gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
a valda znas dal si pazio Ma hladno Dzordzi pa treba nabaciti malo salca da nas greje zimi
PS jesi video svoj broj?? 12222
jel da ti ga pokvarim ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a valda znas dal si pazio
e i ja mislim da je promena vremena covece al sam se bas odvalio..juce krompirusa danas pasulj jeo 2x po 3 tanjira
a sipaj..šta je jedna kutlača ..pa ne stidi se..i onda samo kažem da ne smem puno da jedem zbog zdravlja...No tamo gde idem već znaju a ima i vege hrana jer pola društva su vegetarijansci..tako da je milina 

Ma sta vam je samo se za slave cuvam![]()
Slave ne volim..idem baš kad je moranje i tu ne jedem 70% hrane..salate i posno meso...kisela voda i po nekad belo vino(no smeta mi alkohol jako)
sokove samo prirodno cedjene..znači NE hemija..Kolači..samo ako je neka kvalitetna torta i to jako malo..Svi padaju u nesvest KAKO ne jedem supe..sarmu (samo kada je ja pravim..bez mesa sa orasima i čudima)...e čorbice jedem..ali po jednu kašiku i tu me nerviraju sa nutkanjema sipaj..šta je jedna kutlača ..pa ne stidi se..i onda samo kažem da ne smem puno da jedem zbog zdravlja...No tamo gde idem već znaju a ima i vege hrana jer pola društva su vegetarijansci..tako da je milina
![]()
, ler po njima normalni judi ne jedu meso samo kad poste..
...I onda mi je najlakse, lepo sipam u tanjir, gomilu salate, neko parcence mesa, uzmem malo koliko mi je ok, sve vreme nesto muljam i milina , kada dodje slatko na red, kazem, hocu ali malo kasnije ne mogu da disem najela sam se..i niko me ne mrzi i ne osudjuje
Au covece ja ne znam sta mi je ovih par dana znaci nonstop sam gladan i po ceo dan nesto zvacem..da nisam trudan![]()

juce nisam jela slatko,tako da mi se potire jedan dan prekrsaja tako da imam 5/6 uspesno
danas nastavljamo
ne obracam paznju na vagu,i raspitujem se za mezoterapiju
gledala sam neke fotke sinoc i nasla neke na kojima sam bas bila svinjce,i rekla sebi nikad vise!!!!

juce nisam jela slatko,tako da mi se potire jedan dan prekrsaja tako da imam 5/6 uspesno
danas nastavljamo
ne obracam paznju na vagu,i raspitujem se za mezoterapiju
gledala sam neke fotke sinoc i nasla neke na kojima sam bas bila svinjce,i rekla sebi nikad vise!!!!

ovde moze da plati socijalno,ima lekara koji to rade
inace ne bih sigurno
zato se i raspitujem ko to radi
skinula bih tamo gde mi je tesko da skinem inace

ne kolicinski mnogo, ali stvari koje ne jedem vise inace
i ne mogu da kazem da nije prijalo 

basic
kakvo ti je to socijalno?
kod nas sa placenim socijalnim ne mozes ni kod zubara da odvedes dete.

basic
pokriva privatne lekare i bolnice
ali neki privatni lekari zavedu mezoterapiju kao lecenje a ne estetski tretman,je,bi ga znam da je prevara ali tolike godine placam socijalno a retko sam bolesna valjda sam zasluzila malo
kao npr kad napisu za sise-u depresiji,rizik sucida zbog malih sisa pa ti odrade silikne za 200€
(ili npr prevelike rizik za kicmu pa smanje)
ovde npr posle treceg porodjaja socijalno placa regularno estetsku hirurgiju stomaka
Jutro
Ja imam u odnosu na petak 600g vise, ali sam vala i jela i juce i prekjucene kolicinski mnogo, ali stvari koje ne jedem vise inace
i ne mogu da kazem da nije prijalo
Od danas sam opet na mom rezimu, pojela 2 mandarine za dorucak, supa za rucak, a veceru salata ili nesto drugo
Nadam se da cu ove nedelje skinuti lepo jer idem za Beograd za 7 dana i treba se srediti jos malo![]()

kilaza u toku par dana moze da varira zbog zadrzavanja tecnosti
pa cak i u toku jednog dana moze da ide do 2-3 kilograma gore
moj ti je savet da se meris jednom nedeljno ili svaki 3-4 dan
nemoj svaki dan
to 600 g je nista i za nekoga od 50 kila, cista tecnost moze biti, a ne za tebe....
nije to nista opusti se![]()

ali ga ipak cim vidim da postoji onda sam jos azurnija 
) i ondaaaa... jogurtttttt, grasaaaaaaaaaaak, bundevaraaaaaaaaaaaaaaaaaa...

i o krisci hleba sa malo mladog kajmaka... uh... eto to je sve nista drugo mi ne treba dok sam tamo 
stiglo grozdje , strudla sa makom , ajvar ... ( mozeee) , slaninica , cvarci ,sir ( ne moze
) ... al ima ko da jede , ja cu samo da gledam
![]()

nisam gledalaZnaci istina je ono sto kazu o francuskom socijalnom u dokumentarnom filmu Sicko - Majkla Mura?

nisam gledala
ali francuska je zemja za socijalne slucajeve,njima je najbolje
kvinski je bila na kavitaciji cini mi se
-2 posle rucka,pa da si sacekala sutra ujutro bilo bi -3![]()
bravo shushu