Pisacu vam ovde bisere... bas je medena sad
Kaze suprug jaooo kolko prica, reko "Ma nije to nista, cek kad udje u onu "A sto?!" fazu!"
I evo ne zezam se... idem danas kod lekara...
..pisi, ipak se puno toga vremenom zaboravi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisacu vam ovde bisere... bas je medena sad
Kaze suprug jaooo kolko prica, reko "Ma nije to nista, cek kad udje u onu "A sto?!" fazu!"
I evo ne zezam se... idem danas kod lekara...
...to je onaj lepi cokoladni, koji se jede vruc,pa kad uzmes kasikom, a iz njega potece cokolada....ne pitaj nista bolje je i tebi i meni,
dok pisem vec mi ide voda na usta....a ne znam ni sta mi je to torebalo....al' ziva dusa, nekad bas ne mogu da odolim....

samo kremasto i vocno i pudinge i sladolede i sve sa kokosom
SAMO! 
Bljaks
Ja ne volim coko torte ni coko kolacesamo kremasto i vocno i pudinge i sladolede i sve sa kokosom
SAMO!
![]()

....pa dobro ima nas koji volimo, i nije bljaks....mnogo je lep i sluzi se sa veeelikom kuglom sladoleda prelivenom cokoladom....neka sad cu
bar biti mirna do sv. Nikole...![]()

gde bre blajks..
vreo cokoladni, kremast..
preseces koricu kasicicom a iz njega krene vrela lava od guste crne cokolade u kombinaciji sa ledenom kuglom sladoleda od vanile..![]()
a nisam ga jela ne pamtim i sad me ovaj kolac podseti na to 
gde bre blajks..
vreo cokoladni, kremast..
preseces koricu kasicicom a iz njega krene vrela lava od guste crne cokolade u kombinaciji sa ledenom kuglom sladoleda od vanile..
http://www.smedia.rs/ona/vest/4601/...kao-Vanila-Slatkisi-Cokoladni-lava-kolac.html
jesi morala afro???![]()

Jel moze to i u ne coko varijanti![]()
Elem ja obozavam pohovani sladoled u Bg kineskim restoranima, toga ovde u Becu nemaa nisam ga jela ne pamtim i sad me ovaj kolac podseti na to
![]()

...eto omaklo mi se malo
...nego rece mi dete da je taj kolac iz kutije dr. Oetker skoro pa isti kao ovaj koji smo jele....da se brzo pravi,
dobiju se 4 komada bas fina a kosta nesto oko 200-300 dinara kutija (ovde je 2e).....
...evo necemo vise o tom divnom kolacu![]()

Samo ti daj sebi jos i razlog da kupis to i isprobas![]()
...ona je to zato i pricala da vidi hocu li se zaleteti mada posto me zna savrseno joj je jasno da me nece na to
navuci.....u kujnu ulazim samo kad bas moram.....
...nego juce bio pasulj, ima ga i za danas...ja jela bez hleba samo onu corbicu i zelenu salatu....a i to sam posle
potrosila uz bebu...ponesi je na ovu visinu, pa sa njom dobra dva ipo sata "treninga"...opet je snesi pa se popni,
a danas moram bar jedno 2x gore dole....u svakom slucaju ove stepenice mi mnogo pomazu![]()

Ja sam juce radila trbusnjake![]()
![]()
))
Pa išlo mi uz čaj, kako uz čaj da jedem zrnevlje sa jabukom!!?!?...bravo
...ja sve mastam da cu dobiti posao, i da cu onda otici i upisati neku rekreaciju...a do tad se provlacim ovako....

Buahahaha, samo da se upišem na ovu simboličnu stranui da kažem kako danima već ne večeram, ne jedem hleb za ručak i ne jedem slatkiše i odmah se vidi pomak - stomačina mi je splasnula!
I jogiram se ponovo svakodnevno, unazad deset dana, nekih 20 min dnevno + obavezni trbušnjaci donji, gornji, postrani i svugde idem pešice i ne idem liftom ako se penjem negde.
E sad, samo me mrzi da trčim il' da skačem, bole me zglobovi - mumija))
I osećam se mnoooooooogo bolje i opet sam lagana sama sebi i nemam osećaj da sam trut![]()
Doručkovala hleba i džemaPa išlo mi uz čaj, kako uz čaj da jedem zrnevlje sa jabukom!!?!?
obozavam te, uvek me nasmejes, cak i kad mi je tesko 

ja cu da prestanem sa dijetom...jer nemam volje vise nista...
juce sam je prekrsila posle 47 dana...
nemam volje, nisam isla ni na aerobik...![]()

Pa daaa, uvek je bolje pojesti jaču i kaloričniju hranu ujutru, a ne uveče kao ja. Ja stalno tvrdim da imam samo jedan problem. Jedenje uveče. Ali još nisam našla način da ga rešim. A u glavi je! Nije u želudcu. Zato je i teško.

))ja cu da prestanem sa dijetom...jer nemam volje vise nista...
juce sam je prekrsila posle 47 dana...
nemam volje, nisam isla ni na aerobik...![]()