Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i ima četiri mene mesečno-mlad mesec, prva četvrt, pun mesec, poslednja četvrt i kad nema meseca(ne mogu da se setim kako se ta zove)
a možeš i po crkvenom kalendaru-trebalo bi da je to isto, ne mogu valjda da izmisle kad su mene

Naravno da ne mogu, nego sam ja, izgleda, nesto pobrkala :rumenko: ili su mi pogresno rekli (da je samo kad je pun mesec..tako nesto)

Zdravo svima, ja nova ovde.
Pocela sam tu UN dijetu i danas je bio treci dan, sutra samo voce. Pa ne mogu da se pohvalim da mi prija jer sam ja ovisnik o slatkisima ali koja bi mi dijeta pa i prijala. Jos se nisam izmerila, posle vocnog dana cu
Inace sam drzala razlicite dijete sa uspehom ali cim prestanem sa njima sve ubrzo vratim. Trebalo bi da skinem nekih 10 kg koji su mi ostali od trudnoce:rotf::rotf::rotf:
(dete mi u aprilu puni 6god a ja se jos borim sa tim kg)
Zelim vam svima uspeh i ne samo da smrsate nego i zeljenu tezinu da zadrzite:bye:

Zdravo svima, ja nova ovde.
Pocela sam tu UN dijetu i danas je bio treci dan, sutra samo voce. Pa ne mogu da se pohvalim da mi prija jer sam ja ovisnik o slatkisima ali koja bi mi dijeta pa i prijala. Jos se nisam izmerila, posle vocnog dana cu
Inace sam drzala razlicite dijete sa uspehom ali cim prestanem sa njima sve ubrzo vratim. Trebalo bi da skinem nekih 10 kg koji su mi ostali od trudnoce:rotf::rotf::rotf:
(dete mi u aprilu puni 6god a ja se jos borim sa tim kg)
Zelim vam svima uspeh i ne samo da smrsate nego i zeljenu tezinu da zadrzite:bye:

dobro došla, filotea... svi kazu da je ta UN dijeta dobra za one koje vole slatkiše. Mogu svaki 4. dan da pojedu kolač ili sladoled i red čokolade za kuvanje. U drugim dijetama toga nema. (A ja volim svaki dan više puta dnevno da jedem slatkiše)

evo da se pohvalim -2kg..nisam izdrzala da ne skocim na vagu,a lepo sam, rekla da necu..:D..
i nasla sam sinoc na netu ono sto me je interesovalo,odrzavanje 90 dana..evo ako nekoga interesuje.Nakon dijete od 90 dana,sledi jos 90 dana odrzavanja za to vreme se doruckuje voce,i sada umesto ciklusa od po 4 dana,imamo ciklus od po 6 dana koji se deli na proteinski,skrobni,pa opet skrobni,pa proteinski,uh,i vocni dan.Opet je svaki 29.dan vodeni.Razlika je u tome sto se ne mora postovati pravilo sto za rucak to i za veceru.Ali mora se postovati pravilo kombinovanja namirnica u jednom obroku.Ako je npr.danas skrobni dan na odrzavanju,rucak jeste skrobni ali vecera ne mora biti,moze biti proteinska ili vocna..Dakle rec je o ODRZAVANJU, a ne o dijeti..u toku odrzavanja trebalo bi da se skine 3 kg neko i vise,i to je znak da se metabolizam promenio i da se kgnece vratiti.:) eto..to je za nas koji drzimo un dijetu pa da se ljudi koji odrade dijetu a ne odrade odrzavanje,ne zapitaju zasto im se kg vracaju..

dobro došla, filotea... svi kazu da je ta UN dijeta dobra za one koje vole slatkiše. Mogu svaki 4. dan da pojedu kolač ili sladoled i red čokolade za kuvanje. U drugim dijetama toga nema. (A ja volim svaki dan više puta dnevno da jedem slatkiše)

dobro jutro, hvala na dobrodoslici. Zna li neko koliko kafa dnevno mogu da popijem u UN dijeti (ja pijem otprilike 2-3), treba li i to da smanjim.
Ne znam kako cu izdrzati ovaj vocni dan samo mi hrana u glavi. Mojima sam namerno kupila neke napolitanke i keksice koje ne mogu ocima da vidim a kamoli da jedem a sad me i oni privlace. Poludecu

Ja mislim, da ako su bez šećera nije strašno 2-3. Meni kafa uvek puno znači - zasiti me. Mada sam u poslednje vreme prešla uglavnom na čajeve. Ali one prave, crne i zelene, koji takodje imaju puno kofeina.

