gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
evo malo humora, kad smo kod jaja 
“I have met a lot of hardboiled eggs in my time, but you're twenty minutes.”
“I have met a lot of hardboiled eggs in my time, but you're twenty minutes.”
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hebote ko da će je dva baren jaja nedeljno ubiti
pojela žena dva jaja, sa sve žumancem, bigi dil, mislim ok je zdrava hrana, zdravo jelo, ali krajnost u koju se odlazi može da bude nezdravija nego dva jaja nedeljno aman

.........
pojela žena dva jaja, sa sve žumancem, bigi dil, mislim ok je zdrava hrana, zdravo jelo, ali krajnost u koju se odlazi može da bude nezdravija nego dva jaja nedeljno aman
Mi sada ovde ne govorimo o zdravoj ishrani nego o dijeti, o skidanju viska kilograma. Slazem se Afro kada kaze da je lakse sa 20 i 30 nego kasnije. Zdravlje jeste prioritet, moze se jesti a mrsaviti, ali uz prilicne restrikcije.e, ja stvarno moram da se umešam
šta ste se uhvatile za ta jaja koja je Afro pomenula. Ja sam na temi nešto više od godinu dana i mislim da su to prva jaja koja je Afro pojela za to vreme.
Pa treba nekad pojesti i jaje, celo, zajedno sa žumancem i kao što u svemu ne možemo samo da brojimo kalorije, tako ne možemo da se odreknemo svega što sadrži malo tog lošeg holesterola. Uostalom, već je dokazano da povećan holesterol uzrokuje pre svega stres, a manje ishrana. Osim toga, znate li da je žumance vredan izvor gvožđa. I mi danas i ovde imamo ozbiljan problem sa unošenjem gvoždja. Ako izbacimo crveno meso, džigericu, žumance...(zato što sadrže loš holesterol) iz čega ćemo da dobijemo gvožđe. To da gvožđa ima u spanaću je čisto zavaravanje. Nema ga, ako ga taj spanać nije uzeo iz zemlje. A kod nas niko proverava sastav zemljišta. A za veštačke vitamine i minerale je diskutabilno da li uopšte organizam može da apsorbuje. Sve su to reklame velikih farmaceutskih kompanija, koje prvo izmisle bolesti, da bi mogle da prodaju skupe lekove za njih.
Gvozdje koje je sadrzano u zumancima se jako slabo apsorbuje, za razliku od onog u ribi i mesu. Da bi imali korist od tog gvozdja iz zumanca potrebno je da ga vezemo za vitamin c, verovala ili ne. Dakle uz zumance popiti limunadu ili cedjenu narandzu. Takodje ako pijete dosta caja ili kafe ono gvozdja sto ste uneli kroz zumance ( o njemu je sad rec) je propalo.Mi sada ovde ne govorimo o zdravoj ishrani nego o dijeti, o skidanju viska kilograma. Slazem se Afro kada kaze da je lakse sa 20 i 30 nego kasnije. Zdravlje jeste prioritet, moze se jesti a mrsaviti, ali uz prilicne restrikcije.
Ja sam zagovornik fizicke aktivnosti, vezbanja, treninga. Ne i gladovanja.
Gvozdje koje je sadrzano u zumancima se jako slabo apsorbuje, za razliku od onog u ribi i mesu. Da bi imali korist od tog gvozdja iz zumanca potrebno je da ga vezemo za vitamin c, verovala ili ne. Dakle uz zumance popiti limunadu ili cedjenu narandzu. Takodje ako pijete dosta caja ili kafe ono gvozdja sto ste uneli kroz zumance ( o njemu je sad rec) je propalo.
I taaakooo...

Dijetalke, sam da vam se javim
Kod mene napreduje polako..al' nadam se i sigurno...

ali skandal s jajima
zene zene