Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не брини се, да постоји иоле нека опасност, зар би се сви ти ,,пиринчани" народи(Чајнезери, Индуси, Пакистанци, Вијетнамци, Индонежани, Џпанезери, Корејци, Тајланђани, Бурманци...) размножили у тој мери?!?

:zcepanje::zcepanje:

Spremala sam pre neki dan djuveč sa vitaminiziranim pirinčom. On nije integralni, ali nije ni ovaj običan beli. Dugo zrno, malo kao da je boja na narandžasto. Mnogo je lep i on. Ništa se nije slepilo, svako zrno posebno.

Dobro veče drage dijetalke :kiss:

ja vas uredno čitam i svaka vam čast na volji i istrajnosti ... :klap:

Beli prinač odavno ne kupujem niti spremam. Uglavnom taj vitaminizirani i integralni,
a sprema isto kao i nekad beli, samo integralni mora možda koji minut duže da se kuva.

dakle gledam ja tenis i žučno navijam za novaka, u kuhinji kolač od sira koji danima rasturam i sama sam pojela skoro ceo i već mi je muka i rekoh sebi za danas je dosta
medjutim jede mi se opako, novak gubi meč, ja se nerviram i kažem sebi (a novak na korak od gubitka meča) ako izgubi- poješću kolač, ako pobedi - neću i od tog trenutka ludi novak počne da dobija meč i tako, eno ga kolač u kuhinji, još uvek je neizvesno da li će biti pojeden : )

Uh, Tara, baš ti je neizvesno. Nadam se da će da pobedi, ali ne zbog tvog kolača....
Ja danas 6 sati hodala u potrazi za haljinom za malu maturu. Misija nije ispunjena, a ja noge ne osećam. To, naravno, nije ona zdrava šetnja brzim hodom u prirodi koja ima nekog efekta, nego po prodavnicama.... Još napravile pauzu u Meku. I pita me koliko ja često jedem u Meku. Ja kažem 2-3 puta godišnje. Samo!!!??? kaže ona. Pa za mene je dosta.

dakle gledam ja tenis i žučno navijam za novaka, u kuhinji kolač od sira koji danima rasturam i sama sam pojela skoro ceo i već mi je muka i rekoh sebi za danas je dosta
medjutim jede mi se opako, novak gubi meč, ja se nerviram i kažem sebi (a novak na korak od gubitka meča) ako izgubi- poješću kolač, ako pobedi - neću i od tog trenutka ludi novak počne da dobija meč i tako, eno ga kolač u kuhinji, još uvek je neizvesno da li će biti pojeden : )

nerviras se zbog...tenisa...? :eek:
da nije neka...viroza...? :)

...divno za Noleta....uvek mi je drago kad pobedi....:D

...nego Bi kad si vec tu, ajde daj neki predlog, za prilog uz pilecu dzigericu...ranije sam pravila pire, ali sam izbacila krompir
i hleb pa sad nemam ideju sta uz njih.....

...nego Bi kad si vec tu, ajde daj neki predlog, za prilog uz pilecu dzigericu...ranije sam pravila pire, ali sam izbacila krompir

hehe, ja sam isto uvek pravila pire. Ali evo sad mi pade na pamet, može npr. kačamak (nikad ne znam ko koju reč upotrebljava, na kesi piše palenta). Ja ga retko pravim, ali se uvek kad ga napravim, pitam, zašto ja to ne pravim češće. Bude lep i pirinač. Npr. onaj vitaminizirani što smo pominjali juče.

Lep predlog Waterfall

hehe, ja sam isto uvek pravila pire. Ali evo sad mi pade na pamet, može npr. kačamak (nikad ne znam ko koju reč upotrebljava, na kesi piše palenta). Ja ga retko pravim, ali se uvek kad ga napravim, pitam, zašto ja to ne pravim češće. Bude lep i pirinač. Npr. onaj vitaminizirani što smo pominjali juče.

Lep predlog Waterfall

...e, pa da ovog puta cu to, sto rece ona, a ne volim bas kacamak, palentu, sem kad me negde "snadje" prava domaca...ili ponekad mogu sa toplim mlekom...za dorucak..ostalo ikako...
...od nedelje kupujem taj pirinac pa cu praviti to bas volim na razne nacine....

sto si izbacila krompir svega ti?
pa samo ga skuvaj umjesto sto ga npr. przis ili ga ispeci u rerni...i ne jedi kruh uz taj obrok
sto bi izbacila krompir i to mladi...mojne se toga lishavas bez potrebe
+ razlika krompir mrkva ipak je u korist krompira, vjerovala ili ne...: )

sto si izbacila krompir svega ti?
pa samo ga skuvaj umjesto sto ga npr. przis ili ga ispeci u rerni...i ne jedi kruh uz taj obrok
sto bi izbacila krompir i to mladi...mojne se toga lishavas bez potrebe
+ razlika krompir mrkva ipak je u korist krompira, vjerovala ili ne...: )

...e, cula sam za to, al nisam neki ljubitelj krompira sem tog mladog doduse,
a, draza mi sargarepa...mada iskreno ni ne ide mi se sutra na pijac, a krompir
nemam...tako da ce ipak biti sargarepa...

