Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sam ja uzimala svojevremeno. Ako se dobro sećam pomešam malo sa vodom pa popijem ujutru. Isto samo za sebe nije imalo nikakav uticaj. Ali to zdrave stvari i limun i jabukovo sirće. Dobri su za razne stvari, ne znam sad tačno, sigurno možeš da izguglaš ako te zanima.
I bolje da se pije taj limun nego kupovni sokovi.

ja sam pila jabukovo sirće, sećam se da mi je tada pomoglo da skinem par kg, ali nije zdravo ni preporučljivo...

o vidi, sad smo došle u sukob mišljenja ili čega već....
ja sam baš čitala da je jabukovo sirće zdravo. Poslednje što mi je jedna žena, koja dosta prati tu alternativu, zdravu ishranu, makrobiotiku, preporučila je bilo kad grlo počne tek malo da te bolucka, onda navodno odmah počneš da piješ jabukovo sirće s vodom i sprečiš da se razvije neka upala grla ili prehlada. E, meni u tom momentu nije pomoglo. Možda sam kasno počela da pijem. Ali mi je prijalo onako kiselkasto...

a, ne toliko, ja sam samo ujutru, čašu vode i ne znam tačno koliko sirćeta, kao kad se pravi onaj sok na razblaživanje.
Nego, tara, šta će š ti ovde? A gosti? Bili, pojeli i otišli ili tek treba da dođu?

ti si se onda baš dobro organizovala i počela blagovremeno da pripremaš. Meni kad dolaze gosti ja ne stignem ni u wc, a kamoli na forum. Ako slučajno imam vremena, ja izmislim još nešto da napravim. Uglavnom potpuno nepotrebno. Nikad se neću opametiti.

...dobro veče devojke;)

...evo mene da se javim...danas sam bila dobra i disciplinovana, iako sam bila
baš mnogo van kuće...jutros moj standardni doručak, onda negde oko ručka, pošto
nisam bila u prilici da jedem ništa kuvano kupila jogut i popila.. onako uspust kao
sok...kasnije još jedan...sad napravila jednu Cevitanu...meni je to lepše od bilo
kakvog soka, a i od Cedevite...baš mi prija....tako da sam za danas završila, popila
Lasex...pa će biti trčkanja, ali i to je zarad zdravlja....
...baš oteknem sva, ako ga ne popijem bar jednom u 10 dana....:(

jel ti to za izbacivanje tečnosti ili za ono ozbiljnije što bi trebalo da bude čvršće

....tečnosti draga, tečnosti, pošto sva nadođem kao nakvasalo testo..i to me užasno
nervira...još od kad pijem vodu sve mislim da je to zbog toga, naravno da nije, ali nije
ni dobro da mi se zadržava tolika voda....ma to sve radi ona štitna blesava...:dash:

Ma dobro, jedna tableta u 10-ak dana nije strašno... što da se mučiš. Ja sam u prvoj trudnoći zadržavala vodu. I rekla mi doktorka kolko god mogu da izbacim so i izbacila sam potpuno, ali opet sam bila sva otečena. Posle kad sam se porodila, kaže moj brat kao da sam se izduvala... kao balon..
I još mi je rekao da nikad nisam bila mršvaija

dobro veče devojke!
evo i mene da se javnem, tu sam, pratim vas, ali ne stižem nešto da pišem...
a i ne pridržavam se nikakvog posebnog režima pa bolje da ne pišem šta jedem...
uglavnom ne večeravam, zato što jedem kad dođem kući a to je oko 6-7 i to mi je kućevni obrok, posle eventualno malo grožđa
i dalje nosim na posao hranu, ali ne više kuvano, prošle nedelje sam nosila breskve i domaće sendviče sa goveđom pršutom i paradajzom-bila bolesna i pila lekove, pa mi trebala i jača hrana
danas sam isprobala "one" farmerke na koje sam bila toliko ponosna što mogu da ih obučem-i dalje mi dobro stoje, a one nemaju elastin u sebi:rtfm:

...Boko važno je da je tebi bolje, a ishrana će se već normalizovati,
ipak je zdravlje najvažnije a tebe je baš bilo smlatilo skroz od tog
virusa...:heart:

...sa elastinom ili ne da si se ugojila, ne bi ti u njih ušla....ja lično ne volim taj
elastin, naročito ne mogu da ga nosim zadnje tri godine, ionako mi je vruće od
ovoga što me snalazi, i onda su mi nekako vruće...ne znam zašto..:confused:

Bila disciplinovana shto se tiche hrane i fizichke aktivnosti. Zbrljala sa kokakolom nesretnom. :(
Mislim da sie iskljuchivo od tog sr@#%^&*@ i gojim.

e vidiš, možda mi i to pomaže: ja sam potpuno ukinula sve sokove, kole i slično-pijem vodu i kiselu vodu, nesicu i čajeve-prosto sam se navikla i organizam ne traži
a poslednja dva-tri dana sam uvela čašu crnog vina za taj obrok kad dođem kući i baš prija

Ma ta kokakola definitivno stvara zavisnost. Ja je obično malo češće pijem leti jer mi najbolje utoli žeđ i onda skontam da sam se skroz navukla pa se bukvalno odvikavam. Posle i zaboravim da postoji. I tako svake godine ista priča - leti se navučem, pa se posle skidam s nje. :evil:

hvala boko
mi smo isto kupovali pakete kokakole i pili stalno,jedno vreme mm nije uopste pio vodu (ne preterujem,prolazilo je po nedelju dana da on ne popije casu vode)
i onda sam ja drzala neku dijetu i batalila
on i laura su nastavili
pa sam ja lauri skorije zabranila toliko da pije,pa je onda i on prestao,sad kupi povremeno ali ne preterano
ja popijem jedino kad odem u mek,i tu biram izmedju light i zero,nema sanse da uzmem sa secerom :lol:

:cao:

Juce mi je bio proteinski dan...jela sam ribu i po prvi put mi je od toga bilo muka :eek:

kao i obicno, ustala sam nervozna i gladna, pojela jabuku i krusku za dorucak, i sad me kiselina ubija...kao da sam popila flasu jabukovog sirceta....Bljak.

Uvek zaboravim da mi ova dijeta sa tolikim vocem uvek unisti zeludac.

E sad dal da udarim po ranisanima, ili da prestajem...... :think:

Mene boli i od banane, o grozdju da ne pricam. Kruska moze da prodje ali ne mogu ni to non stop, ..... u principu meni jako smeta voce na prazan stomak.
AQ ako preskocim vocni dan, ili pojedem h;eba uz to voce da me ne bi mucila kiselina u cemu je poenta? Onda to nije UN dijeta. Nemam pojma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back