Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Salata mi se pokvarila :dash: kako sam to uspela da mi je znati... :roll:
Tako da sam sad pojela klot sunke 150g i ostala 2 vocna jogurta... to jeee nekih 400kcal od jutros :aha:
Kad dodjem kuci cu ili virsle ili lazanje sa spanacem :think:

lazanje
nemoj virsle
ja imam neku averziju prema virslama jako retko ih jedem, bas kad ostanem svorc ko onaj prosli mesec a i tada pojedoh samo jednu virslu sa onim jajetom u srcu
inace, jezim se na pomen virsli
a ovaj moj bi mogao da zivi na onim wody sa sirom
:/
ja od kada sam videla kako se prave te virsle i na sta ta smesa lici, mal u nesvest nisam pala
ako vec mozes da biras njopaj to sa spanacem

lazanje
nemoj virsle
ja imam neku averziju prema virslama jako retko ih jedem, bas kad ostanem svorc ko onaj prosli mesec a i tada pojedoh samo jednu virslu sa onim jajetom u srcu
ja od kada sam videla kako se prave te virsle i na sta ta smesa lici, mal u nesvest nisam pala
ako vec mozes da biras njopaj to sa spanacem

Hahhaahahhaa ja isto...ne pondnosim virsle...a moj brat moze da zivi na njima
i jos ga mrzi da ih skuva nego ih baci u mikrotalasnu... Fuj

Kako ih ti pravis?! :D

ovako ih pravim
http://www.coolinarika.com/preview/recept/lazanje-sa-spanacem-i-sirom/
ove na slici sam sklepala na brzinu jer sam pre njih napravila najlepse lazanje na celom svetu sa spanacem
i kad sam htela da stavim vatrostalnu u rernu opecem ruku i ispustim sve na plocice :D
i onda sam ove na brzinu napravila od ostataka jer mi se ocajno jelo bas to... ali po ovom receptu
dodajem i malo rendanog trapista pre redjanja testa al moze i bez toga

ovako ih pravim
http://www.coolinarika.com/preview/recept/lazanje-sa-spanacem-i-sirom/
ove na slici sam sklepala na brzinu jer sam pre njih napravila najlepse lazanje na celom svetu sa spanacem
i kad sam htela da stavim vatrostalnu u rernu opecem ruku i ispustim sve na plocice :D
i onda sam ove na brzinu napravila od ostataka jer mi se ocajno jelo bas to... ali po ovom receptu
dodajem i malo rendanog trapista pre redjanja testa al moze i bez toga

Lep recept :aha:
Razlikuje se od mog malo :think:
Ja ne volim kad je spanac bas previse sitan, nego ga ostavim maloooo krupnijim ponegde :aha:
I pravim ga bez paradajz sosa i svapskog sira, vec samo sa kockom za supu i malooo mleka :D
Ja pravim da budu bas dijetalne :prstic:

lazanje
nemoj virsle
ja od kada sam videla kako se prave te virsle i na sta ta smesa lici, mal u nesvest nisam palaako vec mozes da biras njopaj to sa spanacem
Тек да знаш од чега се састоје смеше за виршле, паштете, нареске, већину бајсица...или боље да не знаш?!?
:think:

O mačkice drage koliko lepih rezultata ovde, bravo,bravo svima!
Ja sam sinoc, prvi puta za ove 4 nedlje "zgresila" sa Cezar salatom...Jurcali smo po gradu od 17h, i na kraju 20.00 meni pisti telefon da je vreme veceri, mm i nas drug gladni kao vukovi, i ajde ne veceru, ajde...i tako zavrsimo u restoranu..nije bilo mnogo onog preliva, ali sam jela:rumenko:
Al ako se racuna da sam posle skinula kalorije sa jos jednom kratkom setnjom, pranjem dva dzempera na ruke i sexom onda je to ok.
A, kad se vec hvalite, cek imam i ja, pre trudnoce sam kupila farmerke, i nisam ih nijednom obukla, pokusala jesam pre 1.5 mesec i cvrc do pola butina. A juce, landaraju, kako je to lep osecaj...hip, hip uraaaaaaaa....

Danas cu za rucak becarac i pilece sa teflona, o sam ponela, a sta cu za sutra da spremnim pojma nemam...ne umem ribu nikako da ispecem u rerni :rumenko:, ni na sta mi ne lici, a morala bih 3x nedeljno da je jedem...

A za virsle, da kazem, ja ih jako, jako retko jedem, mozda 2x godisnje.
A moja sestra, ima psa jede brate mili sve sta mu das, i suv leba, i lubenicu, i stalno tuzno sedi kod stola i balavi...al kad mu das virslu nema sile da je je pojede, samo onjusi i odustane, ali svaki put...

