1)Nisam gurmanin
2)U principu, ja volim da se hranim zdravo...tj, volim povrce, brokoli i riba mi je omiljeni obrok....ne pijem sokove, tj. retko, juce sam popila litar coca cole, pijem puno vode, ne jedem cips,smoki i slicno...nekad pojedem 300gr pistaca....ne jedem keksice, niti jafe...samo cokoladu...a to mogu i po 300gr....i tome ne uspevam da odolim....
obozavam corbice, mrzim fast fud i testenine, ne volim da jedem u restoranima, mada mi se desava s vremena na vreme....meso, pecenje, ma sve jedem, ponekad....ne jedem suhomesnato, osim prsute....
u sustini, ja volim zdravu hranu, koja ne goji, sem cokolade i umerena sam u konzumiranju...
kad sam bila trudna bila sma neumerena....pa sam se ugojila 23kg....
najbolja dijeta:ne razmisljati o hrani....

[/QUOTE]
Jelovnik za primer! Ko stekne zdrave navike, neće nikad imati većih problema. Kilogrami u trudnoći se dobiju za relativno kratko vreme, pa se lakše i brže skinu od onih koji se talože godinama. A tek kad dete prohoda.... pa jurnjava za njim. A i dok je u kolicima, koga ne mrzi, stalno ima opravdanje da bude u šetnji. Tako sam ja s mojim prvim detetom. Po ceo dan sam šetala.
I u svim preporukama je osnovno da se izbace te grickalice, gazirano, industrijski sokovi (previše šećera i veštačkih boja), keksi, fast fud, suhomesnoto (previše soli i ko zna kakvih konzervanasa)...
I ovo poslednje je tačno. Jedna moja drugarica kaže: ja čim sam na dijeti, ne prestajem da razmišljam o hrani. Zato je dobro okupirati se nečim.