bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
htela sam da vam pishem o svoja chetri obroka sa uzzinama izmedju...elem, to mi je nutricionista tako preporuchio, na svaka 4 sata jedem a za uveche mi je preporuchen obavezan unos UH i shechera.
Dakle, vechera su ili shpageti ili palachinke itd i tako zaista gubim kg a nisam gladna
naravno, to je individualan plan ishrane koji je preporuchen meni, definitivno je najbolje posetiti nutricionistu, dobiti custom plan ishrane i pa onda se drzzati toga uz svu podrshku ovog sveta
Skroz pogresno...Nazalost ima i onih nutricionista koji su bili losi studenti i prepisivali i jedva zavrsili fax.....Imam 100 drugara koji zavrsavaju medicinu i nemaju pojmda da beknu sta treba da se jede kako zasto...Samo nabubaju za ocenu a u pravom zivotu nemaju veze s mozgom....
UH nikako ne treba jesti pridvece jer se ne mogu pretvoriti u glikogen i istositi za energiju jer pred spavanje ne idete na sport i van kuce i onda posto se UH ne mogu utrositi kao vid energije UH se deponuju u vidu masnih naslaga........
Toliko prosto i logicno...Daj mi broj i adresu od tog nutricioniste da mu sredim da dobije otkaz sa posla jer zbog ovakvih saveta na stetu pacijenata se dobija otkaz!
Taj / ta nema veze sa nutricionizmom

je l to normalno? je l da trazim neku sto ce da nosi bebu umesto mene 

)

mora mi se odati priznanje za to sto sam sa 3 ukapirala da od mojih roditelja nema nista.