Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je vaga u subotu pokazala -2 :D
I to negde poslepodne, nakon doručka i finog ručka, sve sa dezertom :rumenka:
Al sam preskočila večeru, nisam bila gladna.

Linda, javi kakva je mezoterapija. Ja dobila na poklon tretman kavitacije sa 30 minuta elektrostimulacije i limfnom drenažom.
:lol:
Nemam pojma šta je sve to, al bila neka super ponuda na onoj kolektivi pa mi moji uzeli :lol:
Isprobaću u toku sledeće ili one tamo nedelje, kad stignem.
A danas zumba :zurka:

Bravo super!!!! :)

@ Linda
Moja jedna koleginica je isla na Mezoterapiju i koliko sam cula i Marija Serifovic :D
ne znam koliko su one zadovoljen..moja koleginica je kao zadovoljna bila par dana posle se vratilo

....ej drugarice samo da prijavim nesto,
danas sam obukla demperak koji sam otpisala jos pre 2 ipo godine uzasno mi je
ruzno stajao sve se zatezalo....kad danas odusevljenje, nigde ne steze stoji onako
lezerno...a velicima je M...nije to neki skup i znacajan dzemper kupljen u Zari za neku
sicu...nego je poenta u tome da sam zadovoljna :D

...ne treba mi vaga, spadose mi pantalone koje sam kupila letos, bez kaisa ne mogu da se nose....
...eto tako, sto se mene tice ja sam na svom cilju...samo da tako ostane i dalje....:lol:

....hvala:)

....ali sad cu vam nesto reci, mozete svaki dan da zgresite nesto, samo ako se dovoljno krecete, ako imate neku fizicku aktivnos onako malo jacu,
ja u zadnje vreme nesto ni ne vodim narocito racuna sta jedem, nekad to predstavlja problem iz raznih razloga, ali se krecem prilicno, pentram uz
stepenice svakodnevno nekoliko puta, a visina je prilicna priznacete....i to daje rezultate....
....ne volim da solim pamet, ali one koje su na temi dugo, znaju koliko sam se mucila....sve sam jela po propisu, dijetalno, bareno, merkala,
legala bez vecere, jedo vreme sam mislila da cu se pretvoriti u jabuku koliko sam ih jela....svako vece ili u toku dana za uzinu...ali sam se malo
ili nikako kretala...i naravno rezultata nije bilo....tu i tamo, -2,3kg i ni makac..pa se i oni vrate:(

...koja god moze, i u situaciji je da ide stepenicama neka zaboravi lift, koja ima vece mogucnosti neka vezba, trci sta god..inace se sve to brzo
vrati...mamicuimkakoseteskoskinuabrzovracaju....bez "fizikalisanja"....

...nadam se da ne zamerate na ovom kometaru jer je zaista najiskreniji moguc....

...upravo to.....ja kazem sta mislim iz licnog iskustva ono sto sam sama dozivela....a oni koji ne veruju, na temi i dalje stoje postovi,
nista nije sakriveno.....
...naravno da ne zelim niti imam nameru da bilo sta namecem....ali nije na odmet reci onome ko zeli da cuje....

Bravo za affro :klap: i hvala na savetu :zag:
Ja sam juce dosta hodala i noge me jos uvek bole, tj zglobovi, ali sam i ja bila zadovoljna i vaga mi je isto zahvalila sa 800g manje nego juce :mrgreen:
Dok ne krenem za 6 dana u Beograd, ima svaki dan da vidim minus pa makar i od 100g :aha: zainatila sam se! :prstic:

...ja moram da izadjem po salatu i jos neke sitnice, to sam namerno ostavila za danas:lol:

...Samanta, jel' tih 55kg nece biti suvise mala kilaza??, propustih tvoju visinu, mada je svaka dobra
ako je mi zelimo i ako ne ide u neki extrem.....:)

...ja moram da izadjem po salatu i jos neke sitnice, to sam namerno ostavila za danas:lol:

...Samanta, jel' tih 55kg nece biti suvise mala kilaza??, propustih tvoju visinu, mada je svaka dobra
ako je mi zelimo i ako ne ide u neki extrem.....:)

Pa po idealnom bi trebala da imam 49kg jer ja sam visine Kajli Minog 156cm ...
a za mene je idealno 55kg ...a sa 49kg bi mi i moje dive grudi otisle a ovako ih ipak imam :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back