Mene mlati viroza ...jos 1 manje za 2 dana
...eto neka korist od te bestije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene mlati viroza ...jos 1 manje za 2 dana

jos kad bi se i zadrzalo to stanje ... ostaje jos jedan i ja zadovoljna ... samo odrzavanje![]()
Pusti ti njih
Ako resis i ostanes cvrsta u svojoj odluci mogu oni da se slikaju
Pre 6 neseci sam resila i to cvrsto resila da uradim nesto po pitanju svoje kilaze.
Za sve sam bila jedna slatka i simpaticna buca sa puno pozitivne energije, ali i pored svega toga to nisam bila ona prava ja.
Znaci, jednog ponedeljka sam otvorila okice i rekla e sad je dosta.
Tako je i bilo.
Oslabila sam do danas 22kg
I nemoj misliti da je bilo lako.
Pored dvojice sinova koji su u punoj snazi i jedu za 4-oro i muza koji je gurman,bilo je mnogo puta izazova, ali nisam poklekla.
Za njih sam spremala posebno, ponekad tako da sam i ja to mogla jesti, uklapalo mi se u dijetu.
Ispocetka muz nije obracao paznju pa me cesto nutkao sa nekom hranom koja mi nije bila na meniju dok jednom nisam pobesnela i rekla da bi mogao imati malo obzira i da nije lepo da mi to radi, da mi ne otezava ako vec ne pomaze.
Pa pomoglo je to sto sam rekla, danas je i on vrlo zadovoljan kada me pogleda, a ja tek, ne mogu ti ni opisati.
Znaci glavu gore i ne daj se![]()
i meni se isto poremeti stomak cim ne jedem ono na sta mi je organizam navikao...kad jedem voce povrce zitarice idem na vc nekoliko puta, a cim krenem sa onim sto ljudi jedu svaki dan (tipa krompir, meso pa jos u kombinaciji, na sve to testa itd) odmah blokadaMoja slasna rebarca i razna peciva za vikend su mi došla glave, tačnije - stomaka i drugih delova tela. Imala sam juče gorušicu, bilo mi muka, a jutros vaga pokazuje 2 kg više. Juče ni u wc nisam išla, što nema šanse da se desi kad jedem moje žitarice i voće za doručak. Posle popodnevnog spavanja koje me je konačno dotuklo, otišla sam i prošetala dobrih sat vremena. To je bilo jedino pozitivno juče.
Danas sam već skuvala solidnu količinu integralnog pirinča, doručkovala ga sa jabukom i malo crvenog smrznutog (naravno otopljenog) voća. Za ručak ću izdinstati celer i šargarepu iseckane na štapiće (tako mi nekako dijetalnije) i karfiol i brokole. Za užinu mandarine. I danas joga.

malopre jedem belo meso i na pola sam bio sit..i nesto mi ne da mira uzmem malo majoneza i pojedem ostatak..bas mi se otvorio..i tako je i sa kecapom isto..treba provaliti sta otvara apetit i izbegavati
Па пи воду кад си жедна, а не да испраш организам без потребе.e kad smo kod cajeva
pocela sam da pijem pre par dana jednu mesavinu caja koju sam kupila od jedne babe travarke
naime, pijem litar tog caja dnevno, onako u sitim gutljajima (ocajnica, virak, hajducka trava, kantarion -kantarion sam ja ubacila u to)
to je kao dobra kombinacija za hormone nas zena, za sterilitet i tako to
pa sam zbog toga i pocela
al primetih da jos manje jedem otkada ih pijem
iako hajducka trava kao otvara apetiti
msm, ja ionako pijem puno vode, pa sad plus jos ovi cajevi...
al dobro, ja se samo nadam da ce mi pomoci u nekim mojim zeljama
bar da pokusam na prirodan nacin nesto...
e kad smo kod cajeva
pocela sam da pijem pre par dana jednu mesavinu caja koju sam kupila od jedne babe travarke
naime, pijem litar tog caja dnevno, onako u sitim gutljajima (ocajnica, virak, hajducka trava, kantarion -kantarion sam ja ubacila u to)
to je kao dobra kombinacija za hormone nas zena, za sterilitet i tako to
pa sam zbog toga i pocela
al primetih da jos manje jedem otkada ih pijem
iako hajducka trava kao otvara apetiti
msm, ja ionako pijem puno vode, pa sad plus jos ovi cajevi...
al dobro, ja se samo nadam da ce mi pomoci u nekim mojim zeljama
bar da pokusam na prirodan nacin nesto...
Па пи воду кад си жедна, а не да испраш организам без потребе.
Gladovanje pojačava želju za hranom
Istraživanja pokazuju da čak 44 % žena pokušava da smanji telesnu težinu, dok je više od 90% njih bar jednom u životu primejivalo neku vrstu dijete. Međutim, činjenica je da većina dijeta podrazumeva i gladovanje, što izaziva dodatnu žudnju za jelom. Pogrešno je mišljenje da je izgladnjavanje pravi recept za „skidanje“ kilograma. Što je glad veća, potreba za hranom raste, a karakter nam često ne dozvoljava da se odupremo žudnji. Neredovna ishrana, odnosno gladovanje, samo pojačava apetit, jer tada pada nivo šećera u krvi, a pošto je telu neophonda energija, mozak snažno signalizuje oesćaj gladi. Glad je u suštini normalna reakcija organizma na manjak kalorija.
Zbog ovoga sam ja generalno PROTIV dijete, jer sam uvek bila zadovoljnija svojom figurom kad sam vežbala svaki dan i jela šta sam 'tela, a opet kad sam držala dijetu nekako mi je traljavo išlo i sva sam bila mlitava.![]()
dakle jedino resenje je trajna promena namirnica koje su dovele do viska

to je onaj trip bolje dumrem sit i da se ne odricem nicega..pa nemoj se odricati da mozes potrcati za busem
Da je Biomed 4 pio...pa nemoj se odricati da mozes potrcati za busem![]()

Oni koji jedu jako malo, mogu da jedu sta god hoce i nece se ugojiti.

To se kaze, sve sto je dobro, ili je ilegalno, ili nemoralno, ili goji
Ipak pored promene nacina ishrane treba prvo nauciti da imas meru.
Nije tacno da zdrava ishrana ne goji,...goji ako jedes puno toga... osim ako zivis na salatama i vodi (tu ces da se razbolis, pa opet ne valja)
Oni koji jedu jako malo, mogu da jedu sta god hoce i nece se ugojiti.
Jes', ali se uspori metabolizam.![]()
Pa nije bas, ako imas 5 minijaturnih obroka, po par zalogaja, nece se usporiti metabolizam, naprotiv, a mozes da jedes sta hoces. Imam takve ljude oko sebe.

Ne bih se bas slozio..pod zdravom ishranom se podrazumeva ne jesti brzu hranu..ne piti gazirano..ne grickati slane i slatke grickalice..suhomesnato..pekara..e kad sve to skupis i po malo u danu itekako je previse..a ako uzmes zdraviju hranu u istoj kolicini neces se ugojiti
Jednostavno uglavnom nemam meru kada pocnem da jedem i sve mislim da ce mi biti malo.
Sto moja majka kaze, probusi kasiku i smrsaces.

vezbanja .... zato se i sipa manje u tanjir nego koliko oci zele i jede natenane