Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

htela sam da vam pishem o svoja chetri obroka sa uzzinama izmedju...elem, to mi je nutricionista tako preporuchio, na svaka 4 sata jedem a za uveche mi je preporuchen obavezan unos UH i shechera.
Dakle, vechera su ili shpageti ili palachinke itd i tako zaista gubim kg a nisam gladna

naravno, to je individualan plan ishrane koji je preporuchen meni, definitivno je najbolje posetiti nutricionistu, dobiti custom plan ishrane i pa onda se drzzati toga uz svu podrshku ovog sveta

Skroz pogresno...Nazalost ima i onih nutricionista koji su bili losi studenti i prepisivali i jedva zavrsili fax.....Imam 100 drugara koji zavrsavaju medicinu i nemaju pojmda da beknu sta treba da se jede kako zasto...Samo nabubaju za ocenu a u pravom zivotu nemaju veze s mozgom....

UH nikako ne treba jesti pridvece jer se ne mogu pretvoriti u glikogen i istositi za energiju jer pred spavanje ne idete na sport i van kuce i onda posto se UH ne mogu utrositi kao vid energije UH se deponuju u vidu masnih naslaga........

Toliko prosto i logicno...Daj mi broj i adresu od tog nutricioniste da mu sredim da dobije otkaz sa posla jer zbog ovakvih saveta na stetu pacijenata se dobija otkaz!

Taj / ta nema veze sa nutricionizmom:rtfm::rtfm::rtfm:

:lol:

htela sam da vam pishem o svoja chetri obroka sa uzzinama izmedju...elem, to mi je nutricionista tako preporuchio, na svaka 4 sata jedem a za uveche mi je preporuchen obavezan unos UH i shechera.
Dakle, vechera su ili shpageti ili palachinke itd i tako zaista gubim kg a nisam gladna

naravno, to je individualan plan ishrane koji je preporuchen meni, definitivno je najbolje posetiti nutricionistu, dobiti custom plan ishrane i pa onda se drzzati toga uz svu podrshku ovog sveta

Skroz pogresno...Nazalost ima i onih nutricionista koji su bili losi studenti i prepisivali i jedva zavrsili fax.....Imam 100 drugara koji zavrsavaju medicinu i nemaju pojmda da beknu sta treba da se jede kako zasto...Samo nabubaju za ocenu a u pravom zivotu nemaju veze s mozgom....

UH nikako ne treba jesti pridvece jer se ne mogu pretvoriti u glikogen i istositi za energiju jer pred spavanje ne idete na sport i van kuce i onda posto se UH ne mogu utrositi kao vid energije UH se deponuju u vidu masnih naslaga........

Toliko prosto i logicno...Daj mi broj i adresu od tog nutricioniste da mu sredim da dobije otkaz sa posla jer zbog ovakvih saveta na stetu pacijenata se dobija otkaz!

Taj / ta nema veze sa nutricionizmom:rtfm::rtfm::rtfm:

Jos ova posle se ohrabri i rece da ce da sprma palacinke sa dzemom ili kremom uvece kao veceru!!!!!!:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Pa od toga nema nista gore!!!!! Jel znate kolika je nutritivna vrdnost palacinki po vaznosti nutrijenata= nula!

A jel znate koliko ima kalorija krem ili dzem i palacinka u koju se umota?

MNOOOOOGO!!!!!!!!

Posle nije ni cudo sto ste jos uvek korisnici ove teme!

Ne postoji specijalni program dijete bas....Za sve deluju ista pravila...Nije neko zemljanin a neko marsovac pa njemu drugacije radi telo i sistem i drugacije mu namirnice trebaju!

