Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ti recept.. probaj pozu...dobro necu ovde javno... ukljestice ti se jedan nerv i imaces ishijagu de nesh 6 meseci znati de si. posle toga ima da budes ko leptirica veru mi. ja sam danas ko preporodjen.
jedino zaebano kad naletis na zenku koja voli da musko bude ko stoka da je gnjavi i ostavi bez daha kad se svali na nju![]()
'el vaginizam ybt???![]()
e ne moze to, ko ce da radi i decu da gaji tih sest meseci..
i sto se sexas kad ti skodi![]()
vid, tacno sam znala da ce ti imati nesto da izjavis na ovo
postao si predvidiv![]()
Воће је, због великог садржаја воде, толико лако сварљиво и нискокалорично(сем сушеног и језграстог воћа), да га је могуће јести увек и малтене после свега, мада ће се неки нутриционисти, из петних жила упирати да докажу супротно.Je li zdravo da se voće jede zajedno s drugim namirnicama?
Нико се не угоји од воћа већ од онога између воћа.Ja sam pre nekoliko godina na par mesta pročitala da se jede ujutru (tj. pre podne) voće samo i da se ne jede zajedno više vrsta voća već da se pravi razmak od sat-dva, pa se toga pridržavam koliko mogu.
Da se pohvalim, krenula sam ponovo na aerobik![]()
Mazala sam juče Afroditinu kremu protiv celulita i sva mi je koža od nje bila crvena i užasno je pekla, kao da gori, nekih pola sata, nisam sigurna da ću je opet koristiti, vratiću se na stari dobri bršljan.
Kada imas veci visak pametna dijeta ide u tri koraka, prvi korak je izbacivanje vode i to je ono sto Boka radi - taj deo dijete je stetan po organizam pa zato kratko traje ali stvara podlogu za drugi deo koji traje najduze, tj. zavisno od broja kg koji se mora skinuti, u tom periodu se ne bi smelo gubiti vise od 1-1,5kg masti nedeljno jer jedino toliki gubitak telo ne dozivljava kao stres.. Treca faza pocinje kada se dostigne zeljena kilaza i traje od sest meseci do godinu dana, zavisno od toga koliko je coveku potrebno da se adaptira na novi unos kalorija kako bi se sprecio jo-jo...ko je tako gubio kile taj iste nije ni vracao, ko je odradio samo prvu fazu logicno je da su se ne samo vratile vec i pretekle masu sa samog pocetka.
Ja danas kupila blender. Sad ću da pravim sokiće i kašice od voća i povrća. Valjda.
Već dosta dugo uredno ujutru jedem ovsene pahuljice sa nekim svežim voćem (ovih dana jagode i višnje) i malo badema.
Primam savete, ideje i recepte kako da obogatim taj obrok.
Imala sam štuku za ručak. Fina, sveža muž juče upecao. Ali sam se posle najela čokolade.
Karakter mi je 0 (i slovima: nula). Znam ja i zašto je to. Nezadovoljstvo zbog previše posla. Osećam se kao zarobljenik ispred ovog kompjutera.
Bar sam ponovo počela da pijem više vode. Jedno vreme sam skoro skroz prestala. Nemam pojma zbog čega.
Pisale ste pre nekog vremena ove puno o zelenom čaju. Čemu on pomaže što se tiče skidanja kilograma? I kad ga je najbolje piti?
samo da se javim i da vam kazem sta meni lepo odrzava kilazu a ne moram da pazim sta jedem....hodam u tone-ups paucam oko 7 km dnevno....idem na posao i nazad....spojila sam lepo i korisno i mogu vam reci da sam extra zadovoljna....brz hod je cudo za figuru....jesam ih platila oko 4000 din ali nosim ih vec drugu sezonu...udobne su i efikasne...
ja samo da izjavim za televizor da posle dva dana dijete imam 2 kg manje....
i da, znam da je to voda, ali ja se bolje i prijatnije-manje oteklo osećam
idemo dalje![]()
Super, superujutru kad sam orna i puna energije za 3.5 km mi treba 30 min....vec kad idem nazad treba mi 40 min....i puna kapa....odem jos da prosetam malo po gradu popodne ali to i ne racunam jer znam da je ovo sasvim dovoljno za zdravlje.....usput jos uradim koju vezbicu na poslu da se razgibam i super...volim da sam u snazi.....