Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...to je onaj lepi cokoladni, koji se jede vruc,pa kad uzmes kasikom, a iz njega potece cokolada....ne pitaj nista bolje je i tebi i meni,
dok pisem vec mi ide voda na usta....a ne znam ni sta mi je to torebalo....al' ziva dusa, nekad bas ne mogu da odolim....

Bljaks :eek:
Ja ne volim coko torte ni coko kolace :prstic: samo kremasto i vocno i pudinge i sladolede i sve sa kokosom :lol: SAMO! :lol:

....pa dobro ima nas koji volimo, i nije bljaks....mnogo je lep i sluzi se sa veeelikom kuglom sladoleda prelivenom cokoladom....neka sad cu
bar biti mirna do sv. Nikole...:)

Mojne se vredjas odma, meni je bljaks nije bljaks u globalu :zplez:
Ali eto da postoji takav isti sa pudingom od valine unutra, neki vocni fil i gore slag... umrla bih za tim :lol:

Sto se moje dijete tice smakla sam preko 20kg tacnije 20.2kg i stojim na tome... variram 1 do 2kg gore dole svaki dan, ali sam sad jedan veliki zivac zbog ove noge, pa me vala bas briga :dash:

gde bre blajks..
vreo cokoladni, kremast..
preseces koricu kasicicom a iz njega krene vrela lava od guste crne cokolade u kombinaciji sa ledenom kuglom sladoleda od vanile..:aha:

http://www.smedia.rs/ona/vest/4601/...kao-Vanila-Slatkisi-Cokoladni-lava-kolac.html
jesi morala afro???:evil:

...eto omaklo mi se malo:lol:
...nego rece mi dete da je taj kolac iz kutije dr. Oetker skoro pa isti kao ovaj koji smo jele....da se brzo pravi,
dobiju se 4 komada bas fina a kosta nesto oko 200-300 dinara kutija (ovde je 2e).....

...evo necemo vise o tom divnom kolacu:P

Samo ti daj sebi jos i razlog da kupis to i isprobas :zplez:

...ona je to zato i pricala da vidi hocu li se zaleteti mada posto me zna savrseno joj je jasno da me nece na to
navuci.....u kujnu ulazim samo kad bas moram.....

...nego juce bio pasulj, ima ga i za danas...ja jela bez hleba samo onu corbicu i zelenu salatu....a i to sam posle
potrosila uz bebu...ponesi je na ovu visinu, pa sa njom dobra dva ipo sata "treninga"...opet je snesi pa se popni,
a danas moram bar jedno 2x gore dole....u svakom slucaju ove stepenice mi mnogo pomazu:D

...ona je to zato i pricala da vidi hocu li se zaleteti mada posto me zna savrseno joj je jasno da me nece na to
navuci.....u kujnu ulazim samo kad bas moram.....

...nego juce bio pasulj, ima ga i za danas...ja jela bez hleba samo onu corbicu i zelenu salatu....a i to sam posle
potrosila uz bebu...ponesi je na ovu visinu, pa sa njom dobra dva ipo sata "treninga"...opet je snesi pa se popni,
a danas moram bar jedno 2x gore dole....u svakom slucaju ove stepenice mi mnogo pomazu:D

Ja sam juce radila trbusnjake :rumenka: :lol:

Buahahaha, samo da se upišem na ovu simboličnu stranu :D i da kažem kako danima već ne večeram, ne jedem hleb za ručak i ne jedem slatkiše i odmah se vidi pomak - stomačina mi je splasnula! :D
I jogiram se ponovo svakodnevno, unazad deset dana, nekih 20 min dnevno + obavezni trbušnjaci donji, gornji, postrani i svugde idem pešice i ne idem liftom ako se penjem negde.
E sad, samo me mrzi da trčim il' da skačem, bole me zglobovi - mumija :)))

I osećam se mnoooooooogo bolje i opet sam lagana sama sebi i nemam osećaj da sam trut :D

Lunasa, svaka čast...
ali ja sam se drugim povodom oglasila, da se pohvalim povodom onog kolača. Jest da definitivno nije za ovu temu, ali pošto nemam čime drugim da se pohvalim....
Ja sam pravila taj kolač, ali kao mafine, u onim malim kalupima. Nije težak za pravljenje, samo mora da se prekine pečenje u tačno određenom momentu da se ne ispeče sva ta čokolada.
Doručkovala hleba i džema :rumenko: Pa išlo mi uz čaj, kako uz čaj da jedem zrnevlje sa jabukom!!?!?