drage moje dobro jutro!kako ste?nemam vremena da vas baš redovno isčitam,prebukirana sam poslom,ali mislim na vas i nadam se da ste dobre volje,zdrave i odlučne,istrajne u radu na sebi,da postignete željeni cilj..ja sam bila na kontroli kod doce,i baš sam se razveselila,kandida se jako lepo povlači,rezultati su izuzetno dobri,tako da je doca rekao da je veoma moguće da ću pre roka da postignem željeni rezultat,odnosno totalno istrebljenje kandide iz organizma...pohvalio me je što se baš striktno pridržavam pravila,i da vidi da sam baš odlučna i istrajna da uspem...i tako,sada guram dalje,i verujte mi,više mi nijedna zabranjena namirnica ne nedostaje,čak što više pre neki dan pomirisala sam neku vešalicu od svinjetine i grašak,i mislila sam da ću da povratim,znači da mi se organizam skroz prešaltao na namirnice koje smem da jedem,na koje nisam alergična,i ništa od starog mi ne nedostaje...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....budite istrajne i vedre i dalje,guramo zajedno...cmok za sve vas...

....dobro jutro devojke....;)

....ja noćas u pola jedan shvatila da nisam odvežbala svoju turu vežbi, i pošto mi
se nije spavalo odradim vežbe i zaspim ko bebe..al se probudih u 4h..oči ko šolje,
mičila se do 6h...i onda zaspim:confused:
....sad pijam nes, a onda musli to više ne moram ni da pričam, posle toga vežbe,
a imam i neke obaveze po gradu, pa će biti i hodanja prilično...:think:

....Mici, Elli, bravo...samo kad se odluči sve se može....:super:

ne valja da se vezba pred spavanje,razbudis se ;)
inace svaka vam cast,imale ste strpljenja s ovim padobrancima,ja nema sanse,samo po kratkom postupku svako ko nije dobronameran :lol:
losa sam devojka ovih dana samo da znate
i jos nesto:razmisljamo da l u ove nase zivote mozemo da uglavimo jednu bebicu
i meni bre zao da ostanem trudna kad sam se lepo doterala :rumenko: je l to normalno? je l da trazim neku sto ce da nosi bebu umesto mene :lol:
sala sala

ne valja da se vezba pred spavanje,razbudis se ;)
inace svaka vam cast,imale ste strpljenja s ovim padobrancima,ja nema sanse,samo po kratkom postupku svako ko nije dobronameran :lol:
losa sam devojka ovih dana samo da znate
i jos nesto:razmisljamo da l u ove nase zivote mozemo da uglavimo jednu bebicu
i meni bre zao da ostanem trudna kad sam se lepo doterala :rumenko: je l to normalno? je l da trazim neku sto ce da nosi bebu umesto mene :lol:
sala sala

Normalno je ;)
A što ti bre žao, pa doteraćes se opet. Ne bojim se ja za tebe :D

Taman da Laura ima batu ili seku :super:

Linda, kakvo divno razmišljanje o bebi... nadam se da neće ostati samo na razmišljanju. Znaš da žene u trudnoći postaju lepše, pa se i neko kilo više neće ni primećivati... Uostalom, ne mora žena obavezno da se ugoji i izobliči u trudnoći. Baš su tu neke žene pričale kako su im se ljudi čudili što i posle porođaja imaju istu težinu kao i pre.... Samo napred :super:

samo ipak ne treba preterivati

Inace meni je vocni dan, na poslu mi je super, grickam polako, a ponela sam i jednu sargarepu, da pojedem za rucak, treba mi nesto cvrsce sto ce zeludac da vari.

Ali kad dodjem kuci, bice povuci - potegni

Linda, kakvo divno razmišljanje o bebi... nadam se da neće ostati samo na razmišljanju. Znaš da žene u trudnoći postaju lepše, pa se i neko kilo više neće ni primećivati... Uostalom, ne mora žena obavezno da se ugoji i izobliči u trudnoći. Baš su tu neke žene pričale kako su im se ljudi čudili što i posle porođaja imaju istu težinu kao i pre.... Samo napred :super:

samo ipak ne treba preterivati

Evo ja !

