gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
a pa ima to; sad se drukcije zove...
uglavnom, platis da te izgladnjuju i sve...
uglavnom, platis da te izgladnjuju i sve...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao, Afro, nisam noćas prokomentarisala, ali stvarno, kakva izjava te doktorke. Šta kaže? U logoru nije bilo debelih! Pa što su ih ukinuli kad su bili tako dobri? Mislim, logore. Baš bi mogli lepo da naplaćuju mršavljenje.
A mi ovde silno vreme potrošismo da naučimo da ne gladujemo nego da jedemo redovno, po malo i zdravo. Ne može da me ubedi da je gladovanje dobro, pa nek je sto puta doktorka.
Ja ovih dana jedem malo parče hleba sa paštetom (znam da nije najpreporučljivija) i mladim sirom i popijem šolju zelenog čaja sa aromom jasmina. Mnogo mi prija, tako divno miriše. Ručam neko povrće, a danas ću da napravim rižoto (od integralnog pirinča) sa šampinjonima. Užina na poslu uobičajena - jabuka i kafa, a za večeru šta je ostalo od ručka. Slatkiša nema i mislim da je to presudno.
E, da i vežbam. Ne puno, stalno pravim pauze pa krećem ispočetka pa sam uvek negde na 10 čučnjeva i 30 trbušnjaka. Malo? Ali osećam ih, pa ću povećati vremenom.
Domaćice, stvarno si karakter, odolevaš svim divotama![]()
Sledeca osoba koja mi kaze- jao sto si tako smrsala- nece se dobro porvesti
Merila sam se pre neki dan, imam samo 2-3 kg manje nego obicno.
Koja je to fora, ja ne razumem? Nisam primetila komentare- jao sto si debela, sto si se tako ugojila
Mislim, to je isto, zar ne? Nekulturno.

Affro super ti ide
Ja sad došla sa faxa, testenina se kuva, dinstana junetina odmrzava, a ja odmaram
Za nekih sat vremena pravac u studijo, gde će biti jurcanja uz i niz stepenice samo takvog![]()

))
)
) ) A kad sam se vratila išla sam u prodavnicu namerno peške, jer sam ovih dana išla kolima da bih vežbala vožnju. I tako sam i to malo što sam hodala prestala. (10 min. peška) Jeste mi bilo teško da donesem sve što sam kupila, ali računam da se većim teretom troši više kalorija. Pravila bataka i mediteranski prilog, a evo sad sam popila šolju jogurta, izdržavam bez večere... a slatkiša nema već danima.
I ja treba da vežbam vožnju, samo se dečkov auto i ja nikako ne slažemo 

...za ručak spremila

E pa sad
Možda dve tanke kriške crnog hleba, a
Ja imam uvek u stanu kutiju onog zlatnog prepečenca.
Kao mali tost hlebovi.
Ovaj što sad imam ima oko 104 kalorije na 4 komada.
A ja npr pojedem 2 komada, i malo tog džema
Ja ne volim crni hleb. Ovaj prepečenac je beli, ali možda ima i crni, nemam pojma.
Meni odgovara jer je malo pakovanje, a može da stoji.
Ja kupujem ovaj http://www.zito.si/uploads/RTEmagicC_PREPECENEC-KLASIK_02.jpg.jpg
A evo, izgleda da ima i crni:
http://www.zito.si/uploads/RTEmagicC_PREPECENEC-POLNOZRNATI_03.jpg.jpg

Ništa od plana da do kraja nedelje bude - 11.