...a ako pitas sto sam inace zibacila krompir, ima mnogo skroba...bar sam
ja to tako sebi utuvila...moguce da gresim....:think:

...e, cula sam za to, al nisam neki ljubitelj krompira sem tog mladog doduse,
a, draza mi sargarepa...mada iskreno ni ne ide mi se sutra na pijac, a krompir
nemam...tako da ce ipak biti sargarepa...

...a ako pitas sto sam inace zibacila krompir, ima mnogo skroba...bar sam
ja to tako sebi utuvila...moguce da gresim....:think:

e, ima koliko ima, ali nacin na koji se probavlja
bitno zavisi od toga kako ga spremas i s cim ga kombinirash...

e, ima koliko ima, ali nacin na koji se probavlja
bitno zavisi od toga kako ga spremas i s cim ga kombinirash...

...zadnji put sam pravila onu salatu od mladog krompira i bilo je super...i toplo i hladno...jaje, mladi luk, mladi krompir i mislim da bese malo majoneza+jogurt...e to je fino
nesto sam modifikovala, ne secam se sad sta, pisala sam negde....
...ne volim przen krompir, ali pecen i kuvan moze ako nemam drugi izbor...:)

...zadnji put sam pravila onu salatu od mladog krompira i bilo je super...i toplo i hladno...jaje, mladi luk, mladi krompir i mislim da bese malo majoneza+jogurt...e to je fino
nesto sam modifikovala, ne secam se sad sta, pisala sam negde....
...ne volim przen krompir, ali pecen i kuvan moze ako nemam drugi izbor...:)

pazi, ja bi tu npr izbacila i jogurt i majonezu
a ubacila malo rukole ili zelene salate, luka, maslinovog ulja i balsamica : )

Skoro sam bacio oko na neku dijetu koja striktno dozvoljava samo nešto manje od 1000 kalorija dnevno... I to je uglavnom voće, kuvana jaja i viršle :eek:

Ja se doduše pitam koliko je uopšte važno šta se unosi ako se opet unosi previše... Svi bogovi znaju da sam probao svaku prokletu dijetu koju su mi preporučili i da ništa od nje nisam dobio... A stvarno mi se ne ide kod nutricioniste i da se cimam oko svega toga.

:eek: nisam valjda postovao u forumu za žane? xD a *** kad nisam primetio lol

pazi, ja bi tu npr izbacila i jogurt i majonezu
a ubacila malo rukole ili zelene salate, luka, maslinovog ulja i balsamica : )

....probacu jednom i to...tad sam imala malo, pa htela da probam kako sam samo to rucala
bilo mi nekako taman....jer je npr, na 250gr krompira isla samo jedna kasika majoneza i sve sto sam
navela...i nisam sve ni mogla da pojedem,,,,,

...moram da smislim nesto, mladi krompir jeste lep, posle mi je bzvz...

Skoro sam bacio oko na neku dijetu koja striktno dozvoljava samo nešto manje od 1000 kalorija dnevno... I to je uglavnom voće, kuvana jaja i viršle :eek:

Ja se doduše pitam koliko je uopšte važno šta se unosi ako se opet unosi previše... Svi bogovi znaju da sam probao svaku prokletu dijetu koju su mi preporučili i da ništa od nje nisam dobio... A stvarno mi se ne ide kod nutricioniste i da se cimam oko svega toga.

vrisle? bljak...
sto ne probas ti malo npr vjezbat...
ogranicit rafinirane ugljikohidrate (hljeb, keks, cokoladu, tjesteninu...), izbacit sokove, gazirane i negazirane i slicna go.vanca ako pijes
povecat unos proteina i povrca...sad kad mu pocinje sezona
ako si to ti na avataru djelujes mlad + si batica
trebalo bi da skidanje kilograma ide brze nego kod nas zena
a ako si stvoris korisnu naviku tijelo ce ti citav zivot bit zahvalno :)

....probacu jednom i to...tad sam imala malo, pa htela da probam kako sam samo to rucala
bilo mi nekako taman....jer je npr, na 250gr krompira isla samo jedna kasika majoneza i sve sto sam
navela...i nisam sve ni mogla da pojedem,,,,,

...moram da smislim nesto, mladi krompir jeste lep, posle mi je bzvz...

meni to super kad je onako kiselkasto; to mu da balsamico, al moze i jabukovo sirce
dodam i malo papra
umjesto jajeta moze i npr tuna ili pilece bijelo...
ako nemas rukole ili salate dodas i malo svjezeg persuna ili mirodjije...

meni to super kad je onako kiselkasto; to mu da balsamico, al moze i jabukovo sirce
dodam i malo papra
umjesto jajeta moze i npr tuna ili pilece bijelo...
ako nemas rukole ili salate dodas i malo svjezeg persuna ili mirodjije...

...uh koliko ideja u samo 4 recenice...:)

...vidim ja da si resila da me "navuces" na krompir...hehhee...
...odoh da spavam ....dok me skroz ne ubedis...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back