...bravo:D

...ja sve mastam da cu dobiti posao, i da cu onda otici i upisati neku rekreaciju...a do tad se provlacim ovako....

Bice valjda posla :zag:
A trbusnjaci su prijali, samo sto ih jos uvek osecam :lol:

Buahahaha, samo da se upišem na ovu simboličnu stranu :D i da kažem kako danima već ne večeram, ne jedem hleb za ručak i ne jedem slatkiše i odmah se vidi pomak - stomačina mi je splasnula! :D
I jogiram se ponovo svakodnevno, unazad deset dana, nekih 20 min dnevno + obavezni trbušnjaci donji, gornji, postrani i svugde idem pešice i ne idem liftom ako se penjem negde.
E sad, samo me mrzi da trčim il' da skačem, bole me zglobovi - mumija :)))

I osećam se mnoooooooogo bolje i opet sam lagana sama sebi i nemam osećaj da sam trut :D

Bravo ;)

Pa nikako Bi, ne ide definitivno :lol:

Ja za doručak još uvek jedem hleb i nešto slano, domaću paštetu i sir ili tunu ili tako nešto. I obavezno jogurt.
Baš zato što ne večeram ujutro sam vrlo gladna i nije mi dosta musli.
Njega pojedem oko podne a ručam oko četiri.
Između umetnem možda neku voćku i to je to.

Pa daaa, uvek je bolje pojesti jaču i kaloričniju hranu ujutru, a ne uveče kao ja. Ja stalno tvrdim da imam samo jedan problem. Jedenje uveče. Ali još nisam našla način da ga rešim. A u glavi je! Nije u želudcu. Zato je i teško.

Pa daaa, uvek je bolje pojesti jaču i kaloričniju hranu ujutru, a ne uveče kao ja. Ja stalno tvrdim da imam samo jedan problem. Jedenje uveče. Ali još nisam našla način da ga rešim. A u glavi je! Nije u želudcu. Zato je i teško.

Tako i moja mama.
Stvarno se pridržava nekih osnovnih načela zdrave ishrane, ne kuva jaku hranu, ništa zaprške, ništa prženo, sve kul.
Za doručak pojede muslić, za ručak sasvim prosečno i onda uveče sedne i odvali po slanini :lol:
I još da zasladi posle dve-tri bombone :D
Mada, ako ništa drugo, za jednu ženu od šezdesetak leta ima odlične krvne rezultate.
Sad što ima koji kilić više - j.bg :)))

ja cu da prestanem sa dijetom...jer nemam volje vise nista...
juce sam je prekrsila posle 47 dana...

nemam volje, nisam isla ni na aerobik... :(

Nemoj Semi prestajati.
Ok što nisi otišla jednom na aerobik.
Ok i što si prekršila dijetu, jednom.
Al' nemoj odustajati samo zato što ti je šit period u životu.
Gledaj da razgraničiš te stvari.
Ok, sve oko tebe je trenutno sranje, ali onda barem ti u tome budi zanosna i ćao! :D

Samanta, napravila si pauzu jedan dan, posle 47 dana... eeeeej 47 dana. Pa seti se koliko je to discipline, odricanja, ali i uzivanja u sopstvenom karakteru. Dakle, napravila si pauzu jedan dan, napravi i drugi ako ti je potrebno i onda nastavljaš kao da tih dana nije ni bilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back