasto su me pustili stvarno ne znam :lol:
Dobila sam neke lekove i inekciju direktno u nogu i plavilo je bilo manje, sad kad pogledam ga jos manje ima nego sinoc, ali je tu :think: drzali su me u bolnici i na svakih 30min proveravali ultrazvukom nesto u nozi, ja sam jedno 10 tih pregleda prespavala :lol:
Pitali su me dal da mi daju slobodno - rekla sam da ne, trenutno imam previse posla. Onda su mi uradili jos neki ultrazvuk, izvadili krv, bla bla truc i rekli da moram nogu da drzim ravno tj da je dignem, sto sam i uradila :aha:
Pitanje porekla ce se valjda razresiti ovih dana, ako treba i da operisu, sto je dr. rekao da ce mozda biti, nek i to urade...
I hvala dive :heart:
Ja sam se pazila, ali nesto me nece :lol:

Zasto su me pustili stvarno ne znam :lol:
Dobila sam neke lekove i inekciju direktno u nogu i plavilo je bilo manje, sad kad pogledam ga jos manje ima nego sinoc, ali je tu :think: drzali su me u bolnici i na svakih 30min proveravali ultrazvukom nesto u nozi, ja sam jedno 10 tih pregleda prespavala :lol:
Pitali su me dal da mi daju slobodno - rekla sam da ne, trenutno imam previse posla. Onda su mi uradili jos neki ultrazvuk, izvadili krv, bla bla truc i rekli da moram nogu da drzim ravno tj da je dignem, sto sam i uradila :aha:
Pitanje porekla ce se valjda razresiti ovih dana, ako treba i da operisu, sto je dr. rekao da ce mozda biti, nek i to urade...
I hvala dive :heart:
Ja sam se pazila, ali nesto me nece :lol:

krvni sudovi su nam pa ajde da budem slikovitija, kao slamcice na yglobu koji se savija..u tim ulegnucima sve i svasta u toku cirkulacije moze da se zakaci..raspadnute celije, masnoce..na taj nacin suzavaju precnik krvnog suda na tom mestu..i kad god se cirkulacijom prenosi neki veci komadic, on ima sanse da se zaglavi..a kad se zaglavi - tad zaustavi i cirkulaciju na tom delu..a onda dolazi do neishranjenosti tkiva koje taj krvni sud opskrbljuje i sve komplikacije koje mogu da nastanu..
budi pazljiva u buduce!

krvni sudovi su nam pa ajde da budem slikovitija, kao slamcice na yglobu koji se savija..u tim ulegnucima sve i svasta u toku cirkulacije moze da se zakaci..raspadnute celije, masnoce..na taj nacin suzavaju precnik krvnog suda na tom mestu..i kad god se cirkulacijom prenosi neki veci komadic, on ima sanse da se zaglavi..a kad se zaglavi - tad zaustavi i cirkulaciju na tom delu..a onda dolazi do neishranjenosti tkiva koje taj krvni sud opskrbljuje i sve komplikacije koje mogu da nastanu..
budi pazljiva u buduce!

A kako da tu budem pazljivija?! :eek: :think:
Nazalost ne mogu ja krvnim sudovima, celijama i masnocama da kazem sta da rade, kuda da "putuju" itd :lol: :zag:

Curvy, baš te neće to zdravlje! Ali savladaćeš ti sve prepreke, tako odlučna i puna optimizma. :cmok2:
Nego, meni zapade za oko ovo boldovano! Što ti je dobro osiguranje i uredjena zemlja. Pa kod nas ne znam šta treba da ti bude da te vozi hitna pomoć!

I da ne spamapujem sasvim - doručkovala dvopek sa sirom i naseckanim celerovim listom, nisam imala peršuna.
Ali sinoć :rumenko: bili u gositima!! pa i nije bilo tako strašno kako zna da bude: paprike u pavlaci, sir, slanina. Sve proteini, kažu valja uveče :super:, pita zeljanica i pita bundevara. Zelje, bundeva - sve zdravo. I malo testa, pa mora nešto da pridrži sve te zdrave stvari na okupu ;)

Khm, khm, gustina jogurta ne označava nužno kvalitet, samo količinu dodatog gustina :lol:

Meni je dukatov jogurt u svetlo plavoj flaši najlepši zato što je kiseo i ukusan.
Mrzim kad mi se melja po ustima, kao da pijem brašno razmućeno u nečemu :S

A ako hoću gust mlečni proizvod lepo kući ukiselim mleko i znam šta jedem :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back