O mačkice drage koliko lepih rezultata ovde, bravo,bravo svima!
Ja sam sinoc, prvi puta za ove 4 nedlje "zgresila" sa Cezar salatom...Jurcali smo po gradu od 17h, i na kraju 20.00 meni pisti telefon da je vreme veceri, mm i nas drug gladni kao vukovi, i ajde ne veceru, ajde...i tako zavrsimo u restoranu..nije bilo mnogo onog preliva, ali sam jela:rumenko:
Al ako se racuna da sam posle skinula kalorije sa jos jednom kratkom setnjom, pranjem dva dzempera na ruke i sexom onda je to ok.
A, kad se vec hvalite, cek imam i ja, pre trudnoce sam kupila farmerke, i nisam ih nijednom obukla, pokusala jesam pre 1.5 mesec i cvrc do pola butina. A juce, landaraju, kako je to lep osecaj...hip, hip uraaaaaaaa....

Danas cu za rucak becarac i pilece sa teflona, o sam ponela, a sta cu za sutra da spremnim pojma nemam...ne umem ribu nikako da ispecem u rerni :rumenko:, ni na sta mi ne lici, a morala bih 3x nedeljno da je jedem...

...bravooooo:D
...za ribu u rerni....mozes da je namazes dobro predhodno spremljenom marinodaom od maslinovog ulja persuna i belog luka, i stavis u vatrostalnu tepsiju, ako nemas to onda
moze i neka druga, poklopis maximalno na pola stata nekom folijom, pa skines na par minuta da porumeni i eto gotova riba, prste da pojedes....a mozes i da je uvaljas u
pomesano kukuruzno i belo ostro brasno, zacinis po ukusu, i na pek papir ili teflonsku tepsiju....bude lepo hrskavo i ukusno.....mozes i na onu resetku od rerne koja ce da
"glumi" rostilj, pa par puta okrenes i eto je kao sa pravog rostilja, nije bas, ali lici:lol:
...ribu moses da spremis i tako sto ces je proprziti sa malo luka na jos manje ulja, a moze cak i bez, pa ubacis komade ribe, i kad je na pola gotovo dodas povrce koje smes
da jedes....najlepse je sa krompirom, mada moze i sargarepa..dodas beli luk i kad je gotovo pospes svezim persunom.....

...eto ima varijacija na temu koliko volis, moze i rizoto sa ribom, bilo kojom, mada je najbolje sa nekom koja nema bas mnogo kostiju (oslic naravno ko voli)...:)

...bravooooo:D
...za ribu u rerni....mozes da je namazes dobro predhodno spremljenom marinodaom od maslinovog ulja persuna i belog luka, i stavis u vatrostalnu tepsiju, ako nemas to onda
moze i neka druga, poklopis maximalno na pola stata nekom folijom, pa skines na par minuta da porumeni i eto gotova riba, prste da pojedes....a mozes i da je uvaljas u
pomesano kukuruzno i belo ostro brasno, zacinis po ukusu, i na pek papir ili teflonsku tepsiju....bude lepo hrskavo i ukusno.....mozes i na onu resetku od rerne koja ce da
"glumi" rostilj, pa par puta okrenes i eto je kao sa pravog rostilja, nije bas, ali lici:lol:
...ribu moses da spremis i tako sto ces je proprziti sa malo luka na jos manje ulja, a moze cak i bez, pa ubacis komade ribe, i kad je na pola gotovo dodas povrce koje smes
da jedes....najlepse je sa krompirom, mada moze i sargarepa..dodas beli luk i kad je gotovo pospes svezim persunom.....

...eto ima varijacija na temu koliko volis, moze i rizoto sa ribom, bilo kojom, mada je najbolje sa nekom koja nema bas mnogo kostiju (oslic naravno ko voli)...:)

E Afro da si ti meni vitka i zadovoljna jos 100 godina!:cmok2:

samo da istrajem što duže...

Nego, da vas pitam nešto. Pojedem ujutru (7:30) kuvani ovas u zrnu sa nekim svežim voćem, pa onda popijem kafu na poslu (10), pa sam onda oko 13 gladna. Kući stižem oko 5:30 i tek tada mogu normalno da jedem, ako sam nešto spremila prethodnog dana. E sad, do sada sam nosila groždje za užinu, (oko 250 g) pa ga pojedem u to vreme (oko 13), a onda pregladnim do dolaska kući. Pa sam nosila malo više, pa jela iz dva puta. Medjutim, to meni nije dovoljno. Treba mi nešto konkretnije. Možda ima veze sa hladnim vremenom. Ipak treba nešto da nam da energiju. I onda sam počela neke sendviče da nosim. A ja bih ipak da izbegnem hleb. Šta bih mogla umesto toga, a da me zasiti. Ranije sam imala običaj da skuvam integralni pirinač sa nekim povrćem i to je dobra varijanta, ali često ne stignem. Ima li nešto što bi bilo brže.

Svaka čast devojke.:klap:

Meni je najjednostavnije ispeći ribu u onom pizza pekaču,(u njemu sad i grilujem povrće,pečem meso...)vrlo malo ga nauljim,ribu začinim i pečem 13 min sa jedne i isto toliko sa druge strane i to je sve,bude prelepa.:kolac:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back