red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Vocni dan i jos jedan kg manje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vocni dan i jos jedan kg manje..
Afro ako su ti šampinjoni krupniji možeš da ih napuniš. Ima raznih recepata, ali meni sad pad ena pamet najjednostavniji... skineš im dršćice, iseckaš, porodinstanaš na malkico ulja sa lukom, (mi'sim, prvo luk jer mu duže treba, ali ti to znaš, tebi ne moram da crtam), dodaš malo seckanog peršuna, time napuniš šeširiće i zapečeš u rerni.
Ima varijanti sa slaninom, puterom, kačkavaljem, ali to nije za nas
Ako su sitniji, pa možeš sa jajima, ako ti to nije prejako... isto iseckaš, prodinstaš na luku, dodaš jaja, pa kao kajganu... ali ni to mi nije baš varijanta za nas.

Pa naravno,a to sto kazu,sto si se tako ugojila to je zloban komentar samo sto ne kazu e bas volim,al naravno to bi bilojako ruzno!Veruj mi na rec,ja sam par puta u zivotu imala oko 5kg vise u odnosu na "moju kilazu" i svaki put je bilo al si se ugojila!!! Kao da ja ne znam nego oni treba da mi kazu...cek, ako je tako, onda bi ja trebala lako da skinem svoje kilograme, najduze
u zivotu sam bila bas mrsavica...i vrlo rado bi opet bila mrsava, pa da me svi
pitaju sto sam se tako usukala, neko sto me sada pitaju..sta ti bi, pa si se
tako nagojila...
..al' ne ide mi bas....![]()
tako da ne beri brigu nego furaj ti tvoju dijetu, a kad smrsas namerno kazi uh
moram da suzim pantalone,provereno pucaju po svim savovimaPa naravno,a to sto kazu,sto si se tako ugojila to je zloban komentar samo sto ne kazu e bas volim,al naravno to bi bilojako ruzno!Veruj mi na rec,ja sam par puta u zivotu imala oko 5kg vise u odnosu na "moju kilazu" i svaki put je bilo al si se ugojila!!! Kao da ja ne znam nego oni treba da mi kazutako da ne beri brigu nego furaj ti tvoju dijetu, a kad smrsas namerno kazi uh
moram da suzim pantalone,provereno pucaju po svim savovima
![]()
Umesto jaja i ostalog napuni sesirice kako ti je Bi kazala ali dodaj malo barenog pirinca i persuna seckanog pa onda u rernu bice ti ukusnije!Afro ako su ti šampinjoni krupniji možeš da ih napuniš. Ima raznih recepata, ali meni sad pad ena pamet najjednostavniji... skineš im dršćice, iseckaš, porodinstanaš na malkico ulja sa lukom, (mi'sim, prvo luk jer mu duže treba, ali ti to znaš, tebi ne moram da crtam), dodaš malo seckanog peršuna, time napuniš šeširiće i zapečeš u rerni.
Ima varijanti sa slaninom, puterom, kačkavaljem, ali to nije za nas
Ako su sitniji, pa možeš sa jajima, ako ti to nije prejako... isto iseckaš, prodinstaš na luku, dodaš jaja, pa kao kajganu... ali ni to mi nije baš varijanta za nas.

Umesto jaja i ostalog napuni sesirice kako ti je Bi kazala ali dodaj malo barenog pirinca i persuna seckanog pa onda u rernu bice ti ukusnije!![]()

Najvise me hebe to sto ne mogu da doruckujem pre 12.
Ja hocu, mislim znam da treba i to, ali ne mooooguu![]()

Tu sam i ja gresila, a onda uvece kao da je bila rupa u stomaku. Sad ga ne preskacem, to je najvazniji obrok.
Imam osecaj da ce se poznavalac (svega)sad javiti da kaze da to nije tacno, nego je neko rekao, pa svi ponavljaju kao mantru.
Uvek, ali uvek me demantuje k'o da sam mu ostala duzna para.![]()

K'о да и ти једаред не можеш бити у праву.Tu sam i ja gresila, a onda uvece kao da je bila rupa u stomaku. Sad ga ne preskacem, to je najvazniji obrok.
Imam osecaj da ce se poznavalac (svega)sad javiti da kaze da to nije tacno, nego je neko rekao, pa svi ponavljaju kao mantru.
Uvek, ali uvek me demantuje k'o da sam mu ostala duzna para.![]()

K'о да и ти једаред не можеш бити у праву.
Потрефила си!
![]()

Дај, не поцењуј се беспотребно.Znas kako se kaze: I corava kokoska nekad potrefi zrno...![]()

Дај, не поцењуј се беспотребно.
Ако занемаримо претеривање с водом, углавном си ОК!
![]()

Znam da bi trebalo, ali...
A vezbice malo...cisto da se razmrdas, i osecas zivahnije? Pa se usput i malo zategnes...i eto, ne treba ti dijeta.
je l' vidiš kako Bi zna, toliko sam se nešto ulenjila i učaurila da je to već sramota...Ma mrzi nju i da radi vežbe, znam ja taj osećaj.
Znači, Ceci, ti super izgledaš, samo se još nisi navikla na to.![]()

...dobar dan drugarice....
...Ceki mozda vise ne stizes da setas kao ranije, onaj veliki krug o kome
si pricala...ako je to, pokusaj da ga uvedes ponovo u svoje "obaveze"...

Vodeni dan je prosao, izdrzala sam tih 24 sata. Ali sad ne znam kako cu da zaspim, jer umirem o gladi a ne bih da jedem kasno
...e, tako ja, sve planiram izacicu u setnju, samo sto u vecini slucajeva
samo ostane na planovima...ali idem sutra bar do pijace, i to sam zacrtala,
da cu otici prevozom, a vratiti se peske, ne moram ni da hodam nesto brzo,
samo da hodam i da ne sedim celi dan u kuci....
..danas sam se malo zaposlila, brisala parket..pa eto bilo malo razgibavanja..
...inace vecerala sam 1 bananu i 3 cajna kolutica...![]()
ako planiraš nešto da kupiš biće ti teško da nosiš. Bolje idi peške a vrati se prevozom.
Ja prošetala pola sata. Malo se bolje osećam. Ali treba više

Znas kako se kaze: I corava kokoska nekad potrefi zrno...![]()