Kad sam se porodila imala sam istu kilazu kao pre porodjaja, a posle sam jos smrsala. (imala sam 48 kg:sad2:)
Ugojila sam se tek poslednjih par godina.

a ja sam bila jedna od ruznih trudnica,mada su mi govorili da blistam
ali sam se bila tako raskrupnjala,ogromne grudi,kukovi,sve,nisam se preterano bila ugojila ali sam delovala naduveno i siroko i ogromno :(
laura pre neki dan kaze "da imam mldjeg brata dala bih mu sve moje klikere,ali nikad ga necu imati,zar ne,tata?" :cry:

ali sam se bila tako raskrupnjala,ogromne grudi,kukovi,sve,nisam se preterano bila ugojila ali sam delovala naduveno i siroko i ogromno :(
laura pre neki dan kaze "da imam mldjeg brata dala bih mu sve moje klikere,ali nikad ga necu imati,zar ne,tata?" :cry:

moj rekao "ne moras vise nista da mi kupis, rodi mi brata":sad2:

ajmo u isto vreme,da nam bude lakse
nama samo predstoji razgovor u vezi sa terminima zapravo
tj kad da skinem spiralu,kad cemo da se selimo i tako
kad sve uglavimo bacamo se na posao:rumenko:

ja sam sad kao nesto odustala:rumenka:
mislim, ja o tome razmisljam, ali te moje strasne misli:mrgreen: nisam podelila sa mm, on bi se odmah bacio na posao, bez ikakvog razmsiljanja i dogovaranja termina:lol:

ja sam sad kao nesto odustala:rumenka:
mislim, ja o tome razmisljam, ali te moje strasne misli:mrgreen: nisam podelila sa mm, on bi se odmah bacio na posao, bez ikakvog razmsiljanja i dogovaranja termina:lol:

i ja odustanem kad npr izadjem u diskoteku s drugaricama,ili kad mi se smesi nesto simpa na poslu
ali znas kako,od svega toga nema nista kad ostarimo,nego nam ostaju deca,tako da...sigurno se necemo pokajati
a tek onda ce nam biti potrebna ova tema:lol:

Ako ikako možes da se uklopis, bilo bi super...ja sam uvek htela jos jedno, ali okolkosti su bile takve da nije moglo...A sada je kasno

i ja odustanem kad npr izadjem u diskoteku s drugaricama,ili kad mi se smesi nesto simpa na poslu
ali znas kako,od svega toga nema nista kad ostarimo,nego nam ostaju deca,tako da...sigurno se necemo pokajati
a tek onda ce nam biti potrebna ova tema:lol:

joojjj, ne smem ni da zamisli, ja sam kao slon bila:sad2:
inace, u amerikama sam cak mozda i smrsala, nisam stigla da jedem od silnog trcanja po prodavnicama i ostalim znamenitostima:lol:

Ako ikako možes da se uklopis, bilo bi super...ja sam uvek htela jos jedno, ali okolkosti su bile takve da nije moglo...A sada je kasno

ti imas jedno?
ja sam nekako sad tek spremna
iako je laura bila planirana i zeljena ipak mislim da sam malo poranila
sad sam sve muke zaboravila,u karijeri napredovala,laura je velika,mm je upisao konacno skolu koju je zeleo (i imace platu za vreme skolovanja),dosta sam se posvetila poslu i sebi u poslednje vreme,sad zelim da se posvetim porodici
da malo kuliram i uzivam u svojoj ulozi mame

Pa trebalo mi je 6 meseci da ih skinem, ali to je zato shto sam prestala da vezzbam. Ishla sam na pilates, zategla super sve i onda se opustila jer sam prestala da pushim i nabacila nove kg, i sad sve ispochetka. :kolac:
Ali isplati se, presrechna sam shto ne pushim, makar se borila sad sa kilazzom.

ti imas jedno?
ja sam nekako sad tek spremna
iako je laura bila planirana i zeljena ipak mislim da sam malo poranila
sad sam sve muke zaboravila,u karijeri napredovala,laura je velika,mm je upisao konacno skolu koju je zeleo (i imace platu za vreme skolovanja),dosta sam se posvetila poslu i sebi u poslednje vreme,sad zelim da se posvetim porodici
da malo kuliram i uzivam u svojoj ulozi mame

Da jedno, cerku od 12 godina.

I ja sam poranila, posle nije bilo uslova za jos jedno, pa sam se razvela, a sad nemam s kim da ga pravim :lol:

Ako želis, samo napred, necemo biti mlade za to doveka

A na žurku sa drugaricama možes i sa 50 godina :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back