Nemoj da posustanješ. Nije voćni dan tako strašan. Uzmi koji badem umesto keksa, kombinuj neko povrće... možeš da grickaš npr. šargarepu.

ja se merim samo jednom nedeljno, tako da posledice neće moći da pokaže za nedelju dana, jer ću narednih nedelju dana voditi računa, baš kao i pre, tako da je najgori mogući scenario da u toku naredne nedelje ne smršam ništa, što i nije tako strašno a ja ostajem uljuljkana i zadovoljna : )

dobro jutro, hvala na dobrodoslici. Zna li neko koliko kafa dnevno mogu da popijem u UN dijeti (ja pijem otprilike 2-3), treba li i to da smanjim.
Ne znam kako cu izdrzati ovaj vocni dan samo mi hrana u glavi. Mojima sam namerno kupila neke napolitanke i keksice koje ne mogu ocima da vidim a kamoli da jedem a sad me i oni privlace. Poludecu

:) mozes piti kafu i caj bez secera..ja isto drzim UN ali popijem jednu dnevno..trudim se da je ne pijem previse jer kafa zadrzava vodu u organizmu..:) samo polako draga,i ja sam ga nedavno imala..vockice mozes na dva sata da uzimas..samo budi obazriva sa bananama,i kostunjavim vocem.:ok:

:) mozes piti kafu i caj bez secera..ja isto drzim UN ali popijem jednu dnevno..trudim se da je ne pijem previse jer kafa zadrzava vodu u organizmu..:) samo polako draga,i ja sam ga nedavno imala..vockice mozes na dva sata da uzimas..samo budi obazriva sa bananama,i kostunjavim vocem.:ok:
naprotiv.
kafa je diuretik.
i ona pospesuje izbacivanje tecnosti iz organizma..ukoliko se ne unosi dodatna kolicina tecnosti, telo usled prekomernog unosa kafe, crnih cajeva i ostalih diuretika, moze da dehidrira..
zato se kafa pravilno pije tako sto sa svakom popijenom soljicom treba popiti i casu vode.

Ja na zalost ne mogu bez secera pa zato stavljam vestacki zasladjivac a znam da ni to nije dobro. Dan mi nekeko prolazi, naravno mislim na hranu ali mnogo manje nego sto sam ocekivala. Na svu srecu nisam ljubitelj banana.
Hvala na podrsci i da te pitam: koji je tebi dan sa dijetom i kako napredujes u kg? Da li kasnije postaje lakse?

..dobar dan...ja jutros popila nes, pa prosetala sa prijateljicom, pojele po 1 malu
suvu kiflu bez icega...popile po espreso i evo me sad kod kuce nista nisam jela...niti znam sta cu...one corbe imam jos malo, ali mi se ne jede to...a nisam ni gladna...
..i znam ja da to nije bas najbolje tako..samo mi ne pada na pamet sta bi mogla
da pojedem....:confused:

Ja na zalost ne mogu bez secera pa zato stavljam vestacki zasladjivac a znam da ni to nije dobro. Dan mi nekeko prolazi, naravno mislim na hranu ali mnogo manje nego sto sam ocekivala. Na svu srecu nisam ljubitelj banana.
Hvala na podrsci i da te pitam: koji je tebi dan sa dijetom i kako napredujes u kg? Da li kasnije postaje lakse?

:) draga ja sam danas tek na sestom danu,jutros se merila skinula sam 2 kg..valjda je lakse..meni je vec postalo rutina..;) skoro...:rumenko:

Obroci se ne smeju preskakati, usporava se metabolizam, pada secer...
Juce nisam doruckovala, pa me onaj moj ''savetnik'' iskritikovao i dao mi da pojedem neku cokoladicu sa sojom.
Ukapirala sam - sto vise vode popijem, manje sam gladna. A i nije neka mudrost. ;)

Obroci se ne smeju preskakati, usporava se metabolizam, pada secer...
Juce nisam doruckovala, pa me onaj moj ''savetnik'' iskritikovao i dao mi da pojedem neku cokoladicu sa sojom.
Ukapirala sam - sto vise vode popijem, manje sam gladna. A i nije neka mudrost. ;)
:think:
ГМО соја (:sad2:)+ поен саветнику од стране добављача, који се наравно реализује у лови